返回列表 發帖
Yoga 六 月 開 騷 !!
HOTMAN 發表於 2017-3-8 21:30

佑嘉!!!!
Happy and Blessed.

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

佑嘉!!!!
jose 發表於 2017-3-8 22:11

原來abella清左ig,佢啲舊相搵唔番

一睹無懼公開試既巨人 企上佢肩膊
HOTMAN 發表於 2017-3-8 21:37

明明聽呢首唔係好多次

但係睇返竟然喺自己個榜磨低位磨到幾個禮拜

俾著其他歌一定係1week命

覺得自己太愛嘉

原來abella清左ig,佢啲舊相搵唔番
harryharry 發表於 2017-3-9 00:34

本帖隱藏的內容需要積分高於 9200 才可瀏覽

明明聽呢首唔係好多次

但係睇返竟然喺自己個榜磨低位磨到幾個禮拜

俾著其他歌一定係1week命

覺得自己 ...
kel_kelvin 發表於 2017-3-9 00:46

我都以為聽得唔多 點知對番itunes數據先發現每week都有聽10次左右

我好鍾意佢呢款歌 口的形狀 巨人 讓世界毀滅
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

我都以為聽得唔多 點知對番itunes數據先發現每week都有聽10次左右

我好鍾意佢呢款歌 口的 ...
HOTMAN 發表於 2017-3-9 00:52

口的形狀比較dark啲
鍾意巨人多啲 充滿正能量

我會創下 屬於我自己的 最精彩實況

口的形狀比較dark啲
鍾意巨人多啲 充滿正能量

我會創下 屬於我自己的 最精彩實況 ...
kel_kelvin 發表於 2017-3-9 01:09

佢行唱作路線後越來越鍾意佢 佢既曲好正

勁複雜既野都handle到
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

佢行唱作路線後越來越鍾意佢 佢既曲好正

勁複雜既野都handle到 ...
HOTMAN 發表於 2017-3-9 01:17

佢入伍之前 除左說謊其實無乜點聽過佢啲歌
美妙生活 想自由 都係因為有plug喺香港先聽過

係到佢入伍之後出左首兜圈 先真係開始留意

真係作曲作得好好

@nicholashin @harryharry人地多謝你地咁重視佢既作品喎

@nicholashin @harryharry人地多謝你地咁重視佢既作品喎
kel_kelvin 發表於 2017-3-9 01:27

依家我好想Del po呀

harryharry 發表於 2017-3-9 07:45

快d接受人家嘅愛意
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

快d接受人家嘅愛意
kevinlai1621 發表於 2017-3-9 07:58

我接受唔到人獸之間嘅_

harryharry 發表於 2017-3-9 07:45

睇真啲 原來係講緊"美食區"

而我不知哪裏是美食區(亦都留意唔到有美食相)

唔關你事 放心啦

going to midterm

kel_kelvin 發表於 2017-3-9 01:27
關我咩事

大左便肉身已開花結果

Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

go cd warehouse buy cd

增肥區
花月庭again

最近 30 天發帖 排行榜       
HOTMAN        418       
RVHOCPC        413       
nicholashin        407

是時候發下力

一個小子 發表於 2017-3-9 13:15

肥啊!!

雖然有人覺得佢既笑話小學雞 但Ellen真係好正能量

快d接受人家嘅愛意
kevinlai1621 發表於 2017-3-9 07:58

點解係愛意。。我無想過依方面。

友情就岩。

雖然有人覺得佢既笑話小學雞 但Ellen真係好正
HOTMAN 發表於 2017-3-9 15:39
求例子

雖然有人覺得佢既笑話小學雞 但Ellen真係好正能量
HOTMAN 發表於 2017-3-9 15:39

Ellen show 係師奶先睇
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

Tanya開演唱會
開心

AMERICA'S NEXT TOP MODEL IS.... INDIA!!

求例子
nicholashin 發表於 2017-3-9 18:18

matthew1990 發表於 2017-3-9 18:22

我咩都睇下

有無人一起去看The Great 宥嘉

有冇人一齊去睇台灣件雅

有冇人一齊去火星搵美之

請無視上一個留言

有冇人一齊聽我錯

matthew1990 發表於 2017-3-9 18:22

hello i am 師奶
(only the youtube clips)

hello i am 師奶
(only the youtube clips)
JasOh103 發表於 2017-3-9 22:53

Me2

Halo c9

Me2

Halo c9
HOTMAN 發表於 2017-3-9 22:54

Cm c9s:
JasOh103
HOTMAN
kevinlai1621
kel_kelvin
616.1314

Cm c9s:
JasOh103
HOTMAN
kevinlai1621
kel_kelvin
616.1314
JasOh103 發表於 2017-3-9 23:16

但係我都無咩睇tvb d 新劇一排
不過下星期重播妙手仁心有d興趣

不過下星期重播妙手仁心有d興趣 ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-9 23:19

睇tvb劇 無論新舊 都係c9

有冇人一齊聽我錯
jose 發表於 2017-3-9 22:53

我無錯。唔聽呀

睇tvb劇 無論新舊 都係c9
JasOh103 發表於 2017-3-9 23:28

咁都可以分專業同唔專業gua
  專業個d一定係連愛回家都煲個d

咁都可以分專業同唔專業gua
  專業個d一定係連愛回家都煲個d ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-9 23:32

原來我唔係專業c9
處境劇真係無乜追 上套有睇下既已經係畢打自己人/同事三分親 追得好貼既就高朋滿座

原來我唔係專業c9
處境劇真係無乜追 上套有睇下既已經係畢打自己人/同事三分親 追得好貼既 ...
JasOh103 發表於 2017-3-9 23:36

see, 我追都無追過處境

原來我唔係專業c9
處境劇真係無乜追 上套有睇下既已經係畢打自己人/同事三分親 追得好貼既 ...
JasOh103 發表於 2017-3-9 23:36

有冇睇街大歡喜
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

不過下星期重播妙手仁心有d興趣 ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-9 23:19

終於都唔係重播80年代劇
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

最近 30 天發帖 排行榜        
HOTMAN        418        
RVHOCPC        413        
nicholashin        407

是時候發下力
HOTMAN 發表於 2017-3-9 13:40

原來我咁低

有冇睇街大歡喜
John 發表於 2017-3-9 23:37

無乜追
因為個時仍處於老豆老母睇乜我就睇乜期

無乜追
因為個時仍處於老豆老母睇乜我就睇乜期
JasOh103 發表於 2017-3-9 23:42

我細個成日睇皆大歡喜
媽媽就鍾意睇亞視