返回列表 發帖
我好想呀
不過好似有好多對手  天外飛仙 你啊你啊 一蓮托生 終於我們 山河故人 最好時光 ...
chanchan0909 發表於 2017-2-16 11:49

天變地變情不變?
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

情人為何要跟你對分
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

支持明天何其多憑外卡入圍

唔係好揀到落手
stopzi 發表於 2017-3-21 10:04

支持靈魂獨舞小姐你好冥想練習

冠完之後 20>01 好 pun 囉
chanchan0909 發表於 2017-3-21 17:47

咁由20位慢慢再爬升到第一

3 plug 4 冠  山河雙周冠 都一耐無雙周冠啦
唔係連詩雅我諗唔會有 top 10 {:1_ ...
chanchan0909 發表於 2017-4-10 21:28

話說我第一名仲係陳奕迅 24冠
第二名係王菀之(21冠9亞)

呢一首歌如果上唔到共和真係好可惜
chanchan0909 發表於 2017-4-17 22:21

以為你講麻煩你

呢首嘅旋律無太大起伏
而且係以節奏作賣點
所以 AGA 比較容易掌握

我排會係on>jase>king>cf頭兩個高後兩個幾班
kevinlai1621 發表於 2017-4-25 12:35

我打算上一首先

激烈得黎好同唔好既分界線都幾明顯
kwanie 發表於 2017-4-30 04:37

做乜咁夜呀bb

再見 共你本來就分得那樣遠

R & B 上唔返頭十
容祖兒 20>XXX

好.失.望
賴爽 發表於 2017-5-9 08:35

要將呢位榜主終~身~監~禁

深入溝通。。。

支持爛爛女金