返回列表 發帖
回復 260# fifty1205

真係好反智

又話唱人地歌又話唱番NON SIDE TRACK早知唔買飛啦

細場~紅館價 唱平時歌 咁不如等紅館先睇~買得飛預左佢唱SIDE TRACK架啦

回復 256# Wonders

愛怪物的你好似無唱過現場...都算數~但我絕對唔想聽到心淡/習慣失戀

回復 265# John

係KELLY SAMMI心目中差唔多係咁上下程度架啦~

不過楊千嬅就唔係既~起碼佢上次MINOR CLASSIC選既歌黎講都真係算SIDE TRACK

回復 266# tungbilly

係啵~呢兩個音樂會我都無去睇~所以唔知道~

當然我係期望D真SIDE TRACK~例如 傷神 時不與我 IT DOESN'T MATTER 吹沙入眼

唱個個都識個D無乜意思...候鳥樹 最後勝利呢D雖然佢唔係成日唱~雖然都想聽下 但講明SIDE TRACK唔該真係冷門D~唱人地歌既話真係

回復 272# fifty1205

無一半唱過吧~不過嚴格黎講佢個歌單都好合格架啦~起碼真係好少唱~(雖然好想聽只要為我好)

即管睇下JOEY選咩歌

其實最好時光佢其實成日唱~唔想聽到黃色大門...

我諗買尾場好d, 應該會encore多d歌

所以睇緊加唔加
hohoho 發表於 2017-3-7 15:42

照計呢個場都唔會比佢唱得多幾首~好似感覺要準時收檔

金銀島係正既~上次個音樂劇SHOW好似係合唱版無佢份唱~

回復 422# tungbilly

好似真係喜喜已經變左一定唱既歌咁~SHOW UP真係唱過一次
   紅牌出場 流汗 混血兒 好事多為更加唔洗講

其實最近睇佢演唱會都好有個種次次都係個D歌既感覺

咁都side track?
我記得以前睇channel V成日播
electric 發表於 2017-3-23 10:20

雖然算係主打~但莫拉維亞個SHOW唱過之後基本無乜點唱過

就算佢唱SHOW UP 我都覺得OK 因為根本03之後就無唱過

但唔該可唔可以唔要想得太遠!!!!!!!小喇叭

回復 639# 星勤

應該唔會 可能張紙上面寫: <撈針>

自動會變成: <想得太遠>

:好啦 咁岩我地有準備 送比你地 <想得太遠>

雖然想點 忽然單身 間接傷害 流沙
唔算太SIDE
但九成點左佢都唔會唱~因為分分鐘唔記得乜野歌黎

邊有話唱痛愛有人放流料= =

回復  cathay1996

同意想得太遠近年起碼少唱 牆紙已經係近年開show必唱
黃家正 發表於 2017-3-25 22:40

08 10 13每一次紅館都有同16號愛人一樣咁煩

希望錄影場會有番傷神

真係我跟得太貼?上面果個用字唔同就話啫
下面果個一模一樣喎,但係時間遲啲架喎,除非你係JFF果個會員

...
Ki 發表於 2017-3-10 09:04

睇番轉頭: 完全唔會有平時紅館個堆歌

16號愛人 : STAR LIGHT / 1314/ YY 作品展 / 2005 / PERFECT 10 / 容祖兒李克勤 / NUMBER 6 (每一個SHOW都一定出現既"SIDE TRACK"出現次數仲多過我的驕傲)
想得太遠: SHOW UP / STAR LIGHT / NUMBER 6 / 1314
愛一個上一課: STAR LIGHT / 1314 /容祖兒李克勤

其實唔係唔鍾意呢幾隻歌...只係真係聽得太多次
難得係搞SIDE TRACK 真係寧願佢將 心甘命抵+損友+為你萬歲+早有預謀+罪魁 借過 我也不想這樣 呢D唱成首 跟住將上面個D轉做MEDLEY

其實佢唱一面之緣 最後的茱麗葉個D紅館好小唱都收貨但16號愛人真係唔噓佢唔得

回復 1040# 風見志郎

第一場FANS場~佢唱16號愛人 全場噓佢

我鍾意啊 吹咩

霸氣

回復 1093# stephybest

可能唔止錄一場呢

嗚啊

想要番 傷神 冬眠 蒸餾

回復 1098# Wing1211

即係無得賣~全炒

回復 1113# Qmen

JOEY FB