返回列表 發帖
兔語: 有得睇你游水 開心
matthew1990 發表於 2017-2-7 10:29

一個句號都無。。重作。。

吳業坤有拍戲咩
electric 發表於 2017-2-7 06:27

專業推介我最喜愛男演員

matthew1990 發表於 2017-2-7 10:29

重作啦。。無圓波波。。。

咁我會潜水

一個句號都無。。重作。。
harryharry 發表於 2017-2-7 11:02

。。。。。。。。。。
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

吳業坤有拍戲咩
electric 發表於 2017-2-7 06:27

x 你xx
真係有最佳新演員
不如叫埋人地阿媽個女拎最佳女演員啦

一個小子 發表於 2017-2-7 14:58

聲仔入唔到男主五強
隻九公又入到新演員

x 你xx
真係有最佳新演員
一個小子 發表於 2017-2-7 14:57

話唔定出年

x 你xx
真係有最佳新演員
一個小子 發表於 2017-2-7 14:57

嚇死我
我以為你鬧我

林奕匡CM老婆

等我用依個PO紀錄番依個稱號

等我用依個PO紀錄番依個稱號
harryharry 發表於 2017-2-7 20:45

我呢個星期既English mix真係勁好聽
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

「孱仔」林奕匡踩一圈即嗌痛 補吓佢喇!

歌手林奕匡出席「維特健靈慈善單車馬拉松」活動,踩咗一圈嘅佢隻腳好似抽筋,佢解釋:「其實係過度酸痛啫,我前幾日training隻腳未康復。(做熱身唔夠?)唔係呀,其實我前年上年都有參加呢個活動,我諗係我搵唔到個平衡,用晒啲力,搏得好盡啫。(名次?)唔知啵,我前面有兩個人,應該都有三甲嘅。」
=========
歌手林奕匡(Phil)接受電台訪問,提到自己的side track(非主打歌曲),他坦言最喜歡《單位》和《浮生六記》,兩首歌均很有意思和感覺,他謂:「《浮生六記》有6個故事,有好大幻想,好想同人分享,我哋有幾關心其他人?《單位》講人好似留咗喺魚缸,好滿足就唔願郁。」他形容兩首歌的音樂都很豐富,或會於2月10與11日舉行的演唱會唱。

好在唔係睇2月9日

DerDer乜事咁好火

某會員點解可以各方面都咁勁!
nicholashin 發表於 2017-2-6 12:34

好想識佢女朋友

香港樂壇係咪出現人口老化現象
依期咁多高齡新人
HANA同符致逸

BTW,支持佢地終身繼續追夢,真係要好大勇氣先敢做

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

簡單的情歌(RubberBand)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

簡單的情歌(RubberBand)
hinz 發表於 7/2/2017 23:55
咩事呀今日
- 派左當未派 / 未派話派左
- 早左半個鐘出POST
- 無啦啦有中文名
又水星逆行咩

其實
我都幾體諒到7點解唔打死2
因為始終大家都係狼人一齊開眼
單身狼寡不敵眾 情侶信息勁多
打死2係有 ...
bagfgfcde 發表於 2017-2-5 12:40

我覺得正式第二集三局都唔好睇 個狼坑一開就爆爆地
就算捉唔哂四隻都近乎穩贏

我反而覺得佢講野太快 麻麻地佢

係咪萬年金玩得太悶呀 次次同一班人仲要高水平咁多

我覺得正式第二集三局都唔好睇 個狼坑一開就爆爆地
就算捉唔哂四隻都近乎穩贏

我反而覺得佢講野太快 {:1 ...
-Prince- 發表於 2017-2-8 00:10

JY自己直播講 錄果段時間 佢個助理係大家一齊住果間酒店既某間房出面 聽到某幾個主播圍埋一齊討論JY點樣偷睇
每次當佢係節目聽到人講JY一定唔會認錯預言家 雖然佢知道有啲人可能真係覺得佢好勁 但都同時覺得可能人地真係懷疑佢偷睇 令佢覺得呢句好刺耳
結果就唔黎錄後四期LU

聽佢講 頭四期嘉賓基本上可以排除 桃子 09 囚徒 大寶 李錦 小蒼 PDD SKY
至於邊位咁無聊 就要自己估下
不過節目班人翻睇錄影畫面之後發現今季係冇人偷睇既

