返回列表 發帖
Dennis@sunboyz? LOL
721AXA 發表於 2017-2-5 23:46

Boyz/ SKY/ VRF
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

楊千嬅因為呢d小事就咁大鍋
睇黎大家好support美祖同何韻詩借les互相抽水炒作??
歌曲 http://poll.fm/5qbaq 专辑 http://poll.fm/5qbah 组合 http://poll.fm/5qbal 女歌手 http://poll.fm/5qban 男歌手 http://poll.fm/5qbam

佢而家咁講即係IMPLY左乸型係唔好, 佢暗地裡咁諗係佢既事, 佢係INTERVIEW當住所有人,包括佢既FANS講就係 ...
SPNicole 發表於 2017-2-6 10:43

今次認同你
明星影響力太大喇
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

睇黎大家好support美祖同何韻詩借les互相抽水炒作?? ...
jaydeng 發表於 2017-2-6 14:53

其實都唔係好大鍋咋,呢d野討論多幾日d人就唔講啦,係呢到大家愛嬅亦愛笑先覺得好大鍋咋
而且d師奶應該唔會反感,反而覺得係心聲

有邊個父母想自己d子女系乸型or男人婆
一開始咁系想stop啦
一個正常父母的反應
真係搞笑

唔覺有咩問題
人地教仔又關你9事咩

楊千嬅訓係度都已經有兩單hot news 兩日內
mychart- 發表於 2017-2-6 02:51

DIU. 笑到噴左出黎.   仲活躍過佢真發力個陣   BTW, 我BUY 佢ELSA 真係好核突

支持千千話elsa好樣衰塊面又白,頭髮唔係黑色都唔知點解咁都紅
Kaybb 發表於 2017-2-5 20:06

elsa 個樣靚過你個 ICON
唱既歌詞好聽過你留既言
點會唔紅
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

elsa 個樣靚過你個 ICON
唱既歌詞好聽過你留既言
點會唔紅
616.1314 發表於 2017-2-6 16:53

佢Icon 係咩人。。驚。。

Idea for Miriam, sings "Let It Go" in her next EP / album, her son would probably start to dislike "Frozen" characters because most kids like being rebellious.

To be fair, it is far more common for parents to be accepting and open-minded about other people's children being gay / lesbian / trans than their own kids. It took Cher many years to accept her own daughter being F-T-M trans person. Plus, Miriam is a traditional Chinese housewife

睇黎大家好support美祖同何韻詩借les互相抽水炒作?? ...
jaydeng 發表於 2017-2-6 14:53

嘻嘻 想當年joey同hocc分手依度咪又成班人插joey唔公開承認自己she she,哥時又唔見人維護佢

http://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=17647586

歌手「小白臉」係攣,可以話係圈中公開嘅秘密,佢同創作歌手「大眼仔」明愛暗戀咗幾年後,上年就分咗手。

你唔使替「小白臉」驚喎,佢好快就搵到新目標。登登登櫈,呢位就係過氣歌手,早幾年轉咗行嘅「丙爺」嘞!即使人哋結咗婚,老婆仲係出晒名嘅「狂叫」,但「小白臉」一於唔理,不時借頭借路去「丙爺」住緊嗰個豪華屋苑嘅club house做gym,黐實鍾意做運動嘅心上人。咁,都未算勁!佢仲神心到晨早流流陪「丙爺」跑山,仲嗲聲嗲氣咁噓寒問暖。嘩!真係攣嘅必定冧,媽咪姐就聽到打冷震。依家男人啲性取向咁free,中途「轉機」又得!睇嚟,「狂叫」都要睇緊啲咯。

歌手「小白臉」係攣,可以話係圈中公開嘅秘密,佢同創作歌手「大眼仔」明愛暗戀咗幾年後,上年就分咗手。 ...
古巨基 發表於 2017-2-6 19:37

Who is丙爺???lol

小白臉=小斌女
大眼仔=軒仔
狂叫=千嬋
丙爺=丁生
Kaybb 發表於 2017-2-6 19:51

Kenny and ting? That's completely new to me

佢而家咁講即係IMPLY左乸型係唔好, 佢暗地裡咁諗係佢既事, 佢係INTERVIEW當住所有人,包括佢既FANS講就係 ...
SPNicole 發表於 2017-2-6 10:43

