返回列表 發帖
上次就富通,今次就萬通
Jacz 發表於 2017-1-3 17:40

下次運通
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

想聽:

扮了解、今年新款、瘦身大法、赤地雪
布穀鳥大反擊、正好、出色、新貴
共你支支愛在、雙腳著地、動作派、祖國兒女
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

最想聽祖祖既甜歌:
如果睡袍太少布 / 垂涎 / 二人浴 / 金銀島 / 很忘 / 鴛鴦襪 / 拍拖 / 囉囉攣 / 舌尖開 ...
Jacz 發表於 2017-1-5 01:12

冇扮了解

仲有煙霞 (好似都唱唔少?),獨照,特別嘉賓都放左入去
newguy 發表於 2017-1-14 22:11

出賣播放率200幾次都有份

其實出賣少唱到咁 感覺仲side過煙霞
721AXA 發表於 2017-1-14 22:33

而且與蝶又一次冇影

最鍾意呢個版本
爛聲雖然不完美, 但祖祖可以唱出個神韻

新版本個arrangement都出唔到個氣勢
...
CunninG 發表於 2017-1-10 21:57

我不完美 但我可以

一早話左呢場show side極有限
都唔明開黎做乜, 呢10場搵既$又唔係多 ...
Lewis 發表於 2017-2-26 23:42

楊千嬅開5場
所以美祖要開10場

Sammi心目中Sidecut: 愛的輓歌、上一次流淚、如果我們不再見
楊千嬅心目中Sidecut: 勇、可人兒、煉金術
Kel ...
fifty1205 發表於 2017-3-2 10:32

咁都算半冷門既…

最憎扮了解同你說得對

演唱會有最後勝利
Wing1211 發表於 2017-3-9 22:55

最愛扮了解

真心?
newguy 發表於 2017-3-11 14:58

好過百記歌啦

幾時數到扮了解

請在5:53開始享用,正片在6:30。
風見志郎 發表於 2017-3-17 09:48

扮了解set健康舞好可愛

不如擔心下今次個 SIDE TRACK RUNDOWN 會有幾 Fail 先
賴爽 發表於 2017-3-20 17:12

希望唱哂16號愛人/煙霞/黃色大門/喜喜/最後勝利/舊日回憶的山丘/啜泣/扮了解

呢d都經常唱咖喇
lightupmylight 發表於 2017-3-21 08:26

如果有與蝶就好
呢隻係好有舞台感既歌

扮了解都冇
唔使睇

坦白講
16號愛人真係side track之霸黎既
係容小姐非派台黎講算好有代表性

情況就好似楊千嬅既勇/假如讓我說下去, 林憶蓮既微涼咁啫

好鍾意佢 TAG WHAT'S UP

祖:識唔識歌呀?
觀:WHAT'S UP
祖:代表青春嘅歌呀,你地而家無喇!! ...
賴爽 發表於 2017-3-29 14:36

好賤