返回列表 發帖

​上個星期無綫收視報告,重點係啱啱個分豬肉頒獎禮,即係《2016年度勁歌金曲頒獎典禮》平均收視只係得15.2 ...
林仔 發表於 2017-1-10 07:29

因為最男吾系xx 坤,最女吾系阿媽個女,
大家吾開心

李克勤指明年會出席頒獎禮,Kelly都不會參與,她說:「我抖一抖喇,俾新人多啲機會,仲喺度做乜鬼。」

Kell ...
nicknicknick 發表於 2017-1-11 19:13

快D 同XX 個女一齊出show

有得參加就話個節目好高質有專業樂隊乜乜物物

而家俾人DQ就話呢啲垃圾節目唔上也罷

真係好 ...
nicknicknick 發表於 2017-1-14 17:09

我估錯這個世界得到教訓

我懷疑幾個樂壇大姐大都知呢個地方

同埋d fans又成日send呢度野比佢地睇 ...
HOTMAN 發表於 2017-2-2 14:50

其實某member 就係xx
所以成日唱衰xxxx

右邊有乜
electric 發表於 2017-2-4 12:24

左邊有女神翠翠如
中間有yam yam kay 女神

右邊有乜

仲要同我欣宜打情罵俏
harryharry 發表於 2017-2-3 17:49

[黑絲]港女deep V黑絲出席姊妹婚宴

G1格鬥會

嘩tbb 好破格呀
前人未見有電視台搵咁冷門既野拍出黎ga
好野

吳業坤有拍戲咩
electric 發表於 2017-2-7 06:27

專業推介我最喜愛男演員

吳業坤有拍戲咩
electric 發表於 2017-2-7 06:27

x 你xx
真係有最佳新演員
不如叫埋人地阿媽個女拎最佳女演員啦

街裡愛人一對對

其實佢係咪同吳姓暗星一樣sell偽毒?
nicholashin 發表於 2017-2-14 01:27

佢同吳姓最男一樣真人係咁食囡

日期: 16/2/2017
活動: TVB五十周年台慶劇《大帥哥》簽約儀式
嘉賓: 張衛健、樂易玲、曾勵珍、徐正康、
...
moxy 發表於 2017-2-15 20:05

係咪又係d iq 180 既角色

為了留住訪客,YouTube 一名發言人宣佈了:「我們致力於提供使用者一個更好的廣告體驗,做為這方面的努力的一部份,我們從 2018 年起將停止支援無法略過的 30 秒廣告,並將焦點轉移到對用戶和廣告主都有效的廣告型態。」這大概意味著 Google 會主推六秒的不可略過廣告,但其實長達二十幾秒的也還是有可能碰到。

飾演銀行家宋仲基的Bobby與阿田在劇中飾演夫妻,更跟吳業坤調換了靈魂。Booby指因為劇中多長輩,所以不叫坤 ...
林仔 發表於 2017-2-21 19:21

我相信呢套劇既i d 牙
一定係早過你的名字ga lor
係咪呀
哈姆太郎

個校工女人泥 應該吾係
但吾排除我內心其實好想軟禁佢係我心入面 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-2-22 18:50

其實你係咪個女人

TVB與優酷合作網劇《飛虎極戰 》

題材:時裝警匪片
開拍時間:五月份
已知卡司:苗僑偉,馬德鐘,黃宗澤  ...
moxy 發表於 2017-2-24 09:12

唔.......天氣不似預期

E-Kids 3XL 演唱會2017

典解梗多人現場睇e-孩童

有目擊過程嘅人話:「G.E.M.企喺台邊準備出場,即刻有工作人員阻止,唔肯俾咪佢,因為PANEL嗰邊都冇人收到通知話佢會上台,之後見到主辦單位有負責人趕到,Black Eyed Peas經理人即快手喺工作人員手上拎咗支咪,G.E.M.即喺Black Eyed Peas經理人手上極速擸咪,急步走咗上台,拉都拉唔住。」

apple source

其實CM已經少咗人 大家都忙 上榜嘅只會來來去去同一班人
nicholashin 發表於 2017-3-1 20:25

x 暗
小x

今日皇仁開放日。。轉頭去玩先。。
kk8733 發表於 2017-3-4 10:35

qc 仔

開心。今晚家中食火鍋
kk8733 發表於 2017-3-18 17:57

但見肥牛完全唔見瘦
問到何時肥牛先熟透

俾D 雷聲整醒了。之後食了碗麵。好滿足
kk8733 發表於 2017-3-19 08:21

俾D 雷聲整醒了。之後食了碗足。

咁又係 班老鬼走得七七八八 又冇新會員加入 矛盾一生
Wonders 發表於 2017-3-29 02:53

舊mem

但係又好似好過大量坤粉同弘粉湧入
John 發表於 2017-3-29 02:57

女神粉呢

為上樓梅窩居屋照殺畢業生四萬咁口交
表格

今晚冬令時開始
多咗一個鐘瞓
開心!
electric 發表於 2017-4-2 00:49

去了哪裡
你去了哪裡

原來 迷 真係好好睇
electric 發表於 2017-4-2 11:44

泳兒嚟咗CM留言  希望佢會同祖祖講嚟CM啦
SA弟林 發表於 2017-4-4 19:24

容祖兒一日唔消失, 香港樂壇永遠一沉不起 ...23456..12

我同傻得MSN cam過
風見志郎 發表於 2017-4-10 15:50

傻得
男孩子
表妹保莉