返回列表 發帖
支持嬅粉榜!!!
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

往日那位少年?
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

工作人員仲未搵見到佢~
kenny1102 發表於 2017-1-6 20:38

一陣係後台走出黎

同轉呢個字有關架~~~
kenny1102 發表於 2017-1-6 20:40

諗起華麗轉身

好似都幾多人支持緋麗榭
其實隻歌係幾好聽

今日咁多人用天使呢個字

現場捕獲張繼聰
kenny1102 發表於 2017-1-6 20:49

乜而家聰哥聰嫂兩公婆都咁正

軒仔年頭歌好過年尾歌都唔係第一次嘅事
kevinlai1621 發表於 2017-1-6 20:50

佢d跨年plug通常都正
春秋
P.S. I Love You

塵埃落定

如果連呢個都去埋台灣歌手, 香港樂壇真係.......
kenny1102 發表於 2017-1-6 20:57

我見16年突然好多榜熱捧台灣歌
都特登唔上榜

KHMusic流行熱選十優
流行熱選.第四位

流行熱選.第三位
三甲了, 今年最終成為了巨輪上的一隻棋子。
...
kenny1102 發表於 2017-1-6 21:13

支持百姓

咁3甲大家想要咩歌先??~
kenny1102 發表於 2017-1-6 21:17

剛剛好
剛剛好
剛剛好

BTW~謝天后出現了~~
kenny1102 發表於 2017-1-6 21:18

條裙咩事

方便隨時生~~
kenny1102 發表於 2017-1-6 21:25

一掀起就

KHMusic流行熱選十優
流行熱選.至尊歌曲
kenny1102 發表於 2017-1-6 21:34

山林道再下一城

係年尾冇歌岩聽
kenny1102 發表於 2017-1-6 21:33

今年年尾真係...10月打後都冇咩歌正
唔係完全冇, 但比例上低

話說沙燕好似都唔係好多人鍾意
kevinlai1621 發表於 2017-1-6 21:43

我ok呢隻
覺得Supper今年d歌都係above average但冇一首真係特別突出

仲有冇人期待JOEY既出現?
kenny1102 發表於 2017-1-6 21:48

Joey過緊黎?

KHMusic流行熱選.班霸:

KHMusic流行熱選.年度音樂唱片
想問一問大家, 今年你地最喜歡那一張唱片??
...
kenny1102 發表於 2017-1-6 21:45

大碟獎落係J-POP係樂壇警號

你諗多左啦~~J-POP排第10 ONLY~
BTW~噴圖READY~~
kenny1102 發表於 2017-1-6 21:50

仲以為你意思係
向來容祖兒都唔係大家杯茶
但係佢竟然都拎到大碟獎
所以係樂壇警號

其實容祖兒係我度掃到女碟+大碟+十大我真係覺得係樂壇好大警號

KHMusic流行熱選.新力軍.男歌手

一定一定要恭喜佢~
恭喜佢憑著一首上左一周仲要只係第20位就輕輕鬆鬆拎 ...
kenny1102 發表於 2017-1-6 22:02

徐子珊2.0

你係唔係要同威廉爭愛坤力大獎?
表妹保莉 發表於 2017-1-6 22:09

KHMusic流行熱選.唱作歌手

表現曲目
kenny1102 發表於 2017-1-6 22:20

估唔到方皓玟贏到周國賢
你個榜係咪都係作曲填詞分開計分

冇錯~~
曲填同一個人係雙倍分~
kenny1102 發表於 2017-1-6 22:22

同我計法一樣

KHMusic流行熱選.年度樂壇組合.銅獎
一個歌手改變, 並不是一件容易既事。
要改變, 要突破自己固有既框框 ...
kenny1102 發表於 2017-1-6 22:42

守業CAll星

見到坤哥十大就想嘔
nicholashin 發表於 2017-1-6 22:48

快d嘔

KHMusic流行熱選.年度樂壇組合

銀獎:Supper Moment
上榜歌曲:一樣不一樣/同一 及冠軍歌:風箏/孩子 ...
kenny1102 發表於 2017-1-6 23:02

18年
又影射美祖

KHMusic流行熱選.年度樂壇女歌手
銅獎
呢一個歌手, 原來出道都7年。
不過, 很好多人心目中, 都可能只係今 ...
kenny1102 發表於 2017-1-6 23:21

雖然佢唔係參加新秀...

銀獎KAY
abcxyz302006 發表於 2017-1-6 23:32

可能係容祖兒
個胎係下隻廣東碟

係咁叫JOEY GIGI~
叫人情可難堪呢~~
kenny1102 發表於 2017-1-6 23:54

祖兒又食白果

KHMusic流行熱選.年度樂壇男歌手
銀獎
你知啦, 而家D歌手係幾年出一次力, 出完又唔知要等幾時啦~
kenny1102 發表於 2017-1-7 00:03

呢樣真係...

BTW~
今年可否新增一個最佳CAP圖~
請動議~~
kenny1102 發表於 2017-1-7 00:12

張敬軒男金個張幾正 夠噴

邊張先
kenny1102 發表於 2017-1-7 00:21

應該係呢張

不怕壯烈下場決不退讓音樂大賞
大會插曲(幕)

楊千嬅 - All About Love
kenny1102 發表於 2017-1-7 00:43

白果大獎

我有三本
HOTMAN 發表於 2017-1-7 01:17

比一本我拎返屋企「使用」
Thanks