返回列表 發帖
見到Jase@C AllStar真人
希望呢個月內 eman派聊 ellen冠完即派18字歌 kolor派角力場 lil ashes派瞎子摸象
跟住千嬅 kary aga shiga ...
jose 發表於 2017-1-12 15:00
我唔會冠聊

踩咗一晚夜車發力打到自己都唔知自己講咩嘅噴文竟然冇D到

...
nicknicknick 發表於 2017-1-12 19:34

點解係確幸?
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

本來以為篇垃圾文會搞到我攞D或者retake
而家唔使
nicknicknick 發表於 2017-1-12 22:18

誤會左 咁係大確幸!!
作文果然寫到連自己都唔明 改個位就會覺得其實寫得勁好勁有深度
繼續吹

好耐都冇一套tbb劇係男女一二號我都勁唔中意嘅
可以放心地skip曬

頭先喺地鐵見到個吖婆用只要和你在一起做鈴聲
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

今晚9點頒獎仲有無人睇

即係咁:
1) 我自01年Shocking Colors後就開始ff每個演唱會既rundown
一直一直一直好希望可以一個演唱會裡面有齊 如何掉眼淚 捨不得你 終身美麗
就算買精選碟都一定要有齊呢3首我先肯買 一首都不能少
但係每次都實現唔到 所以今次真係好完美

2) 睇到你愛我愛不起+心血來潮喺個DVD歌單裡面係無比激動既
雖然得chorus 不過可以出現到真係完全無諗過

講完. 過年loop爆隻碟

謝安x
芳齡3x歲
正職:放閃
副業:自拍
業餘工作:做家務/著高踭鞋
興趣:湊仔

謝安x
芳齡3x歲
正職:放閃
副業:自拍
業餘工作:做家務/著高踭鞋
興趣:湊仔 ...
HOTMAN 發表於 2017-1-13 19:22

走數係咪算興趣先

走數係咪算興趣先
林仔 發表於 2017-1-13 19:56

係「最常做既事」

回復 356# nicholashin

邊度見到?想撞下佢
利申:唔係鏡粉

長處:嘟嘴/高八度扮廿歲o靚妹講嘢/一年出兩隻碟/選擇性失明

特性:唱親live都病/發燒/唔夠瞓 ...
nicknicknick 發表於 2017-1-13 20:19

00:50

長處:嘟嘴/高八度扮廿歲o靚妹講嘢/一年出兩隻碟/選擇性失明

特性:唱親live都病/發燒/唔夠瞓 ...
nicknicknick 發表於 2017-1-13 20:19

長處加多一項:奪女歌手銀獎

最噴狼人局完結方式 :
6號玩家死亡 警徽移交給1號
遊戲結束 狼人陣營勝利

facebook 連續 post 兩首容祖兒都冇人like

00:50
HOTMAN 發表於 2017-1-13 21:06

我今年會出兩隻碟,
一隻國語一隻廣東
隻國語又唔知去左邊

汪明荃(阿姐)、羅家英、謝雪心昨出席「過年睇粵劇」展覽開幕禮,現場展出名伶羅家英、謝雪心及阮兆輝的戲服,還安排粵劇例戲演出。阿姐表示今次是難得機會,在人流眾多的鬧市舉行傳統粵劇展覽,希望透過例戲表演,重點介紹粵劇新秀給觀眾認識,並帶出過年氣氛。不過阿姐暫時未有粵劇演出計劃,她直言找場地演出不容易,而且她要投入8月紅館舉行的入行50周年演唱會籌備工作。

最好時光真係好好聽
真神曲

完了吧
如無意外
過埋尋日暫時唔洗再OT

我放監喇

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

汪明荃(阿姐)、羅家英、謝雪心昨出席「過年睇粵劇」展覽開幕禮,現場展出名伶羅家英、謝雪心及阮兆輝的戲 ...
林仔 發表於 14/1/2017 07:05
經過那些年!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

完了吧
如無意外
過埋尋日暫時唔洗再OT

我放監喇
matthew1990 發表於 2017-1-14 11:10

放監無可能啦。。你之後又會去依個鬼地方。。

要吸到變人乾。。將你D 肉變成肥膏。。祝你好運過新年

快些休息啦。保重身體。。

完了吧
如無意外
過埋尋日暫時唔洗再OT

我放監喇
matthew1990 發表於 14/1/2017 11:10
Project-based?

