返回列表 發帖

[Feb/2017] SIS Cappella DREAM CONCERT 2017

【SIS Cappella DREAM CONCERT 2017】
VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝
尊享優先訂票服務

演出日期 : 2017年2月25日 (晚上20:00)
票價 :  HK$280
地點 : 九龍灣國際展貿中心Music Zone

優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位
(2017年1月23日上午9時至1月27日晚上9時)

(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

唔係話退出咩?

謝謝你好聽
love wins!

Quite a beautiful poster, but how come their faces are so small? The designers need to work on the proportion of the singers' faces and the backdrop.

張poster如果個人大番d就好
Btw 開show代表係時候要出新歌啦
利申:唔係鏡粉

計poster唔錯
但話退出退到2017都未退係咩玩法

二月底開show 仲未有新歌推出係咩玩法...
無力將天氣逆轉。

聽晚谷Live fanpage直播

嘉賓鐘舒漫、鐘舒祺、譚嘉荃

嘉賓鐘舒漫、鐘舒祺、譚嘉荃
jun518 發表於 2017-2-25 00:24

幾時譚嘉儀變咗譚嘉荃?! 差好遠喎

幾時譚嘉儀變咗譚嘉荃?! 差好遠喎
wchan2013 發表於 2017-2-26 12:11

我都係睇星蹤.人哋出錯名

Rundown有冇

SiS Cappella Dream Concert 2017
8:15pm 25 February 2017, Music Zone @E-Max, KITEC

Rundown:

1. 有夢就很好了
2. 不要只是有夢
3. 飛吧! 獨角仙
4. 有些事現在不做 一輩子都不會做了
5. 新世界
Talk

6. 不許你註定一人 (Set Tone Men)
7. 我的宣言 (with Set Tone Men)
8. 沒有你 我甚麼都不是 (with Set Tone Men)

Video

9. Audition (The Fools Who Dream) (樂樺 自彈自唱)
樂樺 Talk
10. 雙雙
11. 如果我是個男孩 (with 譚嘉儀)
Talk with 譚嘉儀
12. Can You See (譚嘉儀)
13. 左臉頰
14. 520
15. 告白氣球
16. 明愛暗戀補習社

Video

17. 自知之明 (烙印 自彈自唱)
烙印 Talk
18. 沒有 (烙印)
19. 我依然是那個誰 (烙印)
Talk
20. 愛phone了 (with 鍾舒漫 鍾舒祺)
21. SS14 (終極喪版) (with 鍾舒漫 鍾舒祺)

22. 發現號 (Senza)
23. 你是你本身的傳奇 (with Senza)
24. 女神 (with Senza)
25. 進擊的哈比人 (with Senza)

Encore:

Video

26. 差一點我們會飛 (with SING and YOU 兒童合唱團)
27. So Fa Mi Re Do / 陽光點的歌 (with SING and YOU 兒童合唱團)
Credits Talk
28. 謝謝你 (with SING and YOU 兒童合唱團)

Full Concert YouTube Link: https://www.youtube.com/watch?v=za_rkD7lYIg

想知入座率幾成
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

想知入座率幾成
帥小寶` 發表於 2017-2-26 21:38

我諗7成半至8成左右...