返回列表 發帖
請支持小故事
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

最遺憾白果獎要唔要
可以同祖兒一齊攞

中間包括一個鐘食飯時間

2016 3首派台 我都估唔到 ...
ed8671ed 發表於 2017-1-5 23:49

又有中場休息睇MV時間
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

支持小故事

嘩 十大全部粵語歌都好正

年度組合/樂隊。銅獎

小塵埃

上榜歌曲。化險為夷
     卜卜卜 [第44週冠軍歌 / 年度十大第二位]
...
ed8671ed 發表於 2017-1-14 20:29

唔係903 Live

我果邊先係
kwanie 發表於 2017-1-14 20:41

睇下點
不過都幾多人支持小故事
祖粉

其實今年個勢幾好呀
希望仲有下隻碟

yeah~!

再次 ...
ed8671ed 發表於 2017-1-14 20:44

同Gin Lee一樣下半年冇左個勢

全 cm 係咪得我一個會白果五月天?
賴爽 發表於 2017-1-14 20:43

me

年度男歌手。金獎

繼2012年再度攀上金獎位置。
今年的作品比起2015年的更顯眼地表達對當今政治的感覺:
...
ed8671ed 發表於 2017-1-14 21:01

如果呢兩年既歌變一隻大碟真係冇得彈

輸 3 分 :)
賴爽 發表於 2017-1-14 21:07

真.三分已袋

年度女歌手。最後六強
ed8671ed 發表於 2017-1-14 21:07

好想打落上面中間個左上角度

年度女歌手。銅獎

新任港女代言人JW
玩的曲風,不論是慢歌快歌
算是一眾女歌手中走在最前
最貼近現今歐 ...
ed8671ed 發表於 2017-1-14 21:12

潛力股

小故事真係全年最討好嗰首
Wonders 發表於 2017-1-14 21:14

點解唔係runaway/蠢boy

最受歡迎歌曲

由於大肚婆唔應該周圍走,我哋搵咗班美國水兵代唱

山林道
主唱。謝安琪
作曲。周博賢
作 ...
ed8671ed 發表於 2017-1-14 21:49

算唔算肥人歌手

我有女金嗄
kevinlai1621 發表於 2017-1-14 22:02

我有女銅嘎