Project-based?
kwanie 發表於 2017-1-14 11:17

是厚 (台灣腔)
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

是厚 (台灣腔)
matthew1990 發表於 14/1/2017 11:19
總好過日日做ROUTINE 野
#你睇我好我睇你好呢啲係咪叫你望我望

總好過日日做ROUTINE 野   
#你睇我好我睇你好呢啲係咪叫你望我望 ...
kwanie 發表於 2017-1-14 11:25

但你唔洗OT
隔離又有啤酒飲

但你唔洗OT
隔離又有啤酒飲
matthew1990 發表於 2017-1-14 12:28

你把我灌醉啦。。。

好開心。。抹哂全屋D 窗啦。。俾父母讚乖。。

你把我灌醉啦。。。

好開心。。抹哂全屋D 窗啦。。俾父母讚乖。。 ...
kk8733 發表於 2017-1-14 16:52

兔兔其實你使唔使番工

兔兔其實你使唔使番工
kayzzz 發表於 2017-1-14 16:57

假日唔洗。。可以做睡兔兔

我錯雖然都係5分之作 但始終覺得無愛的履歷咁好聽

經過那些年!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kwanie 發表於 2017-1-14 11:12

全場大嗌2017一定要duck

愛情小品雖然都係5分之作 但始終覺得無難得一遇咁好聽

nicholashin 發表於 2017-1-14 17:54

邊度有得聽?

有得參加就話個節目好高質有專業樂隊乜乜物物

而家俾人DQ就話呢啲垃圾節目唔上也罷

真係好 ...
nicknicknick 發表於 2017-1-14 17:09

都係食花生算啦

但你唔洗OT
隔離又有啤酒飲
matthew1990 發表於 14/1/2017 12:28
唔想做悶野,
本身份人勁怕悶

nicholashin 發表於 2017-1-14 17:54

愛情小品我俾咗1分

愛情小品我俾咗1分
林仔 發表於 2017-1-14 18:56
愛情小品都得1分 香港其他歌手既歌咪得1/100000分?

愛情小品都得1分 香港其他歌手既歌咪得1/100000分?
nicholashin 發表於 2017-1-14 18:56

咁上下啦
cool hit果度都有好多歌覺得係1分都嫌俾多佢

脷伸:勁中意停止繁殖

愛情小品都得1分 香港其他歌手既歌咪得100000分?
nicholashin 發表於 2017-1-14 18:56

點止呀

終於寫好一個tag
仲有兩個今晚得閒可以寫埋佢

提下咁多位聽日有好多美會員頒獎架!!

真係好 ...
nicknicknick 發表於 2017-1-14 17:09

我估錯這個世界得到教訓

愛情小品我俾咗1分
林仔 發表於 2017-1-14 18:56

難得一遇都係1分level
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

難得一遇都係1分level
John 發表於 2017-1-14 20:40

聽咗?
我們的總和

我估錯這個世界得到教訓
一個小子 發表於 2017-1-14 20:03

而家佢兩面不是人

唔想做悶野,
本身份人勁怕悶
kwanie 發表於 2017-1-14 18:40

想和做

真係好 ...

This is so true

終於有時間睇吓頒獎禮

終於有時間睇吓頒獎禮
matthew1990 發表於 2017-1-14 22:12

終於有時間寫1月既文

終於有時間睇吓頒獎禮
matthew1990 發表於 2017-1-14 22:12

既然係咁
我推介你重溫翻我個頒獎典禮
公平公開公正愛祖

終於有時間睇吓頒獎禮

睇左我既未?
十大有幾首應該啱你

終於有時間睇吓頒獎禮
就我理解 我十大十首歌有九首對你黎講應該都係有緣先聽 可以睇下係邊一首唔係有緣先聽

就我理解 我十大十首歌有九首對你黎講應該都係有緣先聽 可以睇下係邊一首唔係有緣先聽  ...
nicholashin 發表於 2017-1-14 22:53

唔計重覆單位既第十一位仲好聽過果十首十大 都唔知乜事