返回列表 發帖
比你地班友推到我都上淒美地

一刻戀上要繼續上

ED's Choice Billboard [2017#11]

本週冠軍歌 一刻戀上 - C AllStar
作曲 / 簡 / 賴映彤
作詞 / 黃偉文
...
ed8671ed 發表於 2017-3-14 23:05

Believer

ED's Choice Billboard [2017#13]

本週冠軍歌 1+4=14 - 達明一派
作曲 / 劉以達
作詞 / 周耀輝
編曲 / 梁 ...
ed8671ed 發表於 2017-3-28 22:45

OMG 達明仔

聽日真係有得聽
希望下星期各位榜主可以力撐阿迦

有得上榜已經好好

等re啦
呢排太多 ...
ed8671ed 發表於 2017-3-29 22:27

今年組合真係好精彩 我唔介意 9 個位比哂組合

ed 要轉粉了 ..

雖則我都麻麻地不意外的意外

OMG SHIGA IS ELIMINATED.

ED's Choice Billboard [2017#18]

本週冠軍歌 小姐你好 - 周殷廷
作曲 / 陳考威 / T-ma
作詞 / 林寶
編曲 ...
ed8671ed 發表於 2017-5-2 23:05

YT 有冠唷

ED's Choice Billboard [2017#23]

本週冠軍歌 離心力 - 楊乃文
作曲 / 黃建為
作詞 / 葛大為
編曲 / 羅 ...
ed8671ed 發表於 2017-6-6 23:34

恭喜奶文

潮神好 UN 過 CUM WITH ME 囉

ED's Choice Billboard [2017#28]

本週冠軍歌 之所以是你我 - 盧凱彤
作曲 / 盧凱彤
作詞 / 林夕
編曲 /  ...
ed8671ed 發表於 2017-7-11 22:00

其實你同米高仔都幾似樣

ED's Choice Billboard [2017#33]

本週冠軍歌 Come With Me - 吳雨霏
作曲 / Christoffer Lauridsen / Ji ...
ed8671ed 發表於 2017-8-15 23:19

霏霏 2WEEKS NO.1 OK?

聽多咗連連首歌順耳咗 睇嚟我可以取代 ED 成為首席連粉

噴 一大堆細眼浩

ED's Choice Billboard [2017#47]

本週冠軍歌 過伶仃洋 - 小肥
作曲 / 李拾壹
作詞 / 6號@RubberBand / T ...
ed8671ed 發表於 2017-11-21 23:13

支持長期失戀 20>XXX