返回列表 發帖
唉,無攞到903認證會員最喜愛女歌手,唔知D票會唔會滯銷

比較期待325呢場特別場
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

我的麻煩男友
身嬌肉貴
拍拖
蒸餾

我的麻煩男友x身驕肉貴 正
721AXA 發表於 2017-3-24 21:34

蒸餾真係好正

候鳥樹
舊日回憶的山丘
小天使
黃色大門(過場音樂)
傷神
出賣

罪魁!!!!!!!聽講唱的好好

回復  hohoho

有牆紙 LOLLLLL
chkalu 發表於 2017-3-25 21:40

真定假

摩登時代。。。。

摩登时代,恋人未满,墙纸,流泪眼望流泪眼,最后的朱丽叶,一面之缘
今晚新唱嘅歌

3月25日第二场rundown

1. 男朋友與歌
2. 卸妝
3. Medley : 臨床 / 如果睡袍太少布
4. 想得太遠
5. 金銀島
6. 一面之緣
(過場音樂 -- 特别嘉賓)
7. 去火星戀愛
8. 我的麻煩男友
9. 身驕肉貴
10. 拍拖
戀人未滿 唔記得邊個位
牆紙
12. 候鳥樹
13. 舊日回憶的山丘
14. 一直看見天使
(過場音樂 - 黃色大門)
17. 流淚眼望流淚眼
18. 出賣
19. 他狠過你
20. 最後的茱麗葉
21. 愛一個上一課
痛愛 (For 歌迷大合唱)
23. 麻煩你(原版)
24. Medley : 心甘命抵 / 損友
25. Medley : 為你萬歲 / 早有預謀
26. Medley : 借過 / 我也不想這樣
27. 貪嗔痴
28. 最好時光(原版)
29. 與貓共舞

點歌環節
30. 沙堡壘
31. 16號愛人

Source from joeyfans forum

就咁睇歌迷會場圓滿少少
今晚靠茱麗葉撐住
風見志郎 發表於 2017-3-26 00:17

歌迷場真係side好多

無人記得爱している ,Give Love A Break,勉強幸福,日安憂鬱,何苦,派對機器咩?

點解咁多人想聽慢歌
R u ready 4 me? 電我 精神戀愛 都好正
hehehaha 發表於 2017-3-30 23:25

居然有人記得電我!我以為呢首系side中side

今晚有可歌可泣 愛怪物的你 傷神
無左想得太遠
覺得自己買岩左場
佢抽到just for you個反應 ...
PerryXD 發表於 2017-3-30 23:41

hhhhh!!!!just for you我可能聽過半次咁佢有無唱???

點歌:瑩,mad about you 朱古力萬歲

這分鐘更愛你。。。

Diu, 條友仲話鐘意左早早18年,未睇過紅館演唱會啊?這分鐘更愛你
hehe 發表於 2017-4-12 23:38

你祖話朱古力萬歲太冷門,要點首大hit無解