返回列表 發帖
今天我樣子很kary
jose 發表於 2017-3-13 20:23

即係很融?
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

碎雅發奮錄音喇
Wonders 發表於 2017-3-13 17:00
佢次次錄歌都要錄好多次咁 唔講以為佢喺studio住

今日買到一件可以表達我對koalabear嘅愛意同埋將舊衫變新衫嘅野

All Kay Fans are Yoga fans
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

HOTMAN 發表於 2017-3-13 22:38

one here

NO

NO
kayzzz 發表於 2017-3-13 22:46

你應該唔是kay fans 成日反kay
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

你應該唔是kay fans 成日反kay
HOTMAN 發表於 2017-3-13 22:56

我成日直線+曲線反k

All Kay Fans are Sammi fans

Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

Pandakill 第二三局都唔錯
bagfgfcde 發表於 2017-3-12 00:22

完全唔明做咩換個無顏值唔識玩無節目效果既人上去

分手別等我說一句 閒話到此不必有我

Shiga
-Prince- 發表於 2017-3-13 23:29
無睇套野 但邊個係有顏值

分手別等我說一句 閒話到此不必有我

Shiga 無睇套野 但邊個係有顏值  ...
nicholashin 發表於 2017-3-14 02:50

二珂
男人既話 草莓同2009都ok既

-Prince- 發表於 2017-3-13 23:29

我都識玩過佢

有會員請我飲紅豆冰。。。開心。。

有會員請我飲紅豆冰。。。開心。。
harryharry 發表於 2017-3-14 11:39

紅豆餅呢

紅豆餅呢
RVHOCPC 發表於 2017-3-14 11:43

驚。紅豆pancake。。。。

harryharry 發表於 2017-3-14 11:46

諗起都縮一縮

諗起都縮一縮
RVHOCPC 發表於 2017-3-14 11:47

縮黎睇下

縮黎睇下
harryharry 發表於 2017-3-14 11:48

個胃縮左

食個裸體午餐先

個胃縮左
RVHOCPC 發表於 2017-3-14 11:51

都係咁漲嘅

都係咁漲嘅
harryharry 發表於 2017-3-14 12:13

我都唔想

原來原來你也唱過我的歌係邦邦出品
咁多年後先知

食個裸體午餐先
HOTMAN 發表於 2017-3-14 12:05

同邊個食
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

harryharry 發表於 2017-3-14 11:46

幾時有新創作?
其實我都應該po下我煮既野食俾大家睇睇
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

幾時有新創作?
matthew1990 發表於 2017-3-14 15:02

你要poo 多D。。。

http://hk.apple.nextmedia.com/re ... t/20170314/56423104

唔知某會員食pizza落唔落菠蘿。。。

唔知某會員食pizza落唔落菠蘿。。。
艾石仔 發表於 2017-3-14 15:21

我自己整PIZZA 唔會加。。

你要poo 多D。。。
kk8733 發表於 14/3/2017 15:19
你食POO 啦

你食POO 啦
kwanie 發表於 2017-3-14 15:37

好MEAN。。。

你食POO 啦
kwanie 發表於 2017-3-14 15:37
你唔好咁harsh啦 佢本身已經係Poo

食個裸體午餐先
HOTMAN 發表於 2017-3-14 12:05

yum again

yum again
JasOh103 發表於 2017-3-14 16:03

其實hotman 好似淫過陳陳

幾時有新創作?
matthew1990 發表於 2017-3-14 15:02

點知佢不過佢就好想人在意佢啲食物相嘅

你唔好咁harsh啦 佢本身已經係Poo
nicholashin 發表於 14/3/2017 15:55
KK the Poo

yum again
JasOh103 發表於 2017-3-14 16:03
話說我ban咗裸體早餐同一蓮托生

話說我ban咗裸體早餐同一蓮托生
nicholashin 發表於 2017-3-14 17:24

I MUST BAN PHIL TOO

幾時有新創作?

我都想
我成日煮通心粉
Happy and Blessed.

I MUST BAN PHIL TOO
JasOh103 發表於 2017-3-14 17:26
仲有天敵、C3PO、莉亞的C3PO、Fantasy、理智與感情、天空之城、Heads Up Phones Down、食住花生、酷愛 (王菀之)、My Way (王菀之)、下次愛你 (張敬軒)、麻煩你

仲有天敵、C3PO、莉亞的C3PO、Fantasy、理智與感情、天空之城、Heads Up Phones Down、食住花生、酷愛 (王 ...
nicholashin 發表於 2017-3-14 17:35

what about 理智與情感?

ban naked breakfast -100000 fun

what about 理智與情感?

ban naked breakfast -100000 fun
JasOh103 發表於 2017-3-14 17:43
未聽過

第一條oral題對煲慣誰的青春不迷惘嘅b會員嚟講應該亳無難度

第一條oral題對煲慣誰的青春不迷惘嘅b會員嚟講應該亳無難度
jose 發表於 2017-3-14 18:02

閱讀材料有青春頌

等我自plug白晝之月先

其實佢就算抽中生肖題都5**啦

大家都係迷惘嘅

大家都係迷惘嘅
harryharry 發表於 2017-3-14 19:47

買左呢隻碟既人都值5**

陳志雲有無機會做特首, 呢d咩問題黎
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

陳志雲有無機會做特首, 呢d咩問題黎
kevinlai1621 發表於 2017-3-14 20:24

終於到主場時間
我們的總和