返回列表 發帖
Jason咪傻啦,身體問題使去到封殺咁大件事咩
阿mark 發表於 2017-1-14 22:48

唔通答話係政治問題斷自己米路咩 依家咁答咪大方得體醒目囉

唔通答話係政治問題斷自己米路咩 依家咁答咪大方得體醒目囉
timothy1704 發表於 2017-1-15 02:29
新世纪皇帝的新衣。连系香港都系咁,唔怪得之内地咁多媒体,公众人物都唔敢出声拉,新型网络文革

天后包尾 排名仲低話漿 真係so sad
tributehotel 發表於 2017-1-15 12:58

好出奇咩?
英皇喺大陸邊度可以好似喺香港咁隻手遮天啫
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

隻手遮天同做唔做野兩回事咯。
軒仔呢鋪,英皇至今未作出任何回應,真唔知間公司公關點解可以咁fail。

軒仔呢鋪,英皇至今未作出任何回應,真唔知間公司公關點解可以咁fail。 ...
effy 發表於 2017-1-15 17:44

英皇唔通直接承認美軒俾大陸封殺咩?
咁大膽隨時全公司(謝檸檬,威廉陳,美祖)一鑊熟添啊

呢種情況英皇一定棄車保帥啦
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

天后包尾 排名仲低話漿 真係so sad

軒仔又無辜左d ge
tributehotel 發表於 2017-1-15 12:58

其實證明天后唱歌好普通

軒仔呢鋪,英皇至今未作出任何回應,真唔知間公司公關點解可以咁fail。 ...
effy 發表於 2017-1-15 17:44

成班歌手潛晒水當無事發生,希望軒仔兩個閏蜜朋友 祖兒 菀之 出黎回應下啦

唉,美軒唔可以打入大陸市場,姐係要留係香港做萬年最男男金

...
matthew1990 發表於 2017-1-15 17:48

軒仔rip

...
matthew1990 發表於 2017-1-15 17:48

yup! 其實jason都唔會唔知咩事啦,只不過大家而家要包裝好呢件事

成班歌手潛晒水當無事發生,希望軒仔兩個閏蜜朋友 祖兒 菀之 出黎回應下啦 ...
kayzzz 發表於 2017-1-15 18:04
相信佢地都係回應到呢d

1d14 發表於 2017-1-15 18:23

留係香港同送禮爭

1d14 發表於 2017-1-15 18:23

最男有克勤,男金有同柏豪同佢爭喎。

英皇發聲明話同電視台有共識之下退出喎
Sad

Source ? 點解件事突然靜左 唔通英皇把炮到可以冚住單新聞 ?
tributehotel 發表於 2017-1-20 17:43

都已經封殺了,仲想有咩進展

其實證明天后唱歌好普通
jun518 發表於 2017-1-15 17:55

就算個rock友包尾,祖祖都只會係決賽尾二

其實唔明白點解D人咁surprise,Hins真係有踩過個show同support過雨傘活動,佢應該有心理準備這件事會發生,雖然我唔認同「我是」的做法但係依家最討厭的係英皇講到佢好似好慘咁,其實Hins (同其他歌手)上「我是」都係想谷人氣同溫多D錢,所謂「為香港/廣東樂壇爭光」係為大眾buy的理由,溫錢其實最重要。

其實唔明白點解D人咁surprise,Hins真係有踩過個show同support過雨傘活動,佢應該有心理準備這件事會發生, ...
angelicdestiny 發表於 2017-1-20 23:57

又要踩又要上,咩心態

踩歌手被踢出 同sup佔中被踢出係兩件完全唔同既事

唔好撈埋一齊講

連廣東珠江臺嘅「麥王爭霸」最後一集總決賽都要cut走曬張敬軒嘅鏡頭

共党讲架自由民主就系个笑话

台下觀眾反應假到爆
咁假嘅節目上唔上都罷啦~

(source:881903.com)

47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你