返回列表 發帖
約埋美電一齊發洩囉
HOTMAN 發表於 2017-2-24 15:23

你想JOHN 消失???

Fiona話:「冇人呃我,我亦冇呃人,私生活唔應該用嚟做新聞換版位。」
Fiona話:「女仔未認定對方係終身伴侶前,唔好除下吊帶。」
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

約埋美電一齊發洩囉
HOTMAN 發表於 2017-2-24 15:23

點發?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

下星期8-11都係vani
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Diff. - Gin Lee

下星期8-11都係vani
kevinlai1621 發表於 2017-2-24 20:11

下星期全星期有娃娃 三小時music show一集都冇 xx(
我們的總和

下星期全星期有娃娃 三小時music show一集都冇 xx(
Wonders 發表於 2017-2-24 21:00

應該2.5都有小時掛
   雖然都知呢個替工會有訪問攝時間, 但估唔到播足5日

應該2.5都有小時掛
   雖然都知呢個替工會有訪問攝時間, 但估唔到播足5日 ...
kevinlai1621 發表於 2017-2-24 21:06

應該仲有一集有啊車添
我們的總和

一開FB見到美JOHN既靚仔相

一開FB見到美JOHN既靚仔相
Kyle_ 發表於 2017-2-24 23:05
你又會咁留意佢嘅

食緊番茄上海麵。加隻蛋。好暖呀。。

今晚睇下二珂pandakill玩成點再決定俾唔俾告白氣球冠軍

比過阿密特女金既榜主都值一億分

-Prince- 發表於 2017-2-25 12:13

全cm有冇五個

-Prince- 發表於 2017-2-25 12:13
比過專輯獎係咪會再高分 D

http://www.cmusichart.com/discuz ... 7382&pid=525154
睇黎真係要等到香港有真普選

E-Kids 3XL 演唱會2017

今集pandakill好好睇
播左三個鐘都未開始第三局

-Prince- 發表於 25/2/2017 12:13
例如903專業推介

唔洗11點就收齊晒榜呢種感覺真係好爽!!!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

cool chart 條友真係極品喎

kwanie 發表於 2017-2-25 23:54

你仲未爆seed
我們的總和

恭喜你今晚嘥左一百二十三滴口水
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

佢對粗口嘅定義會唔會太獨特

你仲未爆seed
Wonders 發表於 25/2/2017 23:55
你試下比返幾年果個我丫
佢死左十年喇

例如903專業推介
kwanie 發表於 2017-2-25 23:24

咁當年已經肯比我的快樂時代至尊碟的確無得頂既

而家負一億分就差唔多

有人要衝住出黎 __ 都冇辦法 -_-
本來諗住 2245 照留位 mark 不過唔記得咗
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

咁當年已經肯比我的快樂時代至尊碟的確無得頂既

而家負一億分就差唔多 ...
-Prince- 發表於 25/2/2017 23:58
話事可能仲係同一班人

典解梗多人現場睇e-孩童

好似都幾多歌手演唱會上會翻唱Mi咁既
親密關係 放不低 薩拉熱窩 衝動點唱/唯獨 煞科
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

今集pandakill好好睇
播左三個鐘都未開始第三局
bagfgfcde 發表於 2017-2-25 23:23

長到係咁飛 其實應該控制發言長短

第一局小蒼倒鈎狼做得好

第二局囚徒遺言carry 狼人好人都明打
狼人抿唔到人 就睇到JY平時幾勁

第三局狼人打死哂中高配玩家 剩番堆暈民
其實佢地見到死左咁多所謂狼 狼隊都無交牌就要轉軑
不過都證明JY 李錦既發言係勁好多 眼白白睇住狼隊屠城都扭轉唔到局勢

我諗班玩家應該好懷念有JY 李錦帶隊既日子
09 今局無左高配帶隊其實弱左好多
KS唔錯 第一第二局都睇清到局勢 草莓廢既 小樓都係

長到係咁飛 其實應該控制發言長短  

第一局小蒼倒鈎狼做得好

第二局囚徒遺言carry 狼人好人都 ...
-Prince- 發表於 2017-2-26 14:12

第一局唔應該推5女巫
2聽發言肯定係一隻狼 應該出2
不過我確實冇諗過7係狼

第二局第三局我都企啱真預言家
第三局既道理好易明 6 8 一定唔係雙狼 10一定做唔成一隻狼
我記得幾集之前老黨真預言家果局JY都講過呢堆說話
可惜冇人肯覺醒

下集冇左預言家 會變成孤狸呢個角色 具體點玩我都唔知
不過睇完今集 只可以講好掛住JY

好耐無寫長tag

一個小子 發表於 2017-2-26 18:53

做咩???

請勿關燈呢個節目值唔值得一睇

請勿關燈呢個節目值唔值得一睇
bagfgfcde 發表於 2017-2-26 22:47

冇嘅
中意張穎康做主持嘅咪睇睇咯
橫向比較梗係不如歐歐有鬼故啦

有目擊過程嘅人話:「G.E.M.企喺台邊準備出場,即刻有工作人員阻止,唔肯俾咪佢,因為PANEL嗰邊都冇人收到通知話佢會上台,之後見到主辦單位有負責人趕到,Black Eyed Peas經理人即快手喺工作人員手上拎咗支咪,G.E.M.即喺Black Eyed Peas經理人手上極速擸咪,急步走咗上台,拉都拉唔住。」

apple source

下星期ne煙霞好冇

下星期ne煙霞好冇
RVHOCPC 發表於 2017-2-28 15:47
應該re翻馬賽克

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

Oh wow she's famous now
Drag her!

**** 本內容被作者隱藏 ****
JasOh103 發表於 2017-2-28 17:32

應該re翻馬賽克
nicholashin 發表於 2017-2-28 15:53

想買榜嗎 我ok的

JasOh103 發表於 2017-2-28 17:32

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

nicholashin 發表於 2017-2-28 20:38

JasOh103 發表於 2017-2-28 21:20

加加埋埋有 16 個單位 like 或者 share 了 , 開心
鄧小巧 | RubberBand | 6 號 | 謝安琪 | 王嘉儀 | 謝國維 | 馮穎琪 | 周耀輝 | 林二汶 | 小塵埃 | 林奕匡 | 鄭欣宜 | 李拾壹 | 潘伯仲 | Frenzi Music | 剎那的烏托邦

nicholashin 發表於 2017-2-28 21:29

加加埋埋有 16 個單位 like 或者 share 了 , 開心
林奕匡
chanchan0909 發表於 2017-2-28 21:30
呢個歌手幾正
harryharry 發表於 2017-2-28 21:43