Phil cm老婆

Phil cm老婆
JasOh103 發表於 2017-2-8 08:31

驚。。。

尚有希望追尋還是悔恨   跌入了璀璨的黑暗
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

Phil cm老婆
JasOh103 發表於 2017-2-8 08:31

邊個?
NH
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

邊個?
NH
matthew1990 發表於 2017-2-8 09:41

NH 點做人老婆。。我唔信。。

邊個?
NH
matthew1990 發表於 2017-2-8 09:41

仲有其他更好既候選人嗎~
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-2-7 23:52

驚。。。

JY自己直播講 錄果段時間 佢個助理係大家一齊住果間酒店既某間房出面 聽到某幾個主播圍埋一齊討論JY點樣 ...
bagfgfcde 發表於 2017-2-8 06:50

妒忌呢樣野真係好恐怖
等我跟進下件事先

希望節目組可以狠狠踢走搞事既
換番萬年金番黎

妒忌呢樣野真係好恐怖
等我跟進下件事先

希望節目組可以狠狠踢走搞事既
換番萬年金番黎 ...
-Prince- 發表於 2017-2-8 16:03

由1:36:43開始

其實JY真係好神 玩狼都可以咁勁 基本上冇乜點見過佢有失誤
樹大招風真係好慘

相比新一季既新嘉賓 雖然上季既嘉賓未必有實力過佢地 但起碼係全部都幾友善 同其他人幾fd
eg 小樓 風行雲 二珂
新嘉賓 尤其係沐沐同老黨 俾我既感覺都幾差下

我覺得玩狼人 水平唔係最重要 最重要既係同適合既人玩得開心
只要唔係太蠢 點都好過同班會係背後話你既人玩

由1:36:43開始

其實JY真係好神 玩狼都可以咁勁 基本上冇乜點見過佢有失誤
樹大招風真係好慘

相比新 ...
bagfgfcde 發表於 2017-2-8 18:54

其實風行雲同瘋小狗真係好廢 唔唔好笑 無左係好事
反而應該加番二珂同小樓

其實風行雲同瘋小狗真係好廢 唔唔好笑 無左係好事
反而應該加番二珂同小樓  ...
-Prince- 發表於 2017-2-8 20:35

佢地兩個女仔後四集好似會黎
其實女性玩家多數都係邏輯流 好似桃子二珂呢啲咁
而且佢地做狼悍跳預言家都呃到下人

風行雲成日悍跳預言家
做好人成日會有好怪既邏輯
不過點都好過瘋小狗 單純重覆其他人講既野

已任八和會館主席16年的阿姐指,八和委員會的兩年任期即將屆滿,將進行改選,今次更會將任期改為3年,希望得到會員支持,能繼續參與競選。

好多花生+pun

好多花生+pun
JasOh103 發表於 2017-2-9 21:56
邊度有花生?係咪要去超級市場?

成功爭取mark一個榜冠軍歌走勢

成功爭取mark一個榜冠軍歌走勢
林仔 發表於 2017-2-9 22:30

又會無人爭都有
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

又會無人爭都有
kevinlai1621 發表於 2017-2-9 22:46

903 ap個po仲災難
我們的總和

Wonders 發表於 2017-2-9 22:48

係咪大家都對今年903太失望, 搞到無人有動力去做

Wonders 發表於 2017-2-9 22:48

集體出動去咗睇林漢輝?

kevinlai1621 發表於 2017-2-9 22:50
應該係因為903無再播難得一遇 大家太唔開心

邊度有花生?係咪要去超級市場?
nicholashin 發表於 2017-2-9 22:12

林漢輝演唱會後台

kevinlai1621 發表於 2017-2-9 22:50

唱作 作曲填詞果啲太復雜 我懶得計

唱作 作曲填詞果啲太復雜 我懶得計
林仔 發表於 2017-2-9 22:56

幕後都明, 但係組合同唱片都無人

如果請咗千千冇請偶像 偶像會唔會嬲
我們的總和

開心子..今晚有得睇淫液框
可以現場聽佢出盡奶力唱停止繁殖

開心子..今晚有得睇淫液框
可以現場聽佢出盡奶力唱停止繁殖