返回列表 發帖
以前啲AP好癲,印象中試過聽左一日903隻冠軍歌每個節目都有播
嗰隻歌係奇洛李維斯回信

寂寞的人有福了 12>9>2>2>1>1
美中不足 18>10>4>6>6>2>1>1>3>16>17
小城大事 14>14>8>5>7>4>1>5>2>1
講你知 20>5>4>4>2>1>1>4

D十大下下都雙冠軍

十大走勢
好心分手 8>2>3>2>1>10>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>10>7>17>19
劃火柴 18>5>6>4>3>6>1>10>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>x>16>18
林仔 發表於 2017-1-24 15:04

重口味即刻輸左

當時咩事Re劃火柴?

廣播劇?
風見志郎 發表於 2017-3-7 21:09

咩劇?Gi See Goo Bi?

執輸行頭慘過敗家
學好心分手出咗個聖誕劇場版
林仔 發表於 2017-3-7 22:27

都係唱片公司爭獎手段啫
天下烏鴉一樣Aiiiii~

十年前既第11周,十年後第11周得返肥蘭Sammi同天后玩

903專業推介2007年 第11周 (2007-03-17)
1.張學友        好久不見
2.容祖兒        愛一個上一課
3.at17        同聲同氣
4.鄭秀文        愛情萬歲
5.關淑怡        眾生花
6.張繼聰        寧願晏D訓
7.孫燕姿        逆光
8.泳兒        黛玉笑了
9.何韻詩 /麥浚龍        第三身
10.Twins        我們相愛6年
11.野仔        老地方
12.衛蘭        愛你還愛你
13.V                我82,你74
14.李蕙敏        女人不笨
15.黎明           愛不完
16.謝文雅        火 ( Yoga Dance Remix )
17.趙學而        偏偏喜歡你
18.鍾舒漫        高手過招
19.鄧麗欣        電燈膽
20.林一峰        與你共枕

好慚愧
我發覺我好似冇印象聽過tim
send me send me
electric 發表於 2017-4-6 15:14

903播過唔G有無30次

網上睇到嘅88年叱咤榜

叱咤樂壇流行榜 27/03/88
01 半夢半醒 譚詠麟
02 想你 張國榮
03 四份三日 夢劇院
...
林仔 發表於 2017-4-11 13:29

今天應該很高興 - 達明一派
1>1>1

葉蒨文隻祝福走勢都好瘋狂
29>2>1>1>1>2>1>10>5>13>6>.......

仲要年尾re幾次
John 發表於 2017-4-11 14:56

希望C3PO都有咁既走勢
一首歌拎男金

明明個陣比樂迷投四隻歌揀第三plug,少女瑪莉亞、臨崖勒馬、第二天快樂是同1222
最唔plug歌格就係1222,  ...
John 發表於 2017-4-12 01:16

我成日覺得係因為Plug完1220之後
Kay/ banban music開始同環球有分歧 (例如1220 mv改過)
Plug你們的幸福磨成月先上已經好鬼
環球當年即刻棄kay谷kary
年尾1220比人調走埋十大得女銀 ._.

總之某唱片公司咁洗橫手就真係好核突既
而咁啱咁橋之後我就開始我既反祖之路啦 ...
kwanie 發表於 2017-4-12 08:44

咁遲先反祖
2009年全年就應該要反祖

我07年創榜個陣已經反容
因為05年既噓噓宣言太反感
John 發表於 2017-4-12 15:07

我03年
不解釋

liar
風見志郎 發表於 2017-4-21 11:45

大愛出賣
不愛袓