所以你地唔準笑人著水手服thx

新聞係5年前其實丁生好正架,可能千嬋係佢兒時偶像,係愛情方面可能真係鍾意千嬋都未定
...
Kaybb 發表於 2017-2-6 19:57

小斌女會唔會鍾意丁生呀?
佢要食仔既話乜仔都食到啦

2016年4月2日 -

[捱出頭]關智斌密密搵密密操! 暴升20萬一集950萬買樓! 35歲變有錢大隻仔

Boyz成員唔係個個掂㗎,除咗關智斌同陳偉霆外,其餘兩位成員命運各異,張致恆仲喺大台捱緊,而麥子豪上年結婚依家就喺丁子高公關公司打工。

關係真亂 鄧千嬅陰公,老公居然係咁,身邊啲仔全部乸型/ gay

小斌女會唔會鍾意丁生呀?
佢要食仔既話乜仔都食到啦
Lewis 發表於 2017-2-6 21:52

你地講到KENNY 咁大食呢。。。

你地講到KENNY 咁大食呢。。。
kk8733 發表於 2017-2-6 22:57

佢擺明係講kenny好吸引啦,唔係講佢大食

如果所有女人都係ELSA樣我諗九成男人都會中途轉基所以千嬋KEY個仔係ELSA個頭係好精明決定,護士果然 ...
Kaybb 發表於 2017-2-6 19:58

其實多年前就唔明點解frozen會咁紅

2016年4月2日 -

[捱出頭]關智斌密密搵密密操! 暴升20萬一集950萬買樓! 35歲變有錢大隻仔

Boyz成員唔係個 ...
cathay1996 發表於 2017-2-6 22:20

其實可能一早就知
所以潛意識更驚個仔會變乸型

2016年4月2日 -

Boyz成員唔係個 ...
cathay1996 發表於 2017-2-6 22:20

設計對白   
叮:Dennis你入一入黎呀
D:係既叮生
叮:Amy呀,我要開會呀,兩個鐘內都唔好騷擾我
八婆港女秘書A(心諗):叮生又開(餐)會lu
(K打黎秘書搵叮叮)
K:唔該我搵叮叮,呀唔係搵叮生,你同佢講我上緊黎
A(心荒地):em...老闆開緊餐會喎,要開兩個鐘
K:我知呀,我上黎就係要搵叮生開會,我入lift la,bye
A(心諗):兩個鐘夠咩(反白眼)

希望某會員確認下真唔真
HOTMAN 發表於 2017-2-5 22:18

男校靚仔比例上係多啲既
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

設計對白   
八婆秘書 ...
Wing1211 發表於 2017-2-7 10:19

笑左
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

其實多年前就唔明點解frozen會咁紅
electric 發表於 2017-2-7 07:50

啲小妹妹覺得佢好靚
又識魔法
皮膚又白雪雪
主題曲又好聽

笑左
matthew1990 發表於 2017-2-7 10:26

有聲架lol

啲小妹妹覺得佢好靚
又識魔法
皮膚又白雪雪
主題曲又好聽
matthew1990 發表於 2017-2-7 10:27

都係白雪公主靚d

設計對白   
八婆港女 ...
Wing1211 發表於 2017-2-7 10:19

癡線
聽聞丁生做開0

癡線
聽聞丁生做開0
Lewis 發表於 2017-2-7 15:21

丁生ig佢勁鍾意影佢對腿 仲有唔少腿開左既相

我接受唔到丁生係0
我想服侍丁生ga!只係因為千嬅係我偶像先冇再性幻想
我唔想思想上傷害我偶像
丁生係0仲大打擊過同佢千千結婚喔

丁生ig佢勁鍾意影佢對腿 仲有唔少腿開左既相
721AXA 發表於 2017-2-7 15:28

好淫呀。。腿開了有咩野睇。。

雖然自己係hehe 但真係好頂唔順好乸既男仔

雖然自己係hehe 但真係好頂唔順好乸既男仔
屮SiU霖屮 發表於 2017-2-7 17:46

唔怪得你咁愛我
咁你係點?

其實frozen大多fans係女童
男童的確無咩鍾意frozen
Kaybb 發表於 2017-2-7 18:23

你呢句好可疑

其實frozen大多fans係女童
男童的確無咩鍾意frozen
Kaybb 發表於 2017-2-7 18:23

係咩 我見好多男bb玩

唔怪得你咁愛我
咁你係點?
matthew1990 發表於 2017-2-7 18:35

佢玩開煮飯仔

做父母當然緊張, 想自己仔女開心
怕佢大個變la型比人歧視, 係好正常
之前kelly將蝦餃仔搞到成個女咁, 咪又係比人鬧

回復 135# zab5343

我有幻想過如果丁生同我....中途千嬅返到黎見到會點....
自己偶像撞破老公同自己偷食

回復  zab5343

我有幻想過如果丁生同我....中途千嬅返到黎見到會點....
自己偶像撞破老公同自己偷食 ...
al08_econ 發表於 2017-2-7 20:39

好變態啊

我同千嬅一樣唔鍾意C
利申hehe

呢度變左hehe post

回復  zab5343

自己偶像撞破老公同自己偷食 ...
al08_econ 發表於 2017-2-7 20:39

我就係都有咁諗過,我覺得會令自己偶像好hurt
所以從此對丁生冇晒性幻想
但係千千暗示過佢下面大

未有之前,有記者問千千幾時先造人
千千話叫丁生減肥先,佢肥係啲人地見唔到嘅地方