返回列表 發帖

買VIP套票係咪有得入後台參觀,睇美祖果幾廿個叱咤奬

生果即時新聞

今年3月容祖兒將會喺演藝學院舉行10場《容祖兒. My Secret . Live》,因為場地座位有限,只係得一萬張飛,所以預計喺1月23日公開發售會即時賣完,祖兒直言最唔想係黃牛買晒啲飛:「好想可以一張身份證只可以買兩張,但問過係唔得,所以我0依家有一場係特別做俾歌迷會。等佢哋一定買到飛。至於其他冇入歌迷會歌迷,如果真係買唔到,就唔好幫襯黃牛喇,我寧願開騷見到啲位吉咗,都唔想聽到有人話,炒貴幾百咁入場囉!」

其實唔只啲演唱會飛出現秒殺嘅情況,早前祖兒搵咗林海峰(Jan)擔任海報創作總監,雖然佢哋係首度合作,但係前後只係用咗半個鐘就影完一張海報就收工!本來喺拍攝當日,祖兒買咗大量新衫去影海報,阿Jan準備咗大量不同品種鮮花,祖兒話:「阿Jan一直唔講想點樣影,影影吓又問我可唔可以大露背拍攝,於是第二張我幾乎係喺冇乜著衫之下影,原來佢想將花同我個人混埋一齊,出嚟嘅效果又真係好靚呀!」

祖兒好搞笑話好彩0依家買衫有退貨服務,阿Jan就話:「其實我一早諗定係咁,但好難一早同你講,萬一唔得都可以有衫影,如果我叫你唔好帶衫,你『退咗』我個人咁點算?」

講到今次喺演藝學院開騷,祖兒就話:「其實已經期待咗六年,我一直好想開一個騷,唱啲自己好有感覺嘅歌,同埋一啲大家覺得係滄海遺珠嘅作品,可能喺好多歌手立場,覺得我傻咗呀?喺細場做十場,等於做一場紅館咁上下,但自己就要多出十倍力,但係我覺得唔同場有唔同感受,希望可以舒舒服服同歌迷喺近距離一齊嘆歌,唯一係有啲把聲會唔會太攰,其他商業上考慮真係冇諗咁多。」

又話VIP得頭三行
係咪驚班祖粉買唔到失望所以加到頭十行都係

加果四場係4月12-15日 (星期三至六)

http://www.hkticketing.com/events/WCJOEYM0317P

入到去
9/4仲有單丁輪椅位

美祖應該剩係俾叱咤n輪都有投佢既人買霏囉

正常22/23號會跌到最低價位
24號一出rundown同口啤就會升返
如果美祖揀哂我要玩充電器唱劣評如潮咁跌到跳樓價都唔會去睇

BTW, 有無講尾場facebook live係直播幾多首

要搶倒最貴嘅門票先有一隻限量版
l00540 發表於 2017-3-20 21:30

好似話買JY6場平民霏果班都有得訂

同埋為左下年啲燒量奬我估都會公開發售既

岩岩阿禮話可能會再加場 係中間個D休息日子
rfv123 發表於 2017-3-29 13:53

希望美祖考慮下加場果日5pm先公佈,然後6pm賣霏
咁樣有機會打擊到黃牛

KINGJER都講埋 都應該會公售SOON
rfv123 發表於 2017-3-29 17:25

有無祖粉已經係通利門口放低紙皮寫住 真祖粉 50人 Tel: 6xxxxxxx

今晚尾場喇, 可以去到幾盡.
仲會唔會有新歌, 仲有好多side未實現
風見志郎 發表於 2017-4-15 12:22

美祖係花海搞張靚穎式求婚