返回列表 發帖

吳業坤變囂?鄧小巧:我都唔係好鍾意佢,都想攻擊吓佢

歌手鄧小巧昨日出席電台訪問,提到在過去3個樂壇頒獎禮同樣獲頒新人獎,對於今晚舉行的勁歌金曲頒獎典禮可有信心?她坦言已盡力,不會想太多:「我期待返TVB嘅,因為今次係同《超級巨聲》同一個台,上到去會幾感動!冇獎我都OK,好多人冇獎就唔去頒獎禮,但我覺得返TVB嘅意義大過拎獎。」

提到好友吳業坤近日被指爆紅後變得囂張,其他「巨聲幫」成員都疏遠他,小巧笑說:「我都唔係好鍾意佢,成日話請食飯又冇,但有啲聚會佢冇到,係因為佢忙啫!(佢態度有冇變?)佢好Nice,有時都會車我,係人紅就多是非,我都想攻擊吓佢!」

Source: https://hk.celebrity.yahoo.com/% ... D%A2-222026746.html

網民回應:參加好聲音時又話自己係小學老師,特登隱瞞歌手身份~我都唔系好鍾意你囉

網民回應:我都唔係好鐘意妳,睇妳個樣衰到~

又係標題黨

唯恐天下不亂
SSN Chart (18 Aug)  新歌「我的志願」 (24 Jun)
1. 藍 血 人 (1 Week No.1) - 許 廷 鏗
2. 和 每 天 講 再 見 - Gin Lee
3. 霸 氣 情 歌 - 陳 柏 宇

無人想知
HotCha C AllStar Stephy Shiga

其他「巨聲幫」成員都疏遠他
我見宣佈佢攞最男時 阿mag都係勉強拍手咁樣

吳業坤呢D人,對佢有用既人就埋身,無用既疏遠
真髮力回歸

我見宣佈佢攞最男時 阿mag都係勉強拍手咁樣 ...
星夢情真 發表於 7/1/2017 13:06

https://www.youtube.com/watch?v=leNRRNDipL8
你咁講我特登睇返

「冇獎我都OK,好多人冇獎就唔去頒獎禮,但我覺得返TVB嘅意義大過拎獎。」

又賣慘?

我見宣佈佢攞最男時 阿mag都係勉強拍手咁樣 ...
星夢情真 發表於 2017-1-7 13:06

係咯,mag alfred連手都無同佢握

你咁講我特登睇返
XYZZY 發表於 2017-1-7 13:40

無人攬佢 場面仲好冷清
冠軍歌 Let's Say - 方皓玟
亞軍歌 惡女 - 顏卓靈
季軍歌 霸氣情歌 - 陳柏宇 [ week 33 ]

你咁講我特登睇返

其實笑得最勉強係 Joyce

Jason 個表情好鬼馬 :P
唔係勉強笑,而係好似局外人咁 「哎呀係佢呀」 嘅反應
加分
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

你咁講我特登睇返

JW 扮驚訝扮得好假
BTS ❤/EXO ❤/Wanna One ❤/Infinite ❤/Apink ❤/Bo Gum ❤/Hyun Woo ❤
--> MMK Music Chart 2017 WK11 <--
[華語榜]1.有生一天 2.愛比死更冷 3.山河故人
[韓語榜]1.I will go to you like the first snow 2.Don't Say No 3.RAIN

可惜了aka了,btw,劲歌金曲果阵,有人开吴业坤玩笑,坐后面的aka都笑左笑