返回列表 發帖
容粉真係好難滿足
JF 嗰邊D 人話麻煩你、山丘、火星已經變咗冤鬼
下次唔想再聽到
果然同偶像本人一樣咁港女
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

17 男朋友與歌 / 如果睡袍太少布 / 金銀島 / 拍拖 / 舊日回憶的山丘 / 一直看見天使 / 出賣 / 他狠過你 /  ...
hehehaha 發表於 2017-4-16 13:15

仲以為《煙霞》會大熱跑出添
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

Thanks for the throughout list
BTW
派過4台, best result: TVB #1
派過903, 997 & RTHK, b ...
boy4dudes 發表於 2017-4-16 17:06

[正確選擇]
導演、何bing、舒文就是要這些歌
發揮起承轉合的作用

Thanks for the throughout list
BTW
派過903, 997 & RTHK, b ...
boy4dudes 發表於 2017-4-16 17:06

edited!

17 男朋友與歌 / 如果睡袍太少布 / 金銀島 / 拍拖 / 舊日回憶的山丘 / 一直看見天使 / 出賣 / 他狠過你 /  ...
hehehaha 發表於 2017-4-16 13:15

BTW
<一直看見天使>
<
最後的茱麗葉> 派過903, 997 & RTHK, best result: 997 #2
<時不與我> 派過997 only, #3  

17 男朋友與歌 / 如果睡袍太少布 / 金銀島 / 拍拖 / 舊日回憶的山丘 / 一直看見天使 / 出賣 / 他狠過你 / 麻煩你(原版)/ 心甘命抵 / 損友 / 早有預謀 / 借過 / 我也不想這樣 / 貪嗔痴 / 最好時光(新版)/
16 What's Up / 身驕肉貴 / 蒸餾 / 候鳥樹 /
15 特別嘉賓 /
14 臨床 / 想得太遠 /
13 密友 /
11 卸妝 / 去火星戀愛 /
10 最後勝利 /
9 星圖 /
8 傷神 / 與貓共舞 / 吹沙入眼 / 我的麻煩男友 / 花城 / 罪魁 / 還未 / 冬眠 /
7 上次坐飛機 / 故弄玄虛 / 勉強幸福 / 遲鈍 /
6 很忘 / 最後的茱麗葉 /
5 何苦 /
4 煙霞 / 時不與我 / 與蝶同眠 /
3 二人浴 / 可歌可泣 / 摩登時代 / 愛一個上一課 / 沙堡壘 / 螢 / 愛怪物的你 / 16號愛人 /
2 流淚眼望流淚眼 / 第一百個我 / 飛 / 朱古力萬歲 / 告解 / It Doesn't Matter / 黃色大門 /
1 一面之緣 / 戀人未滿 / 牆紙 / 新貴 / 呼天不應 / 小天使 / Be True / 天窗 / 小小 / 逃避你 / 一個人砌圖 / 人人起勁 / 派對機器 / 流沙 / / 蜉蝣 / 歌姬 / 圓謊 / Mad About You / 你是我堅強的唯一理由 / 這分鐘更愛你 / 獨照 / 床前無月光 / 不好意思我愛你 / 精神戀愛 / 忽然單身 / 我杯茶 / 思覺失調

*Non Side Track

第三part佢真係好癲!何苦出賣他狠過你最後的茱麗葉還未
完全係上曬身撞邪咁,爆曬seed咁唱一堆歌,
眼神好似拍緊鬼片咁

有無尋晚嘅完整rundown?

