返回列表 發帖
其實我就係關心研
所以成日唱衰欣宜
harryharry 發表於 2017-2-2 15:19

其實我就係林奕匡
所以成日捧容祖兒

去行下山

某男歌手係咪肥仔波扮胸肌
kwanie 發表於 2017-2-3 16:05

一見到呢句就知應該search邊個

朱咪咪演唱會有人搵我去睇
可惜我對佢啲歌真係唔熟啦
林仔 發表於 2017-2-4 15:55

可以相信你係多friend到個個演唱會都有人叫睇

開到ATRL 帳號
開心
matthew1990 發表於 2017-2-4 22:10

邊度申請 有冇link????

之後有得喺login 嗰度click create account
而家冇左
matthew1990 發表於 2017-2-4 23:09

點解唔叫

我都係岩岩先知完左
matthew1990 發表於 2017-2-4 23:24

自私申又要等幾年

要填     size
matthew1990 發表於 2017-2-5 15:01

你咩size?

傾計有帳號有計傾
開心  

整埋多少年propic
matthew1990 發表於 2017-2-5 15:48

Let's promote STUPID BOIIIIIII!!!

點用gif做頭像
我一轉佢就話超出唔知幾多Mb唔轉得
nicknicknick 發表於 2017-2-5 17:50

好幸福

集齊一班祖粉就可以入去宣傳美祖

0:00-3:25 Original Version feat. Hillary Lindsey (for country fans)
3:26 ...
JasOh103 發表於 2017-2-5 19:40

Cant wait希望唔係country version
始終最愛the fame era既野

matthew1990 發表於 2017-2-4 23:41

佢個嘴係咪定左型?

某會員點解可以各方面都咁勁!
nicholashin 發表於 2017-2-6 12:34

好想識佢女朋友

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-2-7 23:52

驚。。。

係咪同Aka拍嗰個
nicholashin 發表於 2017-2-13 15:23

Yes 個首咩最好的時光

聽個名似膠歌
nicholashin 發表於 2017-2-13 15:39

好似講佢同wyman既關係?

John 發表於 2017-2-15 19:30

春

matthew1990 發表於 2017-2-19 12:05

但佢對xmen poster既解讀又唔錯得哂

搞到968 真係藍絲都會反

謝安琪於2014年參加了內地歌星比賽《中國音超》,這次是團體戰,謝安琪跟容祖兒、李克勤、鄧紫棋等人組成香港歌手隊伍迎戰其他內地歌手隊伍,最後冠軍隊伍為滿文軍、楊宗緯、香香等人組成的天浩盛世聯隊,而個人排名上謝安琪敗給了尚雯婕,鄧紫棋,只得女子組銀獎
http://ent.fanpiece.com/m/theABCsofEntertainment/c1269014.html

嘩而家d新傳媒寫新聞真係唔洗資料搜集架wor

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2017-2-21 09:26

明明就是我的人

成個浪花訪問最開心就係聽到話揀左歌
不過又係另類野
可唔可以唱返首K歌呀 ...
JasOh103 發表於 2017-2-23 17:47

謝安琪揀左歌?

我都好想發洩
John 發表於 2017-2-24 15:08

約埋美電一齊發洩囉

請勿呃post
John 發表於 2017-3-2 00:54

Agree

大家三月又可以瘋狂呃post (誤)
-Prince- 發表於 2017-3-2 00:20

都冇分加:(

聽到對gay cp係地鐵大聲嘈交

話咩唔係打唔打既問題
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

呢舊好正
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

寫驗傷定獨一無二好呢

原本諗住批評愛回家 但睇左3集發覺真係好好睇

Midterm delay 兩星期
tom 發表於 2017-3-4 19:57

開心仔

談到去年已出道的Yan Ting等到依家才獲公司力捧,問到之前可有擔心過?Yan Ting說:「冇擔心過,第一年喺歌 ...
John 發表於 2017-3-4 19:46

點解我會諗左第二D野

不群不黨 對事對人
中間人 李慧玲
左 右 大 局!
John 發表於 2017-3-4 13:30

岩岩聽完dreambear光明頂 超正

冇野爆,完
Wonders 發表於 2017-3-4 20:20

佢話要留到合適時候先嘛
唔知係咪而家既人講野太荒謬,聽到個親中人士講D有邏輯既說話都覺得算幾好

我偶像都係今日睇la la land
JasOh103 發表於 2017-3-4 20:22

可唔可以寫個review比我到底套戲有咩問題

影評我唔識寫 其實樂評都唔識lol
我覺得套戲完全無問題 100分 完美 ...
JasOh103 發表於 2017-3-4 20:27

咁個篇review就等拎0分

等我今晚再睇完可能會搵到不滿位
JasOh103 發表於 2017-3-4 20:31

例如Emma watson仲有餐飯未食?
btw等U

我真係唔識寫架 文筆唔好
得閒既話我都要會出#SAMMI100SONGS 話時話都暫停左3個月{ ...
JasOh103 發表於 2017-3-4 20:43

我講下笑 係我要做既野 自己的事自己做哦
係時候出#KAYTSE100SONGS

You know what? 大笑咗出黎
Wonders 發表於 2017-3-4 20:41

法國香港記者係好鍾意食飯

佘詩曼自爆叫子華請食飯反被屈
唔鍾意白宮? 特朗普又出去食飯請埋法拉杰
鐵馬家族8年情「大哥」鄭嘉穎請食飯補祝馬國明牛一
【Emily Online】主持問「同財政司長關係唔好」 林鄭:唔係,佢無請我食 ...(明報仲load緊...)

回復  HOTMAN

7堂lecture我淨係上左第一堂  本身以為死硬
tom 發表於 2017-3-4 20:56

hea啦hea啦要搵番D記憶

吳雨霏唔係男人黎咩?
nicholashin 發表於 2017-3-5 20:36

認錯吳雨?

開post啫, 唔駛諗到咁遠嘅
kevinlai1621 發表於 2017-3-5 19:51

你又知佢諗得遠?

香港人大家都係一個好大壓力既環境度,哪怕你唔理政事,生活已經好多野煩。自己近日,愈來愈覺得年青人唔知 ...
nicholashin 發表於 2017-3-5 18:06

唔准你寸_____

[自戀post] 有陣時都幾佩服自己嘅口味
jose 發表於 2017-3-5 14:00

高質 有yuki

發完力可以全日唔上CM 開心。。。因為你已經對好多好多人有呢種愛?
nicholashin 發表於 2017-3-5 13:26

或者全日唔發力之後先上cm都得?

你又知佢唔係諗咁遠
kevinlai1621 發表於 2017-3-5 20:43

子非kwanie 焉知kwanie所想

開心 今晚睇drama

超好睇套drama!

Yoga 六 月 開 騷 !!

快d約某會員
Wonders 發表於 2017-3-8 21:31

好多會員我都歡迎架

87呢咁
Wonders 發表於 2017-3-8 21:33

留比你啦