返回列表 發帖

閉路電視特約:「女中光華」全女班冠軍歌
第一百個我 / 深淵

沉下去迷戀 沉下看石穿
聽不到規勸 追蹤你旋轉
深淵裡耗損
都不要攀上這艘船
Oh 我 逐秒下降逐秒眷戀
只要跟你走不完
從不怕呼吸會喘

RK LW NW AP                 WK 02                       TREND                                 
01 02 02 27 王嘉儀 — 深淵           02>01
02 RE 01 08 雷琛瑜 — 我錯           07>XX>02
03 RE 19 05 泳 兒 — 四不像          06>06>06>05>05>05>02>04>02>02>08>05>04>02>01>01>01>01>XX>03
04 01 09 04 容祖兒 — 第一百個我        03>02>02>02>04>06>07>01>04
05 10 05 03 容祖兒 — 裝傻           05>05>05>10>05
06 04 05 03 鄧小巧 — 強弱           10>01>04>04>06
07 03 02 02 王嘉儀 — 給男神的面書       03>07
08 NE 01 02 衛 蘭 — 驗傷           08
09 08 03 02 謝安琪 — 有夢要想         05>XX>08>09
10 07 06 01 何雁詩 — 愛需要勇氣        08>09>03>02>07>10

xx 05 01 xx 王嘉儀 — 獵            05
xx 06 07 xx 方皓玟 — 還要去過生活       06>07>01>02>04>06>06
xx 09 05 xx 容祖兒 — 閃光彈          06>03>02>01>09

王嘉儀 派台記錄

2017 — 獵 5 | 深淵 1* | 給男神的面書 3*

Weekly Disney Pick

For The First Time In Forever (Frozen, 2013)

Don't let them in
Don't let them see
Be the good girl
You always have to be
Conceal
Don't feel
Put on a show...
Make one wrong move
And everyone will know

其實點解會有【深淵】呢首歌呢?
王嘉儀話首歌係喺自己好唔開心嘅時候寫嘅
喺唔開心嘅時候佢會選擇將負面情緒收埋喺心
咁呢啲負面情緒積埋積埋就形成咗一個深淵...

to be continued
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

HOTMAN'sMusic Picks of the Week.1. 11 至HOT頒獎禮I . l lusIon 幻象
2017 List:幸福止痛/光年之外////// ...
HOTMAN 發表於 2017-1-8 00:06

見到真係嚇親 lol
邊個人?你另一半?
吓原來 NH 鍾意 GEM 噶
二〇二三年度全女班投票

大愛冠亞季歌
jose 發表於 2017-1-8 02:05

希望四不像係你到有獎
二〇二三年度全女班投票

Jason's English Mix

List of Number-One Singles of 2017
Million Reasons/Castle On The Hill

...
JasOh103 發表於 2017-1-8 16:31

wow 外語榜甘華語榜 W02 呢
幾時先出
二〇二三年度全女班投票

NH TOP 20 2017 WEEK 02 (2017/1/8 - 2017/1/14)

2017年 冠軍歌巡禮
WEEK 1-13: 羽毛鱗刺 / 停止繁殖 (2 ...
nicholashin 發表於 2017-1-8 00:04

Phil 是咪要搶翻林宥嘉個男金
二〇二三年度全女班投票

小故事好似係我唯一一首ban咗嘅十甲歌 而家仲要阻住Phil冠
nicholashin 發表於 2017-1-13 01:27

Phil 唔會冠到噶喇算吧喇你
二〇二三年度全女班投票