返回列表 發帖

[Mar-Apr/2017] 容祖兒 My Secret Live

HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

02 著地 - 鄧麗欣

原來youtube都有sidetrack playlist, 見到有唔少k歌
https://www.youtube.com/playlist?list=PLOlEz ...
timmy 發表於 2017-3-7 20:11

你咁關心祖祖既
02 著地 - 鄧麗欣

廣東爆谷個Jingle Joey話個show一定會原汁原味啵
同埋期待同大家大合唱,即刻多左好多期待感 ...
Wing1211 發表於 2017-3-8 13:40

期待大家大合唱呢句有聲既
02 著地 - 鄧麗欣

有祖粉:

聽緊 903 祖祖訪問
歸納一下應該會有咩歌 #MysecretLive

祖兒最愛:
#二人浴 #花城 #冬眠 #傷神 ...
stephybest 發表於 2017-3-15 17:53

最好笑係梁文禮個條假粉提HONEY
之後jo話咩呀呢首1314咪唱過
禮話係咩有咩
之後jo話我仲自彈自唱添
廢禮7到
02 著地 - 鄧麗欣

好明顯無實體啦
EEG不嬲中意咁樣整個tracklist放上itunes嫁啦==
02 著地 - 鄧麗欣

哈哈哈哈
史上最大笑話
叱咤樂壇個日大大聲話16號愛人個d一定唔會唱 要聽自己等紅館買飛
02 著地 - 鄧麗欣

個rundown都唔夠side

我要"玩家"同"兩面"
hohoho 發表於 2017-3-25 00:25

你厭唔夠side但又要玩家係咩玩法?
我要玩 就話姐[/曲]
02 著地 - 鄧麗欣

歌迷會場又唔係正式場,報紙都26號唱完先可以出
風見志郎 發表於 2017-3-25 00:28

歌迷會反而送首16號俾你呀?
乜歌迷會係jo心目中咁cheap嫁炸?
02 著地 - 鄧麗欣