返回列表 發帖
Hello Chan Chan

以後要係度睇你個榜了

G.E.M.!!!!!!!

G.E.M. 會唔會上 20 星期?

欸嗚欸嗚欸欸 嗚嗚嗚喔喔

陳陳要 ........................ 出來裸體早餐了

終於唔使一打十啦
我唔介意爽爽同我一齊食早餐
chanchan0909 發表於 2017-3-14 17:21

陳陳 b

我們的品味都很好喲
RVHOCPC 發表於 2017-3-16 11:07

上飯特屎嘅榜主 +10000000000000 分唷

對呀對呀 對呀對呀
如果唔上嘅話會加幾多分
chanchan0909 發表於 2017-3-16 12:12

+10000000000000000000000000000000000000000000 左右

2017 CBM 第 1 季季選
評分 !!! 最後 2 日 !!!

============================================ ...
chanchan0909 發表於 2017-3-27 21:25

呢個榜好高質

唔開心

得啦 知啦
爽爽成日都讚我  
正正正 , 估計前 10 下個禮拜超過一半會留低 {:1_13: ...
chanchan0909 發表於 2017-3-28 18:22

都係因為愛你

CBM 第 380 期  2017 第 14 周

本周冠軍歌 無敵 - Robynn & Kendy [收錄專輯 - /]
作曲 Robynn Yip / E ...
chanchan0909 發表於 2017-4-3 21:27

OMG SO GOOD TASTE

個榜冇容祖兒咖啵
RVHOCPC 發表於 2017-4-5 14:56

垃圾 JY

下星期應該到三點鐘

呢期好多歌排緊隊上榜唷

低過第九位上他狼過你都係反祖榜
nicholashin 發表於 2017-5-2 13:27

他狼過你 .....

R & B 上唔返頭十
容祖兒 20>XXX

好.失.望

邊個R&B
kwanie 發表於 2017-5-9 08:48

SHIT. R&K LOL 唔怪得打完覺得怪怪地

妖 我都諗住re淒美地
ed8671ed 發表於 2017-5-21 23:48

明顯係你地抄我!!!

之前聽出走已經估到陳陳會高位上 lol

CBM 第 389 期  2017 第 23 周

本周冠軍歌 就改天 - 葛仲珊 [收錄專輯 - 皇后區的皇后]
作曲 葛仲珊
填 ...
chanchan0909 發表於 2017-6-5 21:52

OMG R&K 仲低過李克勤

CBM 第 390 期  2017 第 24 周

本周冠軍歌 剎那的烏托邦 - 岑寧兒 [收錄專輯 - 剎那的烏托邦原聲大碟]
...
chanchan0909 發表於 2017-6-12 15:07

S02 會創到咩高峯呢 ...

CBM 第 394 期  2017 第 28 周

本周冠軍歌 鄧小巧 - 兩溝 [收錄專輯 - /]
作曲 馮穎琪
填詞 藍奕邦
編 ...
chanchan0909 發表於 2017-7-10 17:48

下星期到美霏冠未?

CBM 第 399 期  2017 第 33 周

本周冠軍歌 Supper Moment - 靈感床 [收錄專輯 - /]
作曲 Supper Moment ...
chanchan0909 發表於 2017-8-15 20:53

美霏 MO 十大了 GG

小道話下周 400 期美霏會強勢奪冠
敬請留意
chanchan0909 發表於 2017-8-19 20:04

OUT 找藉口是失敗者的習慣 [1 周冠] - 未能接通 | 水晶靈魂 - 馮穎琪 Feat. Pollie | 時間做證 - 陳曉東 | Come With Me [1 周冠] - 吳雨霏 Feat. Alex Fung

?????????????????????????????????????????????????????

點解鄭醜無啦啦高位上!!!

衛蘭又衝女金了唷

我地黎重溫一下今年歌手同時上兩首嘅下場啦
紅字有冠 , 藍字有三甲 , 綠字上榜中

W02  ...
chanchan0909 發表於 2017-11-30 13:33

我見到衛蘭有女金咁囉

NIGHTS WITHOUT YOU 流暢

風 EEEEEEEEEE 真係神曲 但可惜第二十位上榜