返回列表 發帖
我同千嬅一樣唔鍾意C
利申hehe
people 發表於 2017-2-7 21:44

咩係C?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

我就係都有咁諗過,我覺得會令自己偶像好hurt
所以從此對丁生冇晒性幻想
但係千千暗示過佢下面大{:4_101: ...
zab5343 發表於 2017-2-7 22:34

Pat pat
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

佢玩開煮飯仔
harryharry 發表於 2017-2-7 20:22

我都係啵

咩係C?
matthew1990 發表於 2017-2-7 23:34

Sissy掛

其實當年睇到段片都O晒嘴~
覺得段片遲早會被人翻炒,估唔到兩年後真係,仲要係佢生日後第日~
好明顯真係有人有心要整佢

不過話佢恐同真係over佐,佢身邊最frd個d都係hehe黎,點會恐同呀
我覺得係佢知道hehe條路會好難行,受盡歧視,先唔想自己個仔係hehe啫

根本千嬅講的東西同hehe無關,只係話個仔鍾意elsa好na型好驚,驚自己個仔na型好正常,何況又未必係na型
...
Kaybb 發表於 2017-2-8 11:52

好似係你討論HEHE討論得最熱烈果個

我只想討論丁生私生活對千嬅今次言論無興趣,十分小事
Kaybb 發表於 2017-2-8 14:19

丁生私生活的確十分耐人尋味佢身邊總係好多男性物體
【This is MC】澳門見

唔系暗示話佢唔想個仔gay,性別認同/性取向亦都系兩樣野,但research都證實過gay童年時系比較中意玩女仔 ...
loowee 發表於 2017-2-5 18:46

你噶逻辑真系诡异 接受d friend乸型同 唔接受自己个仔乸型系同一件事?
   甘你中意睇日本噶AV女优系咪要将巨娶翻屋企?

甘你接受尊重性工作者不歧视甘系米你将来都希望你d子女从事性工作者?

请吾好道德绑架

丁生私生活的確十分耐人尋味佢身邊總係好多男性物體
lemontea1069 發表於 2017-2-8 18:01

呢件事之後, 我睇過丁生IG, 佢POST 過一張後庭相, 令人想入霏霏

呢件事之後, 我睇過丁生IG, 佢POST 過一張後庭相, 令人想入霏霏 ...
wchild 發表於 2017-2-9 15:28

可唔可以PM黎睇下

呢件事之後, 我睇過丁生IG, 佢POST 過一張後庭相, 令人想入霏霏 ...

我都要
nonkul

我都要。。唔該

一早都覺得千嬅係世界女
但做戲做全套嘛
平時又同夕爺Y文藍奕邦咁FD
原來心入面咁鄙視呢一類人
當然無父母 ...
tributehotel 發表於 2017-2-9 13:56

你都幾西利
兩段野前後矛盾一生到呢

不過最好笑既係搵美淫黎講
睇完兩段對話 就知兩位人妻心入面諗乜
完美示範咩係FINAL FANTASY

Sorry 我唔覺得有矛盾
不過 唔緊要 我只係講自己想法
至於 Kay 同千嬅 對待同性戀嘅態度有分別
上面已經 ...
tributehotel 發表於 2017-2-9 20:45

既然你唔認同na型等於hehe
咁做咩屈千嬅係咁認同呢

Sorry 我唔覺得有矛盾
不過 唔緊要 我只係講自己想法
至於 Kay 同千嬅 對待同性戀嘅態度有分別
上面已經 ...
tributehotel 發表於 2017-2-9 20:45

個矛盾點咪就係 你識得講乸型唔一定等於HEHE
但你又要一口咬定美麗嬅一定係介意緊自己個仔係HEHE W0R

既然你唔認同na型等於hehe
咁做咩屈千嬅係咁認同呢
electric 發表於 2017-2-9 20:54

同美電心靈相通嗄<3

一早都覺得千嬅係世界女
但做戲做全套嘛
平時又同夕爺Y文藍奕邦咁FD
原來心入面咁鄙視呢一類人
當然無父母 ...
tributehotel 發表於 2017-2-9 13:56

少少野就無限演繹,講到你好認識千嬅kay同佢身邊既人咁,好嘔心啊你

但你又要一口咬定美麗嬅一定係介意緊自己個仔係HEHE W0R{ ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-2-9 20:55

你地兩個心零相通嗄<3

其實佢咁講有咩問題?

其實佢咁講有咩問題?
matthew1990 發表於 2017-2-9 21:57

佢=?

佢=?
newguy 發表於 2017-2-9 22:19

楊千嬅

冇黎幾日, 做咩變左HEHE POST
其實丁生真係有浸HEHE味

BTW 樓上果位好L肉酸, 雙重標準到呢.....
真係龍門任佢擺

冇黎幾日, 做咩變左HEHE POST
其實丁生真係有浸HEHE味

BTW 樓上果位好L肉酸, 雙重標準到呢.....
真係龍門 ...
Kyle_ 發表於 2017-2-9 22:30

樓上果位算啦, 覆佢都廢事
繼續討論丁生私生活好過

FROM 07年毒果:

