返回列表 發帖

[Apr/2017] ONE STEP CLOSER PAKHO LIVE 2017

VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝
尊享優先訂票服務

演出名稱:【ONE STEP CLOSER PAKHO LIVE 2017】
演出日期:  2017年4月28日及29日
票價:  HK$780 / HK$480 / HK$300
演出地點:  紅磡香港體育館
演出時間:  8:15pm
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)

(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

紅館就黎上到1000呢個價位

愛豪亦愛祖

so 突然?!

一係唔髮力,一髮力就連環攻勢

全場一齊! 啊咦啊咦啊哦哦~~~~~~

嘩.....唔知點解突然好愛佢
有D心動睇780
【This is MC】澳門見

Shut up and take my money

一係唔髮力,一髮力就連環攻勢
KITSTON 發表於 2017-1-3 15:42

17年好似都好髪力, 希望港樂回春
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

佢係咪續約左華納?

佢係咪續約左華納?
lemontea1069 發表於 2017-1-3 15:51

個主辦單位既Logo已經答左你
而家啲香港人係咪唔識寫字
>吾
>甘
>米
>尼

唔知又會唔會加場呢??

2017男金Mode

比美祖搶晒fo 做乜會同一日公布

佢係咪續約左華納?
lemontea1069 發表於 2017-1-3 15:51

華納主辦

1.海報頗醜
2.立刻想起櫻花樹下

有冇人知3面台定4面台?

三面臺嗎?

冇得睇
希望rundown唔好好似之前演唱會咁重複

會唔會好似美長咁開完紅館就轉會
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

滯銷mode
love wins!

未睇過佢演唱會 可以考慮買張平飛聽佢走音

其實pakho會唔會好似2004嘅eason咁?
消失咗成年,突然間爆出!(前提系pakho要出到張神碟..)
好擔心會滯銷~(畢竟成年無蒲頭..)

唔知今次PAKHO會有咩性感演出

貴過hins x ivana

開10周年紀念騷

剛推出新歌,今年又會舉行演唱會,順理成章成為入行10周年紀念演唱會,周柏豪說:「其實2016年冇乜作品,但去年學識咗賽車,學識咗呢個新興趣,就好似補充吓燃油,抹吓汗,換吓軚,冇走過,一路喺嗰比賽度。」問到他是否轉會?他說:「現階段仲係傾緊。(所以華納幫你出歌?)唔係,都會出碟。(你個約幾時滿?)不便透露,都近嘅,傾緊,呢啲人生大事好好認真地傾,我自己又唔太心急,呢個年代好多嘢好方便,可以自己做歌、宣傳,好似好多嘢可以做,構思緊同公司傾緊有冇其他嘢可以發生。」

否認被華納「雪藏」

演唱會是否都是華納主辦?周柏豪說:「當然。(用演唱會挽留你?)唔係,因為呢個演唱會,喺我上次演唱會時,老闆已經講等你十周年再開,冇特別嘢改變。」他否認被華納「雪藏」,他說:「如果雪都唔會有劇可以拍,個劇都係華納接。(續約成數高唔高?)呢個未知住,再畀多啲時間傾吓。」
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

輕鬆地買了兩張$300門票
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

滯已銷?

幫人買星期六
結果一直入唔到付款頁面
而家同我講話賣曬

加場喎

加場喎
Lewis 發表於 9/1/2017 23:41
聽朝再慢慢禁

Server busy lol

買到

唔該想問係咪2月6號公開發售?
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

又三面台

基本上公售黑左7成
陳柏宇   LOST AND FOUND
陳柏宇   THE NEXT MOMENT
陳柏宇   ESCAPE

會再加開嗎?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

會再加開嗎?
l00540 發表於 2017-2-7 19:33

佢話紅館冇期

HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

已經有唔少低於原價嘅飛轉手啦

lightupmylight 發表於 2017-4-25 19:17

特價都有見過啦

出碟又冇人講
開show都冇人講
係CM太靜
定PH flop

#克勤男金

lightupmylight 發表於 2017-4-25 19:17

where

where
JayantL 發表於 2017-4-26 15:54

閑魚

Joox會直播第一場 平飛都可以慳返

出碟又冇人講
開show都冇人講
係CM太靜
定PH flop

#克勤男金
hehehaha 發表於 2017-4-26 15:52

李克勤今年過檔英皇第二年,出碟又開演唱會,想必年底男歌手獎又掃一堆,可憐張敬軒在英皇資源都無曬

閑魚
lightupmylight 發表於 2017-4-26 16:37

笑咗
有山頂位七折飛 ph而家咁唔掂?

Joox會直播第一場 平飛都可以慳返
nicholashin 發表於 2017-4-26 16:37

全程直播第一場咁另類?
果晚要睇二汶, 睇下有無緣睇到最尾一粒鐘

柏豪咁既料,開到3場已經出奇啦

全程直播第一場咁另類?
果晚要睇二汶, 睇下有無緣睇到最尾一粒鐘 ...
阻住 發表於 2017-4-26 17:34

要點睇直播啊??