返回列表 發帖
Sammi近三張專輯都同陳漫合作,封面都好靚
希望唔好再係EP大碟價
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

又出……快到
阿mark 發表於 2017-2-7 12:50

出Fabulous之前已經話同步錄好,Cover都係一齊拍
本身plan咗11月出,因為Sammi聲帶問題先delay到依家
肥婆馬上收皮

又唔係咁講既
幾年前SL隻蓋亞都贏到開巷

Btw有冇人可以報下價? ...
uran 發表於 2017-2-14 13:18

CD Warehouse $95 no poster
入面得3張postcard+1本淺色到睇唔到嘅歌詞
肥婆馬上收皮

點解唔收錄埋電影宣傳版理智與感情
鍾意呢個version多過cd version
肥婆馬上收皮

未開始宣傳已經空降台灣五大唱片冠軍
呢d先係天后實力
肥婆馬上收皮

A few HK female singers 在台灣有所地位: Sammi, Karen Mok, Gigi Leung & Sandy Lam. Their albums 在台 ...
boy4dudes 發表於 2017-2-19 16:58

近幾年好似得Sammi同GEM喺五大唱片拎到冠軍
肥婆馬上收皮

真心好聽過Fabulous ...

「祼」堅係一張有質素的唱片!
六首不同風格的歌曲 都有動人之處!
期待六首歌的 ...
hans_lung 發表於 2017-2-20 21:02

我覺得呢張係Mi入左東亞之後最正嘅碟
希望Touch Mi2真係開得成小巨蛋站,我都好想聽呢六首歌曲Live
肥婆馬上收皮

Mi會係5月24號係台北開kkbox live, 希望有直播 同 唱哂EP啲歌
阻住 發表於 2017-4-18 12:33

Mi之前IG po左rundown,會全部唱哂,仲有好多舊嘅國語歌,有捨得!!!!!
希望會錄影出第二版
肥婆馬上收皮

裸 台北音樂會歌單

1. 裸體早餐
2. 隨他去吧
3. 理智與感情
4. 痛入心扉
5. 黑盒子
6. 演員 (薛之謙原唱)
...
阻住 發表於 2017-5-24 20:14

北京音樂會批文嘅歌單入面仲有美麗的誤會 捨得 如果我是你,但無裸體早餐
唔知會唔會唱呢
香港fans表示希望出DVD
肥婆馬上收皮