返回列表 發帖
祼睡+風扇已經好夠
心靜自然涼

#tag左林Duck信
hehehaha 發表於 2017-3-24 23:38

同好
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

我成日都想試下祼睡
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-24 23:38

會返唔到轉頭
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

咁玩乜好?
bagfgfcde 發表於 2017-3-24 23:38

包剪揼

就好似佢地咁

娛樂圈久唔久就會傳出某某 model出席飯局,然後甲乙丙女星被照顧嘅新聞。不過呢啲其實都唔係乜嘢新鮮事!有好多女仔喺未入行前就已經好「進取」,為達目的,乜都 OK呢。

就好似入行幾年、近年多咗做節目嘅歌手「包包」咁,咪睇佢出嚟形象得得意意,查實佢細細個已經立志要入娛樂圈,意志仲好堅定㖭!為咗入行,「包包」諗盡辦法識啲圈中猛人,希望可以多人幫,紅得快啲。喺夜蒲朋友搭上搭之下,佢真係識到唔少圈中人,仲成日出動服侍各位老細,連出名鍾意照顧後輩嘅「大隻」都俾佢服侍過㗎,「包包」嘅手段都咪話唔犀利!

你問服侍內容係乜?媽咪姐點知呢,可能閂埋門玩「包剪揼」啩。只可以講,依家啲女仔為入行,真係可以去到好盡。

冇下文?
HOTMAN 發表於 2017-3-24 23:41

好耐冇見fb update

幾Free㗎
hehehaha 發表於 2017-3-24 23:41

返唔到轉頭

原來你會裸
nicholashin 發表於 2017-3-24 23:41

愛文亦愛笑

可能unfriend咗
nicholashin 發表於 2017-3-24 23:43

好似去左英國搵食

咁同人裸睡呢?
HOTMAN 發表於 2017-3-24 23:44

不了
me forever小毒毒

我咩都唔知
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-24 23:45

點解

ate?
RVHOCPC 發表於 2017-3-24 23:45

no

你點會
nicholashin 發表於 2017-3-24 23:46

不要以為我 外表喜歡創新 內裡便同時夠摩登

外國仔仔鍾意祼住或者只係著under瞓
你會唔好意思著衫瞓
hehehaha 發表於 2017-3-24 23:48

如果睡袍太少布

個感覺幾好,瞓得舒服
大前提個身要乾爽冇汗冇油
hehehaha 發表於 2017-3-24 23:49

有汗的確唔舒服
但有汗著住衫都一樣唔舒服

我一定要有被先訓得著 衫就唔知
stopzi 發表於 2017-3-24 23:49

我都鍾意冚被
好舒服

通常都沖好涼先訓~
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-24 23:50

通常朝早先沖涼

feel sad about it?
RVHOCPC 發表於 2017-3-24 23:51

咁又唔會

今日聽完首歌有d飽
HOTMAN 發表於 2017-3-24 23:51

無人知道雙子座呢

我通常訓床兩個鍾先訓到
HOTMAN 發表於 2017-3-24 23:52

好chur
我一時時
係屋企就成日失眠
去旅行就易訓著好多

晚夜通常懶得沖 除左夏天
stopzi 發表於 2017-3-24 23:53

x2
除非出左街成身汗, 做過運動
或者打完邊爐/BBQ完
如果唔係都係明日再打算

我知 但沖涼真係好舒服
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-24 23:53

可以練歌

冇錯
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-24 23:55

今日沖涼唱左獨一無二

可唔可以report呢位會員
HOTMAN 發表於 2017-3-24 23:57

請按報告掣

泳兒?
nicholashin 發表於 2017-3-24 23:56

女神Gin Lee

我一訓落床就會係咁ff
最經常性ff既就係唔同方式如何同我暗戀既人一齊......... ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-24 23:59

