返回列表 發帖
美千旨在以歌會fans
美祖旨在搶錢
jaydeng 發表於 2017-1-4 16:03

$1080 最貴都叫搶錢

希望有與貓共舞

個RUNDOWN除左幾首預左一定唱既SIDE TRACK,
都已經好唔錯
竟然有卸妝

救命 今晚既rundown好似好正!
steven891026 發表於 2017-3-31 01:48

今晚錄影
可歌可泣好正
今次容祖兒好少唱錯歌詞, 係去火星戀愛LUR左2個字

hhhhh!!!!just for you我可能聽過半次咁佢有無唱???
TT进化论 發表於 2017-3-31 10:55

佢即刻丟左落地下話呢首歌好難聽

都唔知係唔係Just for You
佢話首歌好似係Only You果D咁既歌

其實有點唔明容祖兒的secret是甚麽?每晚都要轉吓啲歌,似係純粹為咗出碟時更大堆頭的手段。基本上個演唱會 ...
Serendipity 發表於 2017-4-2 00:25

BYE HATER~~~~ kiss my ass tbf

人地外國歌手更加食老本演唱會仲少歌
次次都一定唱番最HIT果D,并底之娃仲彈人地香港歌手SIDE TRACK = 食老本
你冇入場睇個SHOW就唔好講到人地好似大安旨意唱舊歌, 人地今次PRODUCTION係我睇過咁多演唱會 (歐美 + HK) 最好

我本身見到佢都有少少嬲想駁佢
但我諗真D HATER GONNA HATE就字都慳番唔想理佢 ...
CunninG 發表於 2017-4-2 11:56

最煩係呢度有人真心同佢解釋, 佢又再 UP另一堆廢話去彈個SHOW
一直看見天使+舊日回憶果PART係悼念佢上年死左既MAKE UP ARTIST,真係好感動

同埋內地歌迷可能都好講年齡層, 我去睇果時個阿叔係度搖頭同訓教, 好似與貓共舞果時已經走緊

換個角度睇
其實可能佢都只係"其實我都不夠自信"
無諗過SIDE TRACK都咁多人鍾意
但大家都知佢表達能力幾 ...
CunninG 發表於 2017-4-5 09:46

今次佢已經同D團隊爭執左要邊D歌
佢團隊覺得佢揀既太冷門

呢次show真係不得了 往後會唔會日日都可以點4首
teennum1 發表於 2017-4-6 01:20

今次應該係佢開咁次演唱會最好睇既一次
可能因為初初以為好似係PERFECT 10 D細SHOW

其實根本就係新鮮感, 你換佢唱平時唱開果D(好似隔離台Fiona咁), 一定踩到冇朋友 ...
風見志郎 發表於 2017-4-7 09:18

佢平時開紅館D人都讚多過彈既
冇睇FIONA 所以不矛置評
但我個人唔會對佢有咩期望, 雖然佢好多歌都好聽

咁有新鮮感都要佢有心做先得
賴爽 發表於 2017-4-7 09:28

同埋今次佢真係有準備多D歌再睇反應去改RUNDOWN

馬賽克都幾神奇, 之前林奕匡個show有唱都練開, 咁熟自己個side都唔唱一次.

幾時有人點

信今生愛過/It Doe ...
風見志郎 發表於 2017-4-7 09:34

呢個LIST最想聽It Doesn't Matter / 心病

IDM 尾場一定有,佢自己都講好多人想聽
賴爽 發表於 2017-4-7 09:54

我諗與蝶同眠都有, 應該有機會既

除左大合唱,佢自己都唱左幾場喎………… 我唔係fans 都有睇rundown 都知
cathay1996 發表於 2017-4-14 00:19

佢好似唱左1-2場JA WOR,其他都係大合唱
大合唱係因為佢要去換衫, 睇過演唱會既就唔會投訴
佢亦知道D人唔想佢唱, 但解釋左呢首係SIDE TRACK入面最經典最紅,
係我地捧起首歌既, 所以安排大合唱
都唔知呢個CASE係盲粉定係有人冇睇盲踩

除左第一場有唱到半首
其他唱數既16號愛人係全場大合唱
大合唱時佢去左換衫
而大合唱部份既16號愛人 ...
CunninG 發表於 2017-4-14 23:46

算啦
佢真係好醜怪
坐住左個腦睇極都唔明
又冇錢睇JOEY, 所以咪成日追住個RUNDOWN FF囉
真可憐

好羨慕下
可能今日點6-7首歌?
希望錄影有與蝶同眠