返回列表 發帖
做乜鞭屍
死忠表示繼續愛嬅亦愛笑
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

不過佢段片成個tone都好師奶甚至怪獸家長
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

其實最變態係好多人條片都冇睇就鬧
明明千嬅話同條個仔一齊玩煮飯仔 學厨房嘢
何來話煮飯仔係係la型啊 ...
electric 發表於 2017-2-5 20:52

其實條片千嬅講得幾生活化幾好笑
不過的確諗深一層, d內容係唔應該覺得好笑既...

我唔明點解 d 人成日話 2015 年都拎出黎講
根本隔左幾耐時間都唔係主因
呢個係心態同表述出黎嘅問題 ...
星勤 發表於 2017-2-5 21:13

其實佢講得生活化同談笑風生地講
更加反映呢樣係佢好真實好內心既諗法
都幾......

不過作為死忠
好似已經對千嬅既負面野百毒不侵

咁佢呢個心態又有咩問題呢借問???~
kenny1102 發表於 2017-2-5 21:58

「男仔唔應該鍾意粉紅色」呢個思想真係好out

講起就諗起一單野:
我推介我身邊啲男性朋友試粉紅色衫,佢話唔敢著
係咪個個都接受到呢 ...
harryharry 發表於 2017-2-5 23:11

我自己都唔鍾意粉紅色衫既
紅色我鍾意
但粉紅的確難Kary

其實係邊個人班粉煽動件事都好明顯
kayzzz 發表於 2017-2-6 02:02

東方新地@@

其實老實講我唔覺東方新地有心搞呢件事
要搞一早搞咗
係早兩日有個fb出咗post講咗下先突然咁大回響
...
electric 發表於 2017-2-6 05:52

今次鞭屍個page sundaykiss都係屬於東方新地

佢而家咁講即係IMPLY左乸型係唔好, 佢暗地裡咁諗係佢既事, 佢係INTERVIEW當住所有人,包括佢既FANS講就係 ...
SPNicole 發表於 2017-2-6 10:43

今次認同你
明星影響力太大喇

留名等摺。。。
kk8733 發表於 2017-2-11 10:56

仲未摺。。。