返回列表 發帖
恭喜陳陳啊
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

多謝 kevin 有 D 可惜今年你無得成為一份子 繼續加油 下年入返黎 撐你架
chanchan0909 發表於 2017-1-5 22:55

唔緊要, 俾d機會其他人ma, 我又唔會走左去嘅
仲有無左共和限制可能會自plug多d

老人與海我都ok, 但呢隻其實唔係好識欣賞
其實本身對rb都無咩好慼
janice 1 week命

好無歌咩, 又一個四星期得2個單位有冠

落榜歌好聽過上榜歌100倍
nicholashin 發表於 2017-2-6 21:57

我都覺

試下難得一遇同凡人對抗命運調轉 睇你地兩個點講
chanchan0909 發表於 2017-2-6 22:22

good taste
anyway對我黎講係因為落榜歌識多過榜上嘅歌

2017 CBM 季選詳情

每季候選歌曲 : 30 首

[1] 6 首來自 CM 共和榜 [W52-W11]
[2] 1 首來自 CHH 超過 100  ...
chanchan0909 發表於 2017-2-26 22:08

名已報
   模 真係好勁 但其實我唔係好識欣賞

我都唔知咩黎
黎我聽埋將專輯睇下值唔值得推
喺到呼籲大家請支持孫盛希 !!!
我起碼上左 5 個禮拜  ...
chanchan0909 發表於 2017-2-26 22:38

可能我已覺得我好細掛

金草莓 2 月歌曲

為左唔想 miss 左每一首 pun 歌
所以今年每個月都會 mark 低比我記低
順便都想比大家知下 ...
chanchan0909 發表於 2017-2-28 20:13

無美祖份

咁緊張nwb原來你自己今week冠
又一個榜空降達明上亞軍

空降亞軍小事啦
HOTMAN 發表於 2017-3-5 21:14

我係唔會做架

某歌仲係到
個tag幾呼應你而家個situation
模係咪要攞埋第5先考慮落榜

chanb又比位人入
Wonders 發表於 2017-3-13 22:17

勇於承認, 我地係唔會怪你

再提醒大家一次要珍惜時間呀
你指我最喜愛會員 ???
好啦 , 咁我唔冠啦  我等 ...
chanchan0909 發表於 2017-3-13 22:36

明明你叫人認識自己, 做咩變左珍惜時間

呢個post係咪已經淪陷
定還是只係借d野俾人呃分

又黎開戰
anyway, top3同我一樣, 只係位置唔同

又係高位上無敵

速冠

supper

愛將小明竟然唔係高位上

竟然上釗峰先
話說4首入面最無好感係呢隻

我反而覺得呢首已經係最好聽
其餘 3 首都麻麻地
唔好 我要留兩周冠比方皓玟
唔好 ...
chanchan0909 發表於 2017-4-25 12:14

我排會係on>jase>king>cf頭兩個高後兩個幾班

我打算上一首先
John 發表於 2017-4-26 19:43

當然啦, 邊有可能一次過上4首

Out家家酒上還是想念
榜主好淫 三甲有兩首淫歌
bagfgfcde 發表於 2017-7-10 18:39

一陣佢又話你特登搵位入佢
Anyway都要恭喜大巧 ig又可以留言

還是想念 >>> 家家酒
下周 re 返一蓮扥生上三甲好唔好
咪嘈 !!!
明明大家都淫 我淫你地都係 !!! ...
chanchan0909 發表於 2017-7-10 19:37

明明就有3位最純潔會員

李榮浩失寵

無呀
後面 4 plug 會冠曬佢
chanchan0909 發表於 2017-7-31 19:13

你自己講ga, 唔好一陣又唔認數
分分鐘跟得肥佬呢隻碟都唔方好

希望你到時會唔記得啦
chanchan0909 發表於 2017-7-31 19:31

有post為證好難唔記得

洗曬d香港歌手
城市人又會而家先上

kary咁都執到個榜尾

一首穩奪 MV 獎 , 一首穩奪年度歌曲獎 , 咁仲 re 黎做咩呢 , 對不對
下周會好似呀蘭咁 20>01 添呀 ...
chanchan0909 發表於 2017-8-15 21:06

原來個兩周冠係講你自己
  睇黎你真係好鍾意come with kary

唔知歌謠會唔雙周冠補番上次話會冠嘅第3plug

救命 你仲記住
chanchan0909 發表於 2017-9-4 20:58

我份人好重承諾

歌謠兩周冠stand by
竟然會上神奇之旅
希望融e唔係一周命

無 ! 可 ! 能 !
首歌其實唔錯 但問題出左喺唱方面 佢嘅演繹有 D 浪費左呢首作品 ...
首歌一開始覺 ...
chanchan0909 發表於 2017-9-13 17:38

無睇套劇, 但其實我一早就鍾意首歌

睇好gin lee係你到有冠

我懷疑嘉儀中左魔咒
已經連續三首上左 5 個禮拜之後就 bye bye
小道話黎緊 3 個禮拜嘅冠 ...
chanchan0909 發表於 2017-9-19 21:33

唔係歌謠 歌謠 同歌謠咩

sherman re 黎做咩
janice double shot

alfred一次過上哂兩首

國語力又一次攻陷呢個榜