返回列表 發帖

張生個眼神
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

唔明白。。可能我病到傻傻地啦。。
kk8733 發表於 2017-1-5 22:35
病就退出。。。唔好傳染畀人。。。

17年話咁快就有2首反祖歌派台 一定要冠晒去&留返個十大頭兩位比佢地至得
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

17年話咁快就有2首反祖歌派台 一定要冠晒去&留返個十大頭兩位比佢地至得
dongbb2332 發表於 2017-1-6 09:50

btw 呢張gif都10年了
Happy and Blessed.

嗱, 做人嚟講呢, 跌低咗係唔一定要起返身嘅, 我就每日都經歷嘞 - 拉筋呢家嘢, 一個字"痛呀!" , 然後個一字馬離地仲有半呎位置, 再都落唔到去嘞, 又唔見得收得返對震緊嘅腳上返嚟喎, 兩手撐撐, 咁點呢又?又點呢吓?
有聲又有畫

dongbb2332 發表於 2017-1-6 09:50
咁點解一雙手無十大頭兩位

吳雨霏世界女,走得快,而且逆市仍可細跳大(環球唱片),號稱後浪推前浪取代
謝安琪位置。
「我出道了九年 ...
John 發表於 2017-1-5 15:18

痴線,半個訪問都有咁多噴言

啱啱轉會咁鬼風騷,睇下依家

獲叱咤樂壇女歌手銀獎次數(2000年起)
容祖兒 謝安琪 x4
陳慧琳 何韻詩 薛凱琪 x2
楊千嬅 王菀之 Gin Lee x1

天后架
仲要係唯一一位空降女銀 ___y could never
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

居然揀左另一位joey
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

居然揀左另一位joey
RVHOCPC 發表於 2017-1-6 19:43

表情匡

居然揀左另一位joey
RVHOCPC 發表於 2017-1-6 19:43
係咪終於知我Week 1個tag係邊度黎

係咪終於知我Week 1個tag係邊度黎
nicholashin 發表於 2017-1-6 20:37

一早就知
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

Finally!
9up time begins

燈神可唔可以祝我日日傷風發燒
仲有祝我無錢睇騷同埋考唔到aco

仲有祝我無錢睇騷同埋考唔到aco ...
艾石仔 發表於 2017-1-6 20:40

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

Finally!
9up time begins
JasOh103 發表於 2017-1-6 20:40

硬tag beGin

硬tag beGin
John 發表於 2017-1-6 20:42

有嗎?

一早就知
kevinlai1621 發表於 2017-1-6 20:37
果然係匡粉

果然係匡粉
nicholashin 發表於 2017-1-6 20:53

其實佢組合個時話係DJ我有一係諗都講開同公司jason, 點解唔講埋小塵埃

仲有祝我無錢睇騷同埋考唔到aco ...
艾石仔 發表於 2017-1-6 20:40

無人會理你。。

40分鐘開始頒獎典禮啦

好開心自己最後都幾跟榜分頒(雖然至尊碟/女金要好小心咁mon住)
個大肚婆有諗過比銀

1月1號之後馬走既獎係:
1) 無表面傷痕換雙雙
2) 驚嚇卜卜卜換四不像 (其實卜卜卜30大不入 但係studio version係堅正既)

終於寫咗第一個tag

終於寫咗第一個tag
ed8671ed 發表於 7/1/2017 15:54
一 個 都 未 !!!!!!!!

一 個 都 未 !!!!!!!!
kwanie 發表於 2017-1-7 15:57

咁啱有啲mood到
希望寫到4,5首

咁啱有啲mood到
希望寫到4,5首
ed8671ed 發表於 7/1/2017 16:03
得返七日, 有五日要返工聽日有野做好似無乜時間喎 ._.
今晚唔睇電視應該可以慳返d 時間~

終於寫咗第一個tag
ed8671ed 發表於 2017-1-7 15:54

希望可以快啲欣賞到男神既文采

得返七日, 有五日要返工聽日有野做好似無乜時間喎 ._.
今晚唔睇電視應該可以慳返d 時間~ ...
kwanie 發表於 2017-1-7 16:04

可以考慮即場寫

希望可以快啲欣賞到男神既文采
bagfgfcde 發表於 2017-1-7 16:08

冇你哋寫得咁好

冇你哋寫得咁好
ed8671ed 發表於 2017-1-7 16:10

無論你寫成點 我地都會支持你架

-Prince- 發表於 2017-1-7 16:14

呢位版主既頒獎典禮係咪俾欣宜吞左落肚

冇你哋寫得咁好
ed8671ed 發表於 7/1/2017 16:10
讀理科既識寫字架咩

-Prince- 發表於 2017-1-7 16:14

希望大家,
下星期會支持,
我本人以鄺體撰寫嘅,
真偽文青MK文學。

呢位版主既頒獎典禮係咪俾欣宜吞左落肚
bagfgfcde 發表於 2017-1-7 16:20

可以考慮即場寫
ed8671ed 發表於 2017-1-7 16:08
好似我咁

-Prince- 發表於 2017-1-7 16:23

欣宜鯨吞王子

條腸。

欣宜鯨吞王子,

條腸。
ed8671ed 發表於 7/1/2017 16:30
有無美極旁身先

可以考慮即場寫
ed8671ed 發表於 2017-1-7 16:08

唔好玩火 咁搞法可以頒足十幾個鐘 (eg: Me)
加油呀! 睇你個Top 3列表都大概估到會撞邊幾首十大

拿拿聲寫晒新人幕後唱作人先 lol

唔好玩火 咁搞法可以頒足十幾個鐘 (eg: Me)
加油呀! 睇你個Top 3列表都大概估到會撞邊幾首十大{:1_ ...
JasOh103 發表於 2017-1-7 16:36

thx~!^^
算撞得多啦
我暫時淨係留意到有一個榜中一半,其他都係得1,2首

thx~!^^
算撞得多啦
我暫時淨係留意到有一個榜中一半,其他都係得1,2首 ...
ed8671ed 發表於 2017-1-7 16:50

我果個呢咁

睇番之前既頒獎禮 原來頒過獎比美祖既SM歌
愛祖噶

睇番之前既頒獎禮 原來頒過獎比美祖既SM歌
愛祖噶
-Prince- 發表於 2017-1-7 17:52

原來你好呢味
好彩我只係比左「容祖兒 - 牆紙」同埋我好得閒

只因剛好開電視見到
其實tvb藝人拎金曲獎會唔會覺得慚愧

有冇人聽日晏晝頒 如果冇既話我想提早聽日頒wor(投票聽朝截)

照11號頒啦
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

有冇人聽日晏晝頒 如果冇既話我想提早聽日頒wor(投票聽朝截)
HOTMAN 發表於 2017-1-7 22:10

我就係知聽晚好似3台同步

有首十大個TAG 成三百字, 痴左線LOL

我就係知聽晚好似3台同步
kevinlai1621 發表於 2017-1-7 22:34

咁我照11號晚頒啦

投票 女歌手尾席好激烈 一票定生死 8vs7vs7
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

估唔到CM有咁多人追睇tbb頒獎典禮

估唔到CM有咁多人追睇tbb頒獎典禮
bagfgfcde 發表於 2017-1-7 23:34

個個都睇tvb唔幫我plug歌