返回列表 發帖
容祖兒一冠都無lu
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

入場~
見到該死的快樂好開心 不過我買頭三係KAY v.s Joyce v.s Jason
估唔到十大有supper moment

p.s.1唔知gin lee係唔係同Joey一樣冇獎呢
p.s.2我一路以為矛盾三部曲會多啲版主支持 估唔到小故事跑出
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

希望山林道又橫掃
John 發表於 2017-2-4 20:45

但女神山林道沒有你真係好似爭崩頭
總之最無勝算其實係ivana

btw 第6位係強弱? 唔知小巧會唔會有女三甲呢
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

無人知道雙子座呢
John 發表於 2017-2-4 20:47

面對著個人的谷底,面對著社會的困局,面對著自然的災難,我們可以怎樣自處?  情緒可以找到出口嗎?

誰知雙子把感性脆弱 藏在最深
不要以為我 外表喜歡創新
內裏便同時夠摩∼登
不用人親吻
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

覺得CM個結果真係好正
起碼唔會硬谷咩無人知道雙子座入十大
John 發表於 2017-2-4 20:52

你講咩呀 唔該你死雞撐下飯蓋 盡下祖粉嘅責任啦

不過其實有點意外
如果係早兩三年CM榜, 四季其實冇理由冇份
John 發表於 2017-2-4 20:52

時代變 人物風景都改變
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

該死的快樂?
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

點解陳詠謙仲有得角逐新人?
佢唔係應該計入上年咩
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

CM 共和 新人王 金獎

巨聲之後的沉澱再蛻變,讓她成為了CM共和的新寵兒。
從第一炮開始,就挾其無間斷熱播 ...
powerful 發表於 2017-2-4 22:05

J arie
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

juno 同方大同係唔係今晚都唔會有獎

既有孩提時期的童真,也有年輕時代的火爆,兼具成年人的睿智熟練,可稱大小通殺,老少咸宜。
powerful 發表於 2017-2-4 22:13

仲唔係ivana

友誼的小船、該死的快樂、如一
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

Callstar 食白果
卜卜卜無冠有啲sad 不過有銀獎已經好唔錯!!!
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

嬲 守業20年嘅美祖出J pop輸比個咩小巧 哼
十大 女金 唱片一個獎都無 擺明落電台面
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

比你講多次~
kenny1102 發表於 2017-2-5 00:33

哇大佬點估到呀家陣出面笠笠亂 早已胸無半點起伏 得個勇字
都有4個榜比唱片獎佢 i love cm