返回列表 發帖
bagfgfcde 發表於 2017-1-2 19:17

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

李榮浩
1 小時 ·
刚演出后台遇到林宥嘉 Yoga Lin我们合影三次后 他一脸认真问我 你的眼睛怎么这么小 是故意的吗 我想问 谁会故意把自己眼睛弄小
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

上年佢啲歌幾好 醉愛襪子
新一年禾要即上第一百個我 火力全開為拎女金鋪路噶 ...
dongbb2332 發表於 2017-1-2 19:58

幾好但係冇三甲 haha

bagfgfcde 發表於 2017-1-2 23:49

我呢我呢
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

年頭903 真係無廣告架喎

bagfgfcde 發表於 2017-1-2 23:49

係咁架啦
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

其實這是我第一次站上叱吒頒獎禮的舞台,也許我應該特別激動甚至煽情

oops
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

終於

1080 = 780 + 300
(唔計time cost 唔計手續費)

0:29

現到kaykayiskay最新相片下留言讚美謝安琪或山林道可獲like乙個
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

現到kaykayiskay最新相片下留言讚美謝安琪或山林道可獲like乙個
HOTMAN 發表於 2017-1-3 21:52
係你like定佢like

0:29
JasOh103 發表於 2017-1-3 21:17

愛祖
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

愛祖
艾石仔 發表於 2017-1-3 23:47

美祖: 吓! 明明我睇到係銀喎! 調到咁!?
愛祖

係你like定佢like
nicholashin 發表於 2017-1-3 23:23

佢like

我反琪

聽緊百姓(903 live)

終於整好RTHK冠軍走勢
聽緊百姓(903 live)
John 發表於 2017-1-4 00:50
點解隻隻字都睇得明 夾埋一齊睇唔明既

終於整好RTHK冠軍走勢 點解隻隻字都睇得明 夾埋一齊睇唔明既
nicholashin 發表於 2017-1-4 11:53

John投到佢攞最男架

John投到佢攞最男架
JasOh103 發表於 2017-1-4 13:04

我投完五強就因為冇千嬅所以冇投喇

無啦啦醒起依個廣告 有冇人記得

成功tip中七零年的他攞十x大

今晚公佈新成員好唔好

今晚公佈新成員好唔好
-Prince- 發表於 2017-1-4 22:16
淒美地同羽毛麟刺咁就拎左23分 (應該係

今晚公佈新成員好唔好
-Prince- 發表於 2017-1-4 22:16

D會員真係好偉大

又浪費一日

D會員真係好偉大
bagfgfcde 發表於 2017-1-4 23:23

我入CM後好似第一次見連任

HOTMAN 發表於 2017-1-4 23:27

我真係恭喜你呀

我真係恭喜你呀
JasOh103 發表於 2017-1-4 23:30

我真係恭喜你呀

我以為佢返工咁辛苦 會選擇唔做
可能佢知自己用唔夠陳柏宇同吳雨霏既tag

D會員真係好偉大

算啦。。大頭BB 好慘。。你地俾佢繼續做啦

老老實實,有人共鳴hit過山林道

11+12 都係小歷﹏萬歲
算啦。。大頭BB 好慘。。你地俾佢繼續做啦
kk8733 發表於 2017-1-5 09:31

你知唔知自己講緊乜

我以為佢返工咁辛苦 會選擇唔做
可能佢知自己用唔夠陳柏宇同吳雨霏既tag ...
nicholashin 發表於 2017-1-4 23:41

死都要用陳吳黎TAG
D會員真係好偉大

唔好再要我催交榜就okay
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

老老實實,有人共鳴hit過山林道
JasOh103 發表於 2017-1-5 11:33
佢用呢個句式 代表佢反匡

11+12 都係小歷﹏萬歲
你知唔知自己講緊乜

死都要用陳吳黎TAG

唔好再要我催交榜就okay ...
dongbb2332 發表於 2017-1-5 12:27

你係大頭BB LOR

無啦啦醒起依個廣告 有冇人記得
屮SiU霖屮 發表於 2017-1-4 19:08

D tags真係打到噴血 記住1月11號晚

D tags真係打到噴血 記住1月11號晚
HOTMAN 發表於 2017-1-5 14:23
每個tag無500字唔收貨

吳雨霏世界女,走得快,而且逆市仍可細跳大(環球唱片),號稱後浪推前浪取代
謝安琪位置。
「我出道了九年,一定早過謝安琪——哈哈,二○一一年度最佳新人包括林欣彤、欣
宜同吳雨霏!我永遠被當新人。」

