返回列表 發帖
仲差<100張飛就賣曬

會唔會跳MISS FIONA?

仲差
Lewis 發表於 2017-3-7 00:20

0宣傳下,一星期可以散99%飛真係奇蹟
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

會唔會跳MISS FIONA?
hohoho 發表於 2017-3-7 09:48

會啦~見佢排呢隻舞

簽左官 Ella 後總公司無 budget 幫 Fi 續約嘛
星勤 發表於 2017-3-3 23:36

唔係簽ella嚟補fiona個位咩?
btw 簽完elle又唔見elle做咗乜

回復 105# electric

可能簽完咁岩又大肚 GG左~影都無埋

佢有幾耐無出碟?

《夢之途中薛凱琪音樂紀2017》加場
日期: 2017年4月9日 SUN
地點: 麥花臣場館 香港旺角奶路臣街38號
票價:$1000(當中包括$20手續費)只限歌迷會優先預訂
$700(當中包括$20手續費)
先跟大家透露一點點我們VIP的boxset ,以及exclusive ticket的粉絲們可享有的專屬moment:
- VIP將會得到演唱會紀念crew tee一件
- fifi親手為你們設計的紀念襟章一套
- 親筆簽名演唱會海報一張
- 於演唱會後, FIFI會於現場跟VIP有一個親密小聚會,到時還會再一次近距離唱一些神祕歌曲給大家聽,令你意想不到喔
- 以及完show與VIP們進行合照
- 其他禮物就要等VIP們自己在現場再發掘了 hehe
肥婆馬上收皮

仲有得加場

希望加到10/4 咁我就睇到

票價:$ ...
fifty1205 發表於 2017-3-7 17:33

雖然賣成咁 不過可以加到場都算係咁
之但係姐係又想坤多死忠一千蚊姐
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

希望加到10/4 咁我就睇到
hehe 發表於 2017-3-7 17:38

《夢之途中 薛凱琪音樂紀2017》開賣後反應熱烈,決定加開4月9日最後一場,加場門票將於3月8日公開發售

hate u lol
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

《夢之途中 薛凱琪音樂紀2017》開賣後反應熱烈,決定加開4月9日最後一場,加場門票將於3月8日公開發售

ha ...
hinz 發表於 2017-3-7 17:52

估到佢會加-_- 有乜理由無星期日..
覺得自己好癡線, 如果睇曬4場... 但無理由唔睇尾場...

票價:$ ...
fifty1205 發表於 2017-3-7 17:33

加場咁我就有機會睇$1000喇

變左睇偽尾場
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

佢有幾耐無出碟?
hohoho 發表於 2017-3-7 15:45

Since <Tonight> released on 2014年10月17日

有無人有興趣一齊睇尾場9/4 VIP呀
我聽日去入數喇

我聽日去入數喇
Lewis 發表於 2017-3-7 20:42

好彩你咁講一講,我先上返forum睇資料。終於有得買VIP
Infinity & Eternity

睇完VIP記得post相ah!
舞來舞去 不日內開始錄音。

我聽日去入數喇

好想睇

好想睇
艾石仔 發表於 2017-3-7 23:59

提早返香港
肥婆馬上收皮

好多fans估Fi ig po估歌仔其中一首唱嘅Sidecut 係 我想留低!!!
我覺得夢遊都好大機會會唱
希望仲會唱埋你在哪裏 快樂到天亮 水 趕 拒絕畢彼特
肥婆馬上收皮

你在哪裡同趕係我最愛既sidecut

好想睇
艾石仔 發表於 2017-3-7 23:59

Viu唔知有冇錄播/直播

好多fans估Fi ig po估歌仔其中一首唱嘅Sidecut 係 我想留低!!!
希望 ...
fifty1205 發表於 2017-3-8 00:08

之前微博有人估中左其中一首係 狐狸今天你愉快嗎

同埋唔係冇影迷少女啊嘛
50 字節以內

好彩你咁講一講,我先上返forum睇資料。終於有得買VIP
pooh1460 發表於 2017-3-7 23:50

有無性趣一齊睇,如果你無人陪的話

希望 ...

唱埋法文版就正

我聽日去入數喇

好L有錢
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

之前微博有人估中左其中一首係 狐狸今天你愉快嗎

同埋唔係冇影迷少女啊嘛 ...
Timmy147 發表於 2017-3-8 06:29

OMG呢首都唱...會唔會唱埋天鵝湖
肥婆馬上收皮

我聽日去入數喇

aiiiii....好想睇

aiiiii....好想睇
electric 發表於 2017-3-8 10:22

番黎香港啦

賣曬飛末?

wishlist:

冬眠
快樂到天亮

夢遊
叮叮車(當佢side track)
Miss Fiona

希望 ...

水 趕 爭 愛 影迷少女 你在哪裡呢個係神之Sidetrack list

Sidetrack:水 爭 你在哪裡 呢三首就夠皮
主打南瓜車唔該當side track

第一場賣剩23張$680
第二場賣剩7張$680單丁
第三場full
第四場仲有好多$680
肥婆馬上收皮

第一場賣剩23張$680
第二場賣剩7張$680單丁
第三場full
第四場仲有好多$680 ...
fifty1205 發表於 2017-3-9 20:27

點解上網見唔到有賣9/4既?

會唔會唱funny girl最後嗰首 好多be嘅歌呢

佢係咪成為左喺麥花臣開最多場數既歌手 lol

已經買定4月8日 680 X 2

會唔會好似美祖咁
Dear Fiona都當side track?
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

會唔會好似美祖咁
John 發表於 2017-3-12 23:34

其實行過咖啡室都好side track feel

會唔會好似美祖咁
John 發表於 2017-3-12 23:34

其實佢話今次唔係side track show ?
所以應該會唱喇嘛
同埋佢邊似美祖咁多死忠識佢d side track
50 字節以內

hehehaha 發表於 2017-3-12 23:58

1st plug 都冇人識到好似side track 咁
定係其實講緊等待的藝術 真side track 呢

所有下雨天個旋律悶得黎好岩一個人聽
50 字節以內

hehehaha 發表於 2017-3-12 23:58

好想聽所有下雨天 其實

開場曲唔該比首前菜我 OK?

所有下雨天接我想留低同未約定真係少女到不得了
加多隻9:55 new soul remix

其實佢話今次唔係side track show ?
所以應該會唱喇嘛
同埋佢邊似美祖咁多死忠識佢d side track ...
Timmy147 發表於 2017-3-13 03:46

佢話得幾首 side tracks,唔知係咪已經連埋「plug 過但無唱過嘅歌」計埋落去
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

我有瞬間轉移就死而無憾.
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

所有下雨天個旋律悶得黎好岩一個人聽
Timmy147 發表於 2017-3-13 03:50

我聽左幾個月就鍾意左

好想聽所有下雨天 其實

開場曲唔該比首前菜我 OK?
賴爽 發表於 2017-3-13 10:03

夢遊做開場dreamy D