好似抽到《堂堂男人》
結果冇寫原因所以冇唱
JayantL 發表於 2017-4-16 00:28

diu出聲
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

氣氛好好
好多位都有心思
附近有幾個聽舊日回憶的山丘喊到傻

但坐我隔離個啊叔好有趣
無唱歌無開電筒無俾 ...
johnny0113 發表於 2017-4-16 02:11

其實尾場預咗好多人買黃牛入嚟囉, 尤其內地更加多會不計成本買尾場. 睇陳偉霆D碟炒到咩就知, HK仲係當佢白菜價.
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

放心
30號有錄影
呢場有
Qmen 發表於 2017-4-16 02:20

放心了

感覺dvd會好正 狀態好 氣氛好 rundown又好
ivanbb 發表於 2017-4-16 03:02 AM

直情正到爆炸啦
最好30號同尾場兩款rundown都出曬
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

感覺dvd會好正 狀態好 氣氛好 rundown又好
love wins!

有好多會員
newguy 發表於 2017-4-16 02:45

會員 = ?
好多 jf 會員就真,今晚都搵返哂佢地影相

睇又唔覺好多蟲
賴爽 發表於 2017-4-16 02:01

有好多會員

唔知dvd點排rundown

去火星戀愛、最後勝利、與貓共舞、冬眠係未會被cut? ...
l00540 發表於 2017-4-16 01:27 AM

放心
30號有錄影
呢場有
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

氣氛好好
好多位都有心思
附近有幾個聽舊日回憶的山丘喊到傻

但坐我隔離個啊叔好有趣
無唱歌無開電筒無俾反應
連手掌都無拍過 全程玩電話
無意睇到佢張480蚊飛用2888買番嚟......

好似話今晚多蝗蟲睇喎
Lewis 發表於 2017-4-16 01:10

睇又唔覺好多蟲

去火星戀愛、最後勝利、與貓共舞、冬眠係未會被cut? ...
l00540 發表於 2017-4-16 01:27

我想要傷神
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

唔好聽咩
除左第一百個我
hehehaha 發表於 2017-4-16 00:42

但廣東 SIDE TRACK 都咁多好歌未唱 ...

一part part啦
有d位好random
晚晚轉歌
hehehaha 發表於 2017-4-16 00:30

去火星戀愛、最後勝利、與貓共舞、冬眠係未會被cut?

Encore 差少少想瞓
搞咩呀咁多國語歌
賴爽 發表於 2017-4-16 00:39

好似話今晚多蝗蟲睇喎

搞咩呀咁多國語歌
賴爽 發表於 2017-4-16 00:39

唔好聽咩
除左第一百個我

好勁wor 有尾場睇
但洗唔洗食炒價
Lewis 發表於 2017-4-15 21:43

小炒啦,合理範圍內

搞咩呀咁多國語歌

睇LIHKG話好多fans被騙到演藝, 點知無飛

係唔係有2個regular rundowns
l00540 發表於 2017-4-16 00:28

一part part啦
有d位好random
晚晚轉歌

dvd都唔知點
又想要我的麻煩男友又想要花城
又想要與貓共舞又想要星圖
hehehaha 發表於 2017-4-16 00:25

係唔係有2個regular rundowns

好似抽到《堂堂男人》
結果冇寫原因所以冇唱

encore ing from jff

不好意思我愛你
第一百個我
精神戀愛
忽然單身
思覺失調(唱咗一句)
與蝶同 ...
721AXA 發表於 2017-4-15 23:37

CC side cut

dvd都唔知點
又想要我的麻煩男友又想要花城
又想要與貓共舞又想要星圖

不好意思我愛你
第一百個我
精神戀愛
忽然單身
思覺失調(唱咗一句)
與蝶同 ...

思覺失調終於出場

希望dvd有收錄

完左末?total有幾多首encore?

不好意思我愛你同忽然單身真正野黎架

有人點 思覺失調
唱左一句lol

我有理由相信與蝶同眠會成為下次紅館既regular rundown

今晚應該好多蝗蟲

係咪今晚到12點?

其實點解會有人點第一百個我

encore ing

不好意思我愛你
第一百個我
精神戀愛
忽然單身

竟然有忽然單身

忽然單身

encore ing

不好意思我愛你
第一百個我
精神戀愛

OMGGGGG

不好意思我愛你
第一百個我
精神戀愛
忽然單身
思覺失調(唱咗一句)