返回列表 發帖
支持支持,小明有望三甲?

AK TOP20 2016 年度總結
各主要獎項十強

年度專輯十強:
Blaster - Keep Moving Forward
Gin Lee - beGin
...
akk 發表於 2017-1-3 18:10

除左二汶之外,其他我推介既專輯都入晒十強,正!

MastaMic 都有份角逐,太好了

真係有馬米!

其實都係年中先決定re返首歌谷十大:p

thanks!

雖然無comment 不過我一直都有send榜同睇下post既:p
不 ...
akk 發表於 2017-1-3 21:26

14 rap up 係頂峰,唔知今年會點。

同你撞左第四,連名次都一樣啊!

支持AKK
希望以後繼續可以係度睇到你既文字
-Prince- 發表於 2017-1-7 21:33

王子搞咩咁耐唔頒獎?  說好的一月一呢?

其實仲想打一篇後話+感受 同埋講下可惜既白果 (其實我都派左好多白果比cm既熱門)
不過搞頒獎禮真係好攰 好 ...
akk 發表於 2017-1-8 23:58

你已經寫得好好喇,頒獎禮真係唔易做架,一字一淚架

有時白果好過亂頒,至少呢度見到D唔係太主流既單位,就要靠喜歡港樂既人不斷推介。
Blaster 需要更多人的認識,而Nowhere Boys 都值得肯定,淨係一首普通華已經成堆電影reference.

最鍾意你講小巧隻碟,睇得出好有心機。

RB同Blaster有好大connection 試過RB有人唔得搵Blaster頂上 Blaster好多歌又有RB成員監製 歌曲會似都好正常 ...
nicholashin 發表於 2017-1-9 01:01

正如我之前頒獎post講,Blaster 彌漫既music video都係6號導演,佢地真係friend底。