返回列表 發帖
有人話呢個音樂會派過台而好少唱live嘅歌都會唱?

係咪指facebook果個冤鬼十大?
10.損友
09.流淚眼望流淚眼
08.想得太遠
07.我也不想這樣
06.阿門
05.特別 ...
風見志郎 發表於 2017-3-17 16:38

Chisin...想得太遠都sidecut.....
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

share一個fan made side-cut video

私心揀十首極度冷門嘅, 有一首已經當驚喜.

貪慕虛榮
信 ...
風見志郎 發表於 2017-3-16 15:08

信今生愛過 都係極度冷門???

無電moov唱過,驚喜唔大
時不與我plug過
圓謊就真係值得期待下
風見志郎 發表於 2017-3-17 20:23

圓謊moov都唱過啊
半首咁多

煙霞confirmed
903今日訪問講左
佢話投票最高點都唱下....
hehehaha 發表於 2017-3-17 18:09

言下之意佢唔係咁想唱?

都係果句, 上次1314已經好proper好完整咁唱過
其實可以skip囉
不過佢最後都順應民意而唱

言下之意佢唔係咁想唱?

其實可以skip囉
不過佢 ...
masterdragon 發表於 2017-3-18 00:40

有d保留,呢首同天窗佢都笑住唱,變左歡樂滿東華表演level

言下之意佢唔係咁想唱?

其實可以skip囉
不過佢 ...
masterdragon 發表於 2017-3-18 00:40

其實我覺得fan club場應該會好side
信用卡場就大路D
regular嘅就中和少少
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

特別嘉賓 都係side track?
love wins!

特別嘉賓 都係side track?
ivanbb 發表於 2017-3-18 09:36

特別嘉賓 is definitely NOT a side track, 有派台又有MV

如果佢唱麻煩你新版我真系寧願佢完全唔唱。。。

應該有機會睇到一場,好希望聽到
卸妝x臨床
夢非夢x還未
其實夢非夢真心好高質,係自己既joey十大之一,點解無唱過..
早有預謀果d就比多d機會其他歌啦

擁抱天下呢
好似極少人提
jose 發表於 2017-3-16 22:44

擁抱天下正正子
不過祖兒應該唔知乜黎

擁抱天下正正子
不過祖兒應該唔知乜黎
bagfgfcde 發表於 2017-3-18 16:16

擁抱天下講母愛,佢應該有motivation唱

擁抱天下有放係 playlist

anyway 仲未撲到飛 on99

480 都個個都開到 $1000 痴線

其實佢會唔會唱埋國語side track
一個人的情歌隻碟好多精品

其實佢會唔會唱埋國語side track
一個人的情歌隻碟好多精品
hehehaha 發表於 2017-3-18 22:05

唔覺得會囉
廣東side都驚死街坊無人識
國語更加唔會揀
明明呢張最台灣味
我覺得好過第一張
心情不好、放愛自由仲loop緊
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

480 都個個都開到 $1000 痴線 ...
賴爽 發表於 2017-3-18 19:52

臨開show前黃牛會唔會減價

480 都個個都開到 $1000 痴線 ...
賴爽 發表於 2017-3-18 19:52

好好彩 搵到1400 兩張

好好彩 搵到1400 兩張
hans_lung 發表於 2017-3-19 22:22

其實祖兒d fans 都差不多出晒黎做野,呢d side track show 可一不可再,700一張比得起有餘

我穩到3.29 HK$480 用左800 有無同場噶?
learn from the past

share一個fan made side-cut video

私心揀十首極度冷門嘅, 有一首已經當驚喜.

