返回列表 發帖
果然脫左粉
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

脫祖粉的人可以上天堂, 要唔要試下
CunninG 發表於 2017-2-9 16:41

係2015年將過千fun既美祖霏出三甲、俾987fun既碎雅金個陣已經脫左粉
二〇二三年度全女班投票

wow GEMbb
最好時光有得 RE 係咪因為個 MV
二〇二三年度全女班投票

EXACTLY, A TIME FOR US 張海報有加分
CunninG 發表於 2017-2-15 22:03

ATFU 簡直係神碟
希望 MySecretLive 會唱多D呢隻碟既歌
二〇二三年度全女班投票

CH細聽.季度總結 第二季

粗體為本季最愛, 同榜分依然係零關係

目測男歌手五強
郭頂 / 周柏豪  ...
CunninG 發表於 2017-6-28 23:52

女歌手五強有祖祖 開心
二〇二三年度全女班投票

甘幾時證明你係元老級CM祖粉
二〇二三年度全女班投票

3 6 10 都好 GQ
tag 千千
二〇二三年度全女班投票

2010 三首兩周冠甘變態
原來拎過四次至碟甘威水
不過近年D派台成績差左 wor
二〇二三年度全女班投票

空港 花千樹 牆紙
連續劇 蜉蝣 出色 途經北海道
另眼相看 天窗 小日子
我杯茶(2) 天然呆
飄紅 黃昏點唱機
...
bagfgfcde 發表於 2017-8-27 15:14

我又玩吓先

2017 — 第一百個我 1 | 裝傻 1 | 最好時光 1 | 時間的錯 1 | 麻煩你 1 | 他狠過你(Live) 1 | 男朋友與歌(Live) 1*
2016 — 我好得閒 1 | 無人知道雙子座 1[2] | 鴛鴦襪 1 | 新貴 1[2] | 玩家 1 | 閃光彈 1 | 突然想愛你(Live) 1
2015 — 這麼近那麼遠 1 | 飄紅 1 | 女皇 1[2] | 世界真細小 1 | 相愛很難(Live) 1 | 紙牌屋(Live) 1 | 黃昏點唱機 1 | Gotta Get High 1
2014 — 布穀鳥大反擊 8 | 愛情也有生命 1 | 小草 2 | 榮耀娛樂 2 | 共你痴痴愛在 5 | 讓我們走下去 1 | 天然呆 1 | 最近比較煩 10 | 樂觀 1[2]
2013 — 途經北海道 6 | 充電器 5 | 另眼相看 1[3] | 天窗 1[2] | 小日子 1[4] | 蟲之家 1 | 我杯茶 1
2012 — 我要玩 8 | 連續劇 1 | 蜉蝣 1 | 正好 1 | 出色 8 | 霧裡看花 1 | 追風箏的風箏 2 | 加大力度 1 | 雙子情歌 3

冠軍歌     616 34 : BAG 17 : CUNNING 16.5
冠軍週數  616 44 : BAG 18 : CUNNING 19.5
二〇二三年度全女班投票

* 希望冠完祖粉之後會冠祖兒
* 估唔到 08 年雙周冠嘅係 Lucky Star 而唔係蝶蝶
* 09年 搜神記 至尊歌 is so good taste , 美祖好耐無呢種大歌了
* 估唔到 一直看見天使 會有雙周冠
* J&J 點解唔冠 山口百惠 同 蜉蝣
* 12年咁頹都呃到個至尊歌手番嚟
* 13年有 小日子 至尊歌手都輸俾 J神
* 14年唔冠 天然呆
* 15年咁嘅表現都 Keep 到有十大同女金 , 成績唔錯
* 16年 J-POP 咁高質都係得兩冠 , 女金仲要輸俾個肥婆
二〇二三年度全女班投票

我都好鍾意一直看見天使份詞
好有力量  
音樂黎講亦唔算差
bagfgfcde 發表於 2017-8-27 22:36

agger
其實真係唔算話好悶囉
更加未至於要同 Cousin Fung 比
二〇二三年度全女班投票

cheesin 真係 RE 祖祖