我今朝食完早餐唔小心訓左落床
係咁發_夢

如果度野咁快就得既話 就唔洗咁煩
HOTMAN 發表於 2017-3-25 00:02

我成日沖涼/訓係床/搭車個陣諗到野
但之後又唔記得左

因為食裸體早餐?
HOTMAN 發表於 2017-3-25 00:02

唔得呀...係餐廳食
今朝有炒蛋食 幾開心

等某歌手絕跡CM
HOTMAN 發表於 2017-3-25 00:03

和議

Same here
kevinlai1621 發表於 2017-3-25 00:04

覺得自己記性好差
但有時又記到好多野
好似係d好日常既野反而唔記得
d好hard既野就記得好多

咩叫好hard既野?
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 00:05

例如d知識上面既野, 或者歷史事件

咁你咪吉左好多冠出黎
HOTMAN 發表於 2017-3-25 00:06

兩週冠可以送哂比容祖兒

應該要記嘅野就成日都唔記得, 特別係自己講過嘅野
唔想記起嘅就成日係個腦到 ...
kevinlai1621 發表於 2017-3-25 00:07

不應該記起 何必偏偏記起

做咩你今日係咁提呢4個字
係咪又想表演埋
kevinlai1621 發表於 2017-3-25 00:09

街燈晚餐呢

我呢方面好差
之前我記得中一/二中文有篇野講四合院 教說明順序
但我一個detail都唔記得 ...
HOTMAN 發表於 2017-3-25 00:09

我仲記得華麗蟹后播放率係194次

記黎有咩用?
nicholashin 發表於 2017-3-25 00:10

我唔係特登記
但就係記得

夜半敲門88次
小峽谷174次
愁人節164次
北京之夏163次
富士山下170次
花灑210次
逼得太緊204次
電燈膽209次
男人KTV 197次
東京鐵塔下192次

如果聽日8號! 我受!
hehehaha 發表於 2017-3-25 00:30

受咩?

口不對心唷
stopzi 發表於 2017-3-25 00:45

我要你心不對口

通常受都係講緊比人_個方
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 00:46

即係點?

joey老闆.......
hehehaha 發表於 2017-3-25 00:58

香 港 天 文 台 發 出 最 新 熱 帶 氣 旋 警 告 。

八 號 西 北 烈 風 或 暴 風 信 號 現 正 懸 掛 。

表 示 預 料 本 港 吹 西 北 風 , 平 均 風 力 每 小 時 超 過 62 公 里 。

在 上 午 二 時 颱 風 尤 特 集 結 在 香 港 之 東 南 偏 東 約 210 公 里 ,

即 在 北 緯 21.5 度 , 東 經 116.0 度 附 近 , 預 料 向 西 北 或 西 北

偏 西 移 動 , 時 速 約 20 公 里 , 趨 向 廣 東 沿 岸 。

颱 風 尤 特 繼 續 接 近 香 港 , 本 港 風 勢 將 進 一 步 加 強 , 預 計

八 號 風 球 將 會 繼 續 在 清 晨 懸 掛 。

根 據 現 時 移 動 途 徑 , 尤 特 會 相 當 接 近 香 港 。 預 料 今 早 將

在 本 港 100 公 里 之 內 登 陸 。

現 時 潮 水 比 正 常 升 高 1 米 左 右 , 預 料 今 早 海 水 會 漲 至 3 米

以 上 , 引 致 低 窪 地 區 可 能 會 有 輕 微 的 水 浸 。

梵蒂岡
hehehaha 發表於 2017-3-25 02:01

去過
好多靚仔
hehehaha 發表於 2017-3-25 02:06

好多支那人...

vatican swiss guard
hehehaha 發表於 2017-3-25 02:25

d毛生到上頸

係JF見到林奕匡在2007入過家族吹過水
風見志郎 發表於 2017-3-25 15:19

咩叫入過家族@@

玩大富翁麼
RVHOCPC 發表於 2017-3-25 18:57

好想玩大宇版大富翁...害人好好玩

我去完你個到就真係破產
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 15:21

咩叫你個到 點解無端端要去人地個到

犯賤
RVHOCPC 發表於 2017-3-25 19:04

變賣所有卡片道具

係咪有爸爸媽媽媽
HOTMAN 發表於 2017-3-25 19:10

祖壇組媽最盡責

去完佢即將去既地方
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 19:45

原來如此
咁去唔去我個到

大富翁game
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-25 19:45

今夜做夢也會笑

it佬
RVHOCPC 發表於 2017-3-25 20:23

話說it人唔知點解盛產本土派