返回列表 發帖
要考同讀乜架
bagfgfcde 發表於 2017-4-26 19:13

DSE分ethics 同宗教兩part
   ethics 有normative ethics 同七大倫理課題, 後者有d似LS

宗教就基督宗教or佛教, 都係問教理同埋對現今社會影響咁
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

你係讀咩教
bagfgfcde 發表於 2017-4-26 20:49

前者

難唔難lol
bagfgfcde 發表於 2017-4-26 21:16

少人考, 其實難高分 但其實d野唔難

我唔知倫理同佛教ELECTIVE讀咩
但天主/基督教就係讀聖經故事 (主要由創世紀到耶穌死)
考試就分兩PART
第一 ...
CunninG 發表於 2017-4-26 22:02

ce level 係易

美轉出場, 呢兩小時專心睇劇

Wonders 發表於 2017-5-2 21:12

又黎無預告玩突襲

加油啊!艾石佬叱咤樂壇
hehehaha 發表於 2017-5-3 13:03

佢真係好彩地撞正個懵

grace: 比issac答
hehehaha 發表於 2017-5-3 13:48

我好想知佢點解會入到黎

14 分
艾石仔 發表於 2017-5-3 13:54

應該可以

me一上20fun
hehehaha 發表於 2017-5-3 13:57

就算你識曬都要夠人搶 雖然今日不適用

話說上個月最後果個決賽幾多分lol
艾石仔 發表於 2017-5-3 13:58

我4月聽過一個係13, 但係最後係邊個入唔知

上星期嗰個女人
Wonders 發表於 2017-5-3 14:01

無聽, 點

梁文禮驚左我唔打比me
hehehaha 發表於 2017-5-3 14:04

打比人個個係鬼ming黎

do 姐真係唔知yoga 點入行架
kwanie 發表於 2017-5-3 15:53

do姐唔係做口水點會真正識tvb以外嘅人

Der又中伏
kwanie 發表於 2017-5-5 21:15

佢尋日無訪問我仲以為今個星有汪阿姐一個就夠

正路估佢星期二做完訪問 尋日又冇 星期五應該都唔會有
點知悲劇就係咁發生  ...
Wonders 發表於 2017-5-5 21:54

咁咪俾時間你玩lol

想當年我小四果陣都覺得好難
bagfgfcde 發表於 2017-5-10 09:14

你手臂夠粗夠力

佢臀部夠粗夠力?
nicholashin 發表於 2017-5-10 17:29

我錯啦, 正字刑警

要點樣先叫真
nicholashin 發表於 2017-5-11 23:26

多加點真

Lol
嘉姐真係cream cheese空姐3am連住播
JasOh103 發表於 2017-5-15 13:40

重點唔係唔計cream cheese又黎環球特約咩

Keep住有人pm,係咪玩9me
hehehaha 發表於 2017-5-16 17:47

認左佢算

好想變身成為許廷鏗可以同我欣宜同我小巧玩cream
harryharry 發表於 2017-5-17 23:15

cream都好玩

唔通玩cream cheese咩
harryharry 發表於 2017-5-17 23:26

拍d cream cheese落番面到, yummy

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-5-21 18:35

睇唔到

行屍走肉我覺得好聽wo
好鐘意個beat
hehehaha 發表於 2017-5-22 12:15

我都覺, 唔係真係咁差

收_啦
我要曬太陽
hehehaha 發表於 2017-6-1 19:27

又目及仔

整左好多Phil既GIF 開心
nicholashin 發表於 2017-6-1 17:54

放多d出黎, 我都無咩貨啦

其實好少目及
hehehaha 發表於 2017-6-1 21:42

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

王喜儀領先中...
John 發表於 2017-6-1 22:01

樂壇新人

打左差唔多兩個鐘乒乓波 開心子
bagfgfcde 發表於 2017-6-3 18:15

好sporty

harryharry 發表於 2017-6-6 14:18

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

日本仔真係激
一泥就叫我123 peter paul and mary
屮SiU霖屮 發表於 2017-6-11 13:00

咩黎

咁不如改做 N_____ L______ and Mary
bagfgfcde 發表於 2017-6-11 21:32

你做左mary

100頁
可以開6.0

原來只因深愛著女聲版
但係點解男聲唔可以亮相viutv嘅

如果果時宣傳夠既話
呢首應該可以紅過一人回家

果時谷呢首仲好過谷咩玫瑰的故事啦 ...
dongbb2332 發表於 2017-6-18 22:00

其實我都唔明點解要派玫瑰的故事, 就算係專輯裡面同班底嘅如果牆會說話都好過玫瑰