返回列表 發帖

NH TOP 20 2017 WEEK 04 (2017/1/22 - 2017/1/28)

2017年 冠軍歌巡禮
WEEK 1-13: 羽毛鱗刺 / 停止繁殖 (2) / 銀髮白 / 迷些路 //////////
WEEK 14-26: /////////////
WEEK 27-39: /////////////
WEEK 40-52: /////////////

本週冠軍歌:孫盛希 feat. MATZKA - 迷些路

RKLWNWPK歌曲歌手走勢
01200301迷些路 (feat. MATZKA) [1]孫盛希14>20>01
02040202難得一遇林奕匡04>02
03140403最好的安排曲婉婷13>04>14>03
04180504大步走Nowhere Boys08>07>10>18>04
05150602賣空氣的人盧凱彤03>02>05>08>15>05
06170306驗傷衛蘭12>17>06
07120207山河故人RubberBand12>07
08050405推開世界的門楊乃文12>07>05>08
09020402凡人對抗命運鐵樹蘭10>03>02>09
10060402淒美地郭頂02>05>06>10
11190401羽毛鱗刺 [1]Dear Jane01>13>19>11
12130212不藥而癒鄧小巧13>12
13080402皇后區的皇后葛仲珊09>02>08>13
14110211巴別塔陳柏宇11>14
15161006大人的科學周國賢17>19>17>14>12>07>06>09>16>15
16070306有生一天周柏豪06>07>16
17NE0117你望我望My Little Airport17
18NE0118應該拍下照片林一峰18
19NE0119姊妹2016 (平行宇宙版)張惠妹19
20NE0120讓我留在你身邊陳奕迅20
OUT
XX011201銀髮白 [1]林二汶 + 岑寧兒13>12>12>13>15>13>07>09>15>11>11>01
XX030303囂張鍾舒祺17>16>03
XX090209痛醒許廷鏗19>09
XX100210幸福止痛側田18>10

BTW chanchan0909在頒獎禮估榜中勝出
他在以下四組位置選擇組合B,D 令本週榜單上該兩個組合相應的歌曲位置交換 ^^
A. 第六位、第十九位
B. 第二位、第七位
C. 第九位、第十三位
D. 第五位、第十四位

恭喜Ellen、Phil
P.S. 佢唔知道咩位置係咩歌

WYTV Music Chart 2017

Week 4: 大限仍然會到 過後每位都 同樣美好

冠軍歌巡禮
Week 01-13: 大步走 / 我 ...
kevinlai1621 發表於 2017-1-27 23:45
TFBOYS係咪會有第一首冠軍歌
♫♪ Cyrus Top 20 ♬♪

02 ne 01 難得一遇     林奕匡      02
cymusic 發表於 2017-1-28 11:15
林奕匡粉絲會成員名單 (節錄)
nicholashin
HOTMAN
cymusic

你漏左bagfgfcde喎
bagfgfcde 發表於 2017-1-28 13:31
唔係蔡健雅粉絲會喎
Wonders (分到個男銅會冇份)
Wonders 發表於 2017-1-28 13:31
好彩冇我份
RVHOCPC 發表於 2017-1-28 13:35
呢個係節錄 你地兩個都畀Phil男銅 當然有份

咁我應該曾經係林奕匡粉絲會會長
bagfgfcde 發表於 2017-1-28 14:28
我男銅係許廷鏗wor
RVHOCPC 發表於 2017-1-28 14:32
三個榜差唔多姐 反正都係男銅

你姓屈?我聽咁多次難得一遇都係聽自己/John既version
HOTMAN 發表於 2017-1-28 14:39
但都係比左12分Phil
但係我上年對框框好差 :(
有啲慚愧
cymusic 發表於 2017-1-28 14:40
男金 至尊歌 至尊碟 最少比一樣is OK
上年出左首咁難聽既愛情小品都入到男歌手五強 高分過陳柏宇
雖然佢係我度已經連續兩年白果{:1 ...
bagfgfcde 發表於 2017-1-28 15:22
fight贏前幾隻碟既陳柏宇就勁姐 上年要高分過陳柏宇真係好容易
最遺憾白果
你係咪數漏左我。。。
ed8671ed 發表於 2017-1-28 15:35
咁希望難得一遇會好似我今週冠軍歌20>01 ^^
好彩無我 我係屬於反匡會
chanchan0909 發表於 2017-1-28 16:07
唔計me 2016年五台冠得最多林奕匡既榜就係CBM