返回列表 發帖
海報右下角細細只字度有講啊
chb23 發表於 2012-9-19 00:58

見到了,謝謝:victory:

你會唔會買齊呀:)

30/9 sunday 會出貨咩?1-2/10又紅日
係咪即係3/10先有

會唔會27 28 號返貨..??

但有柏豪喎
Pakho 係第一場?
艾石仔 發表於 2012-9-19 00:53

係啊 柏豪融E第一場
仲有Twins 係第三場

原來之前送俾五月天嗰盒係CD

封面排位相信WYMAN都用左唔少心機去排
一來要岩自已心水, 二來又驚唱片公司/歌手唔開心
要大有大, 要搶有搶, 要高有高

邊度講6CD/4DVD,海報無寫到
remus 發表於 2012-9-19 00:34

有人幫我解答左喇:D

其實我想知4DVD可以放6個半鐘既內容@@?
咁咪一隻碟要放超過個半鐘?
最後到底cut左咩歌呢,之前話90+
依家就84

有人幫我解答左喇

其實我想知4DVD可以放6個半鐘既內容@@?
咁咪一隻碟要放超過個半鐘?
最後到底cut左咩 ...
tungbilly 發表於 2012-9-19 11:40

I GUESS HOCC & EASON 嗰首芳華絕代肯定會剪、海報冇出現過GE歌手嗰啲都會CUT,其他真係唔知點?

簽名被屏蔽

反而對CD更有興趣@@

我覺得會保留eason唱其他人嘅歌:傾城,美中不足,不要離我太遠

自己嗰d可能被cut

我見到有謝安琪,so great!!

以排位黎睇 EASON 同 HOCC 始終都係 WYMAN  最重要既兩位
FI 係 POSTER 個位都真係好好下

係咪真係海報沒有的歌手就不會收歌?

如果係咁,即係話肯定冇左:
李克勤《世界末日的早上》、《我不會唱歌》
吳浩康《洗剪吹》
李彩樺《你唔愛我啦》(其實如果唔係興奮得滯唱到癲左的話應該會逃過被剪的,我估)

睇poster,彭羚應該係收第一場而唔係尾場喎,正!

想問4DVD同6CD係分開賣定一個Boxset賣?
其實我好驚大家咁期待的話...個價可能炒得好離譜@@"

張敬軒都好似冇喺poster出現…

因為將會出DVD 既關係,請大家移去「唱片區」相關主題討論 (如已出TRACK LIST) 感謝 :) 此POST 會先行LOCK上