性感謊言

「一樣穿高踭鞋,我十八歲 Ping Pung同現在就係兩回事。論性感尺度,那時仲
激,但無幻想嘅;現在,拋個膊頭都引到吓人囉。」
Ping Pung的 Kary黑黝黝,懶型;現在?「我拍美白廣告都得呀!」健康膚色、格
調氣質、 Punk盡皆豬扒們的遮羞布,你看日韓系化妝品即知何謂王道正宗。這方
面我屬保皇黨。
吳雨霏這天對攝影師搔首弄姿說:「我依家係甫士王。」
「要人相信你,首先要相信自己。」
包括謊言。

綏靖政策

在 Cookies中濫竽充數?又不盡然,吳雨霏透露:「監製總是先叫我一個去試歌,
說我唱得,然後才齊齊錄,無人知道㗎這秘密,可能我識詐傻。」
對,主將如 Stephy來自屯門,入住劏房宿舍; Kary免疫,家居半山。有錢唱得,
如果不知收斂,聽光榮孤立。
「女仔好 sensitive,一定有 jealousy——是 jealousy不是 envy。」
有次收工,隊友寸:「你屋企直升機嚟接你嘞!」她也一味戇笑。

仙履奇緣

最後,我拿出作為道具的玻璃鞋。
「 Cinderella?」吳雨霏雙眼放光了。

Jason對於入行10年頃刻為自己下了這樣的一個註腳:「我的第10個年頭,不是一個終站,也不是一個轉接點,它只是我其中一個過程。

我的音樂路其實是由0到1,但我現在還未去到1,我期待去到1時,會為我建立了多少關係,讓我學懂幾多事物,

同時亦可以回饋給身邊的人有多少。」

Jason對於入行10年頃刻為自己下了這樣的一個註腳:「我的第10個年頭,不是一個終站,也不是一個轉接點,它 ...
dongbb2332 發表於 2017-1-5 18:49

Jason:我覺得我是0

吳雨霏世界女,走得快,而且逆市仍可細跳大(環球唱片),號稱後浪推前浪取代
謝安琪位置。
「我出道了九年 ...
John 發表於 2017-1-5 15:18

依篇已經睇過幾次

每個tag無500字唔收貨
nicholashin 發表於 2017-1-5 14:30

全部比phil但冇字o唔ok

D會員真係好偉大

沒有D會員 CM共和什麼都不是

無聊分享笑一笑

陳奕迅知道吳業坤再次奪得我最喜愛男歌手後的反應
https://www.youtube.com/watch?v=y8PW1TME5MA  

-Prince- 發表於 2017-1-5 21:34

真心擔心以後冇人肯計分

-Prince- 發表於 2017-1-5 21:34

有冇咁誇
真心擔心以後冇人肯計分
John 發表於 2017-1-5 22:01

計埋今年咋, 下半年開始會好忙...

有冇咁誇

計埋今年咋, 下半年開始會好忙...
dongbb2332 發表於 2017-1-5 22:16

點解下年會好忙。。你今年會好得閒??

點解下年會好忙。。你今年會好得閒??
kk8733 發表於 2017-1-5 22:24

你覺唔覺得你呢兩句句子併埋一齊是好有問題?

OLD NEWS 之而家睇番原來坤哥最男既噓聲都幾大聲

你覺唔覺得你呢兩句句子併埋一齊是好有問題?
dongbb2332 發表於 2017-1-5 22:30

唔明白。。可能我病到傻傻地啦。。