返回列表 發帖
比較下先

HEHA男歌手大奬

2010 金:陳奕迅 銀:麥浚龍 銅:周國賢
     陳奕迅   古巨基   張 ...
John 發表於 2017-6-1 08:26

好後悔11,12無比張繼聰三甲

比較下先

HEHA男歌手大奬

2010 金:陳奕迅 銀:麥浚龍 銅:周國賢
     陳奕迅   古巨基   張 ...
John 發表於 2017-6-1 08:26

13年 Jay Fung都係我三甲(銀)
然後就...沒有然後了

好後悔11,12無比張繼聰三甲
hehehaha 發表於 1/6/2017 08:31
我有
真係now or never

我有
真係now or never
kwanie 發表於 2017-6-1 09:02

嗰兩隻new age碟真係張生音樂高峯

美電張profile pic好吸引

屮SiU霖屮 發表於 2017-6-1 13:20

好似肌肉佬著住尿片咁

好似肌肉佬著住尿片咁
stephybest 發表於 2017-6-1 13:36

Agree 好不雅
CM應該多啲好似我頭像咁cute cute既icon

屮SiU霖屮 發表於 2017-6-1 13:20

好想幫佢換尿片

你這天好嗎 可美滿嘛 碰到新愛吧
仍是愛笑 忘記了曾屬我倆的歌嗎
我也不很差 都有試過 結識新女伴
仍自勉遲早都不用牽掛
Happy and Blessed.

Agree 好不雅
CM應該多啲好似我頭像咁cute cute既icon
bagfgfcde 發表於 2017-6-1 13:37
希望可以明文禁止明顯裸露既相做icon

希望可以明文禁止明顯裸露既相做icon
nicholashin 發表於 2017-6-1 14:19

唔可以!沙灘d人都咁㗎啦

唔可以!沙灘d人都咁㗎啦
electric 發表於 2017-6-1 14:44
咁你應該post自己個樣出黎

咁你應該post自己個樣出黎
nicholashin 發表於 2017-6-1 14:47

點解 我好保守
詳情請參閱我本人ig

好想幫佢換尿片
electric 發表於 2017-6-1 14:11

咁等等幫佢著衫著褲

點解 我好保守
詳情請參閱我本人ig
electric 發表於 2017-6-1 14:52

你IG呢?

咁等等幫佢著衫著褲
屮SiU霖屮 發表於 2017-6-1 15:05

幫佢著袜仔

好期待依幾日天氣。。
希望同預期差不多。。

依家吹好強勁西南風。吹呀。。

整左好多Phil既GIF 開心

好期待依幾日天氣。。
希望同預期差不多。。

依家吹好強勁西南風。吹呀。。 ...
kk8733 發表於 2017-6-1 17:15

收_啦
我要曬太陽

nicholashin 發表於 2017-6-1 17:54

想嘔
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

已經六月,冇人發力,決定比個唱作金ellen
有冇人跟?

#大拋離到林生小明都行埋一邊

有冇人跟?

#大拋離到林生小明都行埋一邊 ...
hehehaha 發表於 2017-6-1 20:10

俾女金好唔好

俾女金好唔好
bagfgfcde 發表於 2017-6-1 20:18

美霏reserved左sorry

美霏reserved左sorry
hehehaha 發表於 2017-6-1 20:22

如果美霏出自己作既歌呢?

如果美霏出自己作既歌呢?
bagfgfcde 發表於 2017-6-1 20:34

至尊

有冇人跟?

表示匡匡已經準備好勇奪我個榜唱作金 ^^
Ellen最多拎女金

收_啦
我要曬太陽
hehehaha 發表於 2017-6-1 19:27

你搬去沙漠住啦。

表示匡匡已經準備好勇奪我個榜唱作金 ^^
Ellen最多拎女金
nicholashin 發表於 2017-6-1 20:59

女金俾周二珂好唔好

收_啦
我要曬太陽
hehehaha 發表於 2017-6-1 19:27

又目及仔
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

nicholashin 發表於 2017-6-1 17:54

放多d出黎, 我都無咩貨啦

又目及仔
kevinlai1621 發表於 2017-6-1 21:08

其實好少目及
本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

有冇人跟?

王喜儀領先中...
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

你搬去沙漠住啦。
kk8733 發表於 2017-6-1 21:00

誰願意住一片沙漠
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

其實好少目及
**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2017-6-1 21:42

王喜儀領先中...
John 發表於 2017-6-1 22:01

樂壇新人

樂壇新人
kevinlai1621 發表於 2017-6-1 22:11

可能_完都冇人發現得到

王喜儀領先中...
John 發表於 2017-6-1 22:01

陳僖儀SITA d friend??

其實好少目及
hehehaha 發表於 2017-6-1 21:42

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

你搬去沙漠住啦。
kk8733 發表於 2017-6-1 21:00

就算
一歲以後
長住

沙漠 

白雲
也能
觀光

就算
一歲以後
長住

沙漠 

白雲
也能
觀光
hehehaha 發表於 2017-6-1 22:21

嬅粉confirmed

kevinlai1621 發表於 2017-6-1 22:11

no comment

嬅粉confirmed
John 發表於 2017-6-1 22:22

反華

反華
hehehaha 發表於 2017-6-1 22:22

反中國???

no comment
hehehaha 發表於 2017-6-1 22:22

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

這首歌以輕快佻皮風格,來形象一對情侶猶如旁若無人的肉麻對話,加上 _ _ 與陳 _ _ 在MV裡的打情罵俏演繹,令歌迷紛紛大讚可愛。

Gin Lee must be grinning from ear to ear as she has been hailed the next Asian Pop Diva.

Although the Malacca-born singer, who was raised in Johor, has been in Hong Kong since 2011, Lee has been making strides in mainland China’s burgeoning pop music scene. Her popularity surged after participating in The Voice Of China S4 last year where she was mentored by King Of Asian Pop Jay Chou.

原來Gin Lee係馬六甲出世@@

樂壇新人

王喜啲朋友 lol

見到賤嘴bitchard吞蛋出局 真係人生一大樂趣

考oral嗰老師細聲到爭d聽唔到問咩

來了
可以上埋榜
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

見到賤嘴bitchard吞蛋出局 真係人生一大樂趣
bagfgfcde 發表於 2017-6-2 10:13

YEAH 尋晚我都有睇