返回列表 發帖

Joey走音就可以體諒
Kay走音就要比人插.......
世界真5公平.....
nicknicknick 發表於 2012-2-10 20:27

Joey走左一粒音姐
大家其實吾好focus係呢d小問題
太用力唱 太有感情 太投入
反而要欣賞佢既執生技巧
走音之後仲可以臨危不亂

Shine開場??

Eason唱不要離我太遠  姐系stephy吾會去啦之後
Eason曰曰唱吾同歌 六曰加埋咪個人演唱會

Twins:明愛暗戀補習社,愛情當入樽,二人世界盃,下一站天后,多謝失戀
我估呀嬌係狂走音

Hocc endy合唱勞斯萊斯

仲有 3 場...仲有以下歌手未出場!
草蜢 王菀之 側田 吳浩康 Juno 趙學而
陳慧琳 楊千嬅 ...
hissorhk 發表於 2012-2-12 01:14

Deep今晚有去喎

陳奕迅 不要離我太遠/超人的主題曲
EASON唱得唔錯~但我想聽STEPHY現場唱多D~

唔通尾場天后大合唱Cass+ Joey+fa+hocc+kay

謝安琪仲有搵YY填詞咩.__.?
屮SiU霖屮 發表於 2012-2-13 18:43

之前Y幫KAY填果D詞...
雖然得幾首,但質素都好高
囍帖街,港女的幸福星期日,節外生枝,年度之歌,3/8,神奇女俠的退休生活
D主題講人生

今晚有最佳位置 不過係趙學而版本
個CONCERT都當做有KELLY份.....

安仔都有去喎 會過去的 正呀

其實今晚會唔會為左情人節改Rundown唔會唱好心分手同埋心淡呢類歌呢
賴爽 發表於 2012-2-14 16:07

咁JOEY唱華麗邂逅,夠SWEET未 OR 情歌的情歌
雙冠軍都得掛?!?

我想聽 流淚眼望流淚眼X勞斯.萊斯 JOEY/HOCC合唱... OR 明目張膽 接著 牆紙

垃圾/破相 唱硬啦 垃圾4步曲 冇可能為左情人節而CUT...

明天C1啦 WYMAN真係博到盡
1.同FAFA和好
2.EASON/HOCC KISS,向JOEY示威
3.大開金口 同三姑合唱

個SHOW完左,而家我地應該討論下出DVD既問題...
版權問題?公司問題?

原來EASON/HOCC KISS得好激......
EASON摸HOCC胸...HOCC又大咬EASON

同埋KELLY黎唔到
jasonbloom 發表於 2012-2-15 00:54

一開始仲以為PLAN B係KELLY拍定VIDEO......

好似7月出DVD??