扮 有 錢 仔                                                                                                                                       

自 稱 老 豆 大 把 錢 的 丁 子 高 , 成 日 誇 口 自 己 是 有 錢 仔 , 屋 企 大 把 , 但 這 個 「 有 錢 仔 」 實 則 是 個 月 入 萬 八 的 「 上 進 青 年 」 。 其 父 丁 永 方 雖 然 在 上 海 經 營 皮 具 生 意 , 但 早 年 已 跟 丁 子 高 母 親 離 婚 , 另 外 再 娶 , 已 經 沒 有 再 照 顧 前 妻 一 家 。
九 七 年 金 融 風 暴 後 , 因 為 父 親 生 意 一 落 千 丈 , 丁 子 高 更 加 要 出 來 打 工 養 自 己 , 先 後 在 港 島 區 三 間 同 志 吧 , 包 括 H2O , LAB 以 及 一 間 樓 上 鋪 做 調 酒 師 。 由 於 飲 得 又 talk 得 , 丁 子 高 因 而 結 識 了 不 少 有 米 同 志 。 「 嗰 陣 佢 同 一 個 日 本 籍 嘅 同 志 好 啱 傾 , 成 日 出 雙 入 對 , 對 方 仲 不 時 送 名 貴 禮 物 俾 丁 子 高 。 」 知 情 者 說 。
九 九 年 , 丁 子 高 參 加 全 球 華 人 新 秀 歌 唱 入 娛 樂 圈 , 後 組 成 男 子 組 合 VRF , 以 為 可 以 做 歌 手 賺 錢 , 點 知 反 應 麻 麻 , 出 了 兩 張 唱 片 就 要 散 band 。 雖 然 做 唔 成 歌 星 , 但 因 為 愛 蒲 愛 玩 而 結 識 不 少 名 人 , 於 是 轉 做 公 關 。

樓上果位算啦, 覆佢都廢事
繼續討論丁生私生活好過

FROM 07年毒果:

扮 有 錢 仔                ...
lemontea1069 發表於 2017-2-10 16:33

我覺得討論丁生私生活好過意義大過丁太教仔

丁 子 高 因 而 結 識 了 不 少 有 米 同 志 。 「 嗰 陣 佢 同 一 個 日 本 籍 嘅 同 志 好 啱 傾 , 成 日 出 雙 入 對 , 對 方 仲 不 時 送 名 貴 禮 物 俾 丁 子 高 。 」 知 情 者 說 。

丁 子 高 因 而 結 識 了 不 少 有 米 同 志 。 「 嗰 陣 佢 同 一 個 日 本 籍 嘅 同 志 好 啱 傾  成 日 出 雙 入 對
wchild 發表於 2017-2-10 16:43

好西利。。

但你又要一口咬定美麗嬅一定係介意緊自己個仔係HEHE W0R{ ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-2-9 20:55

個腦諗d嘢都一樣

其實呢個POST 可以CLOSE

無論點 都會繼續愛美麗嬅

其實呢個POST 可以CLOSE

無論點 都會繼續愛美麗嬅
wchild 發表於 2017-2-10 19:14

呢個topic已經變曬唔同嘢
我都俾人追擊咗幾日

留名等摺。。。

呢個topic已經變曬唔同嘢
我都俾人追擊咗幾日
electric 發表於 2017-2-11 04:22

變左丁子高hehe post

東方新地@@
John 發表於 2017-2-6 03:08

佢新一期magazine補鑊? Title:千嬅戒做怪獸家長

標題第一個字係gay好難唔變hehe post
Kaybb 發表於 2017-2-11 13:37

你個鼻生暗瘡啵

佢新一期magazine補鑊? Title:千嬅戒做怪獸家長
Nathan 發表於 2017-2-11 20:23

係炒熱左個topic 而家賣書賺錢啫

係炒熱左個topic 而家賣書賺錢啫
matthew1990 發表於 2017-2-12 12:03

EEG集團經常搵千千笨

留名等摺。。。
kk8733 發表於 2017-2-11 10:56

仲未摺。。。
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

突然醒起細個真係好鐘意睇Disney d公主系列
我媽咪仲買好多vcd俾我成日睇
可能真係小朋友唔好睇咁多princess嘢好d

可能真係小朋友唔好睇咁多 ...
electric 發表於 2017-3-2 00:22

咁睇咩好???

可能真係小朋友唔好睇咁多 ...
electric 發表於 2017-3-2 00:22

係小朋友自己有興趣,搵黎睇,可能睇得多就會鐘意掛我細個對barbie好反感,覺得太真太恐佈,甚至對雕像/立像好反感

係小朋友自己有興趣,搵黎睇,可能睇得多就會鐘意掛我細個對barbie好反感,覺得太真太恐佈, ...
harryharry 發表於 2017-3-2 13:16

我細個仲買好多barbie同ken幫佢地換衫又剪佢地頭髮

係小朋友自己有興趣,搵黎睇,可能睇得多就會鐘意掛我細個對barbie好反感,覺得太真太恐佈, ...
harryharry 發表於 2017-3-2 13:16

我覺得D Barbie 樣好膠。。好核突。。反而勁喜歡毛公仔。。攬住佢地訓。。

今日陳慧琳(Kelly)喺銅鑼灣出席二手衫慈善義賣優先場活動,本身係二子之母嘅Kelly,講到《美女與野獸》加插同性戀情節,Kelly話:「我會自己睇咗先、過濾咗先。我嗰啲太細唔知咩事,大啲知道就要解釋畀佢哋聽,人係有呢個取向,我唔會抗拒話畀小朋友聽,o依家好open,最重要係自己知道自己要啲乜嘢,就算係同性戀都唔使㩒住『我係鍾意異性』,我覺得唔需要,等佢早啲知道『乜原來唔係一個罪』,唔好覺得自己做錯事,灌輸正確態度畀佢哋知,我會咁樣教。
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

#新GAY界女神

好慘 蘋果d 留言串緊fa
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

#新GAY界女神
masterdragon 發表於 2017-3-4 20:28

轉個topic延續話題先