返回列表 發帖

[Mar/2017] 魏如萱末路狂花香港演唱會2017

VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝
尊享優先訂票服務

演出名稱:【魏如萱末路狂花香港演唱會2017】
演出日期: 2017年3月28日 (星期二)
票價: HK$680 / HK$480 / HK$380
演出地點: 九龍灣國際展貿中心3/F匯星STAR HALL
演出時間: 8:15pm
WAA2017
(2月13日早上9時至2月17日晚上11時59分)
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)

(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/
網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)

本來以為娃娃嚟開既只係宣傳新碟既小型音樂會
唔知係咪同高雄巨蛋果場一樣開四面台

有好大興趣去喎!!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

本來以為娃娃嚟開既只係宣傳新碟既小型音樂會
唔知係咪同高雄巨蛋果場一樣開四面台 ...
阻住 發表於 2017-2-6 20:04

Star Hall 都幾難四面台
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

回復 4# 星勤

楊千嬅Minor Classics
   係咪唯一一次star hall四面

回復  星勤

楊千嬅Minor Classics
   係咪唯一一次star hall四面
royloyloy 發表於 2017-2-26 00:03

果個台差到一個點…
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

已見跳樓霏
680賣430
480賣300

但傳聞五月天329公售,暫時唔敢買住

已見跳樓霏
680賣430
480賣300

但傳聞五月天329公售,暫時唔敢買住
阻住 發表於 2017-3-10 17:47

mayday唔會跳樓卦...

mayday唔會跳樓卦...
hehehaha 發表於 2017-3-15 18:57

高雄下禮拜一、二果兩場啲霏跳緊啦,唔介意香港都係咁 #樂壇比利魔咒
BTW, 啱啱ig見到最新跳樓價係$380/250

應該都賣得幾差 見到680買一送一
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

娃娃真係好qq live都好穩好好聽
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

翻唱左無忘花
阻住 發表於 2017-3-28 23:34
好正

陳建騏果part最正
如果加埋開始和結束之間就perfec池
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

有冇rundown

無忘花好正!YouTube有Full Version