返回列表 發帖
點解冇得寫幾時優先訂票嘅。。。。。

之前睇佢facebook發嗰啲side tracks
好多plug過甚至主打(不過少唱 例如《與蝶同眠》)嘅佢都當side tracks
所以我估個rundown應該可以適應到幾多人嘅口味

真祖粉,有心排過嘅
my rundown:
1、歌姬/日安憂鬰(開場一定要靜,以一把歌聲就可以壓場,好似 ...
風見志郎 發表於 2017-1-5 16:54

終於見到有人提 你是我堅強的唯一理由

仲以為美祖就快flop
睇來仲要有排等

熱門side tracks就唔講啦
就講啲冷啲噶啦
雖然買唔到飛 但一定會有DVD出

想聽卸妝 身驕肉貴 忘憂草 蜉蝣 戀人未滿 馬賽克 最後勝利 我也不想這樣 拍拖 我的麻煩男友 最後的茱麗葉 冬眠 最後一課 電我 貪嗔癡 無電才是災難 途經北海道 不好意思我愛你
應該都係近年冇咩唱過同冇咩人提過嘅歌

對美祖來講flop嘅定義係咩?俾人踩沉幾句就係flop?定係唱片銷量唔好 ...
數彩虹 發表於 2017-1-25 10:34

可以俾我扑到飛就叫flop

紅字呢幾首係Joey & Joey音樂會已經唱過啦
藍字係演唱會 / 音樂會唱過
剩低個啲先係無唱 ...
Ki 發表於 2017-1-25 10:52

咁好多佢都唱過
無電才是災難好似moov live都唱過啦
喺嗰啲唔公開賣飛嘅show唱過一兩次就唔計啦

其實最驚係搵左個人上去點左首16號愛人
CunninG 發表於 2017-3-10 00:10

蛋記歌手點歌環節都係假民主
你點啫 唔代表會唱喔

仲記得Twins LOL
明明點和平日 點知無啦啦變咗話唱同一隻碟嘅大浪漫主義(其實根本唔同一隻碟

拉闊過後同細so打通咗關係,所以至尊碟都水到渠成
數彩虹 發表於 2017-3-10 23:56

我記得以前細so基本都係冠軍週收order先會播美祖啲派台歌

係咪因為最近side track演唱會太多負面報道
所以美祖而家急急腳透露個rundown出嚟?

我想聽《動作派》

竟然有人放325飛
放嗰條友咁都好意思做美祖fans?

吓 見到好多人放呢日喎 ...
賴爽 發表於 2017-3-20 16:45

放3000+ ..........
黃牛打入fans club?

324先係fans club飛,你想放都唔得留名制
325係保險公司場,免費抽中左仲唔賺一筆咩 ...
Wing1211 發表於 2017-3-20 16:58

咁我記錯咗XD
我一直以為325係fans club場

講咗痛愛、心淡呢D會留返20週年紅館唱
3/25大嗌嘅應該係花千樹、連續劇、續集 ...
風見志郎 發表於 2017-3-20 17:04

唔敢想象今次開完side track live
到20週年紅館show嗰陣嘅rundown會有幾悶

不如擔心下今次個 SIDE TRACK RUNDOWN 會有幾 Fail 先
賴爽 發表於 2017-3-20 17:12

反正又搶唔到飛

與化蝶同眠  
不過而家好似破咗冰喇喎
唔該摷返出嚟唱
jasonng 發表於 2017-3-27 00:43

早排先見到美祖like佢前度ig啲相

《Joey•My secret•live》
加開4月5日一場不公開場次
(請勿在網路上發佈此場消息)
歌迷會爭取到少量$880及 ...
艾石仔 發表於 2017-3-29 15:41

哇哇哇
但不公開 即係又係fans club場?

與蝶同眠重現人間

原來尋晚金堅、邦邦、蔡一智、周爸爸、斤欠宜、YY都有、
l00540 發表於 2017-4-1 17:00

Mag好似都來咗
皇后都來咗

你是我堅強的唯一理由出現咗!!!!!!

其實佢同Eason關係唔算好friend但亦都唔差啊
點解成日講到佢哋好似不和咁

一來美祖同阿徐都幾friend下
二來佢哋嗰個圈子(Wyman)又經常有交集
我記得冇幾耐之前美祖仲喺story post咗佢哋成班人唱k嗰陣Eason同阿徐一齊唱《沙龍》

好似抽到《堂堂男人》
結果冇寫原因所以冇唱