貪慕虛榮
信 ...
風見志郎 發表於 2017-3-16 15:08

貪慕虛榮
my favourite

臨開show前黃牛會唔會減價
water:) 發表於 2017-3-19 18:29

網上見到26號場有回落到7字頭

我穩到3.29 HK$480 用左800 有無同場噶?
fengzhizi9225 發表於 2017-3-20 10:30

Me ar

網上見到26號場有回落到7字頭
rfv123 發表於 2017-3-20 13:15

開始跌緊 而家啲人開始唔敢開 $1000 一張

正常22/23號會跌到最低價位
24號一出rundown同口啤就會升返
如果美祖揀哂我要玩充電器唱劣評如潮咁跌到跳樓價都唔會去睇

BTW, 有無講尾場facebook live係直播幾多首

正常22/23號會跌到最低價位
24號一出rundown同口啤就會升返
如果美祖揀哂我要玩充電器唱劣評如潮咁跌到跳樓 ...
阻住 發表於 2017-3-20 14:45

其實比較期待fan club場, 應該會玩得好大.

竟然有人放325飛
放嗰條友咁都好意思做美祖fans?

竟然有人放325飛
JayantL 發表於 2017-3-20 16:29

邊度搵到???

竟然有人放325飛

吓 見到好多人放呢日喎 ...

吓 見到好多人放呢日喎 ...
賴爽 發表於 2017-3-20 16:45

放3000+ ..........
黃牛打入fans club?

放3000+ ..........
黃牛打入fans club?
JayantL 發表於 2017-3-20 16:47

見啲 FACEBOOK GP 有幾個都放 25/3

竟然有人放325飛

324先係fans club飛,你想放都唔得留名制
325係保險公司場,免費抽中左仲唔賺一筆咩

325係保險公司場,免費抽中左仲唔賺一筆咩 ...
Wing1211 發表於 2017-3-20 16:58

即係 25/3 唔洗睇 有人會嗌 16 號愛人 痛愛 心淡

325係保險公司場,免費抽中左仲唔賺一筆咩 ...
Wing1211 發表於 2017-3-20 16:58

咁我記錯咗XD
我一直以為325係fans club場

即係 25/3 唔洗睇 有人會嗌 16 號愛人 痛愛 心淡
賴爽 發表於 2017-3-20 17:00

講咗痛愛、心淡呢D會留返20週年紅館唱
3/25大嗌嘅應該係花千樹、連續劇、續集

3/25大嗌嘅應該係花千樹、連續劇、續集 ...
風見志郎 發表於 2017-3-20 17:04

咁逃避你呢

3/25大嗌嘅應該係花千樹、連續劇、續集 ...
風見志郎 發表於 2017-3-20 17:04

唔敢想象今次開完side track live
到20週年紅館show嗰陣嘅rundown會有幾悶

JayantL 發表於 2017-3-20 17:11

不如擔心下今次個 SIDE TRACK RUNDOWN 會有幾 Fail 先

金曲二十載zZZZZZZZ

不如擔心下今次個 SIDE TRACK RUNDOWN 會有幾 Fail 先
賴爽 發表於 2017-3-20 17:12

我又唔擔心wor, 睇FB同聽訪問, so far so good, 總會有幾首污點廁所位嘅.

20周年紅館show係2019年??

29/3 $880 Circle Row CC (第三行) 兩張換 6/4 或打後場數,有意pm (只換不賣!)

賴爽 發表於 2017-3-20 17:12

反正又搶唔到飛

反正又搶唔到飛
JayantL 發表於 2017-3-20 17:40

直中紅心

真係見好多祖迷都 R 緊飛 (包括我)

直中紅心

真係見好多祖迷都 R 緊飛 (包括我)
賴爽 發表於 2017-3-20 17:45

除左想要入場票之外
我更想要一隻side cut精選唱片~

希望市面有得賣啦
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

除左想要入場票之外
我更想要一隻side cut精選唱片~

希望市面有得賣啦 ...
l00540 發表於 2017-3-20 20:24

唔係得兩隻 Single 咩?

賴爽 發表於 2017-3-20 20:51

麻煩你+最好時光+一堆舊歌

麻煩你+最好時光+一堆舊歌
stephybest 發表於 2017-3-20 21:08

ohhhhhhhhhh 原來是咁

賴爽 發表於 2017-3-20 20:51

要搶倒最貴嘅門票先有一隻限量版
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

要搶倒最貴嘅門票先有一隻限量版
l00540 發表於 2017-3-20 21:30

好似話買JY6場平民霏果班都有得訂

同埋為左下年啲燒量奬我估都會公開發售既