返回列表 發帖
上網睇左d clips,好恐怖 好似精神病人唱歌咁
cathay1996 發表於 2017-4-9 00:48

咁個演唱會真係講佢以前患上精神病既…

咁個演唱會真係講佢以前患上精神病既…
stephybest 發表於 2017-4-9 00:55

抑鬱症唔包妄想架

上網睇返TONIGHT D 片
真係睇到個人嬲嬲地

上網睇返TONIGHT D 片
真係睇到個人嬲嬲地
kwanie 發表於 2017-4-9 01:10

睇番呢啲好過

睇番呢啲好過
Lewis 發表於 9/4/2017 01:21
睇返南瓜車可以一字不錯咁唱完
再諗返起今晚我都係時候訓先無眼睇
#你仲有一晚

OMG 竟然今次有碟出,收山味更濃
頭場我見到有收音咪,VIP gathering都錄影,我已經懷疑係咪出碟
不過上 ...
fifty1205 發表於 2017-4-8 16:38

Oh no,VIP gathering都録影ー ー你地講到咁差,我都驚聽日睇完眼訓,gathering釣魚

睇返南瓜車可以一字不錯咁唱完
再諗返起今晚我都係時候訓先無眼睇
#你仲有一晚 ...
kwanie 發表於 2017-4-9 01:23

聽晚有gathering呀
應唔應該同佢講場show唔好睇

Lewis 發表於 9/4/2017 01:33
含照果時順便講埋thx

Lewis 發表於 2017-4-9 01:33

你講既話我都講ar,如果我都覺得難頂

Leo話fiona唱功進步左好多

第一次睇fiona
覺得又ok喔
唱得都可以
唔通因為我聽美孖同美音太多?

第一次睇fiona
覺得又ok喔
唱得都可以
唔通因為我聽美孖同美音太多? ...
steven891026 發表於 2017-4-9 02:39

對比返concert yy都叫唱得好左既,Concert yy缺氧至少唔見有,但絕對係衰過tonight,
啲音好飄下

對比返concert yy都叫唱得好左既,Concert yy缺氧至少唔見有,但絕對係衰過tonight,
啲音好飄下 ...
stephybest 發表於 2017-4-9 06:47

就係因為本身有filicious同tonight咁高質concert知道佢原來可以唱到呢個standard
更加唔會接受因為佢本身唱功一般所以接受佢今次唱得難聽

正如竟然有人話the magical teeter totter美之狀態好唱得好
我就會問佢睇過水百合未

btw美長到就三十尾
今次搞成咁...本身個人又咁flop
我真係睇唔到將來可以搞返個filicious/tonight 2.0出嚟
特別係佢狀態/精神狀態感覺上而家返唔到去最top fit嘅佢

諗返起美祖有starlight同n6之後都有個極廢既1314,美長有filicious同tonight之後咪有個picnicseries01... ...
stephybest 發表於 2017-4-9 00:53

1314 都好似好過晒果D

SPNicole 發表於 2017-4-9 09:48

1314 係祖迷覺得唔掂,近期識個朋友都話係 1314 先開始鍾意容祖兒 ..

SPNicole 發表於 2017-4-9 09:48

又唔好咁講
當年有祖迷話tonight好睇過1314

又唔好咁講
當年有祖迷話tonight好睇過1314
Lewis 發表於 2017-4-9 10:40

shuuuuuuuuuuuuuu

美長facebook有個comment

"俾$980 真係唔會淨係為咗件Tee同 postcard ,
夠鐘交場真係唔會關 fans 事!
Staff 清場無效率都會係重點!

無獨照都算,
莫講話自拍,同 fi 講嘢,
講明一行一張合照,
我坐DD 行,但要同 CC 行合照?

多人唔會係宜家先知,
賣飛既時候一早知 VIP 有幾多人,
點解話多人就要全部人合照?

Staff 仲要恐嚇話唔走就無禮物?
「唔影就唔好影,出去!」?

真係好差,對今次安排真係好失望,
麥花臣賣980然後得到呢個待遇,
就算幾鐘意 fi 都無辦法唔影響心情。"

連長粉vip都頂唔順

"俾$980 真係唔會淨係為咗件Tee同 postcard ,
St ...
Frankiekiekie 發表於 2017-4-9 10:55

佢今舖真係一舖清袋

劣評如潮sosad...連fans都唔盲撐…美長既音樂事業已完

只係同大家既期望不同

紅館係pop art,佢訪問講揀呢個場,係想做theatrical 一點 + contemporary dance
佢講過話好似你入黎佢間房,佢唱歌你聽,講佢既音樂同人生

用紅館同麥花臣比又好難
我諗大家著眼於680紅館價,不過麥花臣都有580呢個價
個台有d 機關,唔係清空俾個backdrop

St ...
Frankiekiekie 發表於 2017-4-9 10:55

笑左
50第一晚係咪都係咁?
俾成千蚊仲要俾人話係咩事,今晚串下佢先

是日笑位
1. 唱"麥當娜一吻"最後一句既"當"字破音破到同"愈笑愈見疤痕"可以媲美
2. 用大聲公唱"XBF"時大聲 ...
Lewis 發表於 2017-4-9 00:13

陰公 偽尾場都水靜鵝飛
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

見到fb有人要飛
拿拿林pm唔想fansgathering俾人鬧

St ...

痴線 原來連個合照都冇 仲衰過平時d 簽名會囉 d_u
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

見到fb有人要飛
拿拿林pm唔想fansgathering俾人鬧
Lewis 發表於 2017-4-9 11:55

你最尾真係放飛?

痴線 原來連個合照都冇 仲衰過平時d 簽名會囉 d_u
Timmy147 發表於 2017-4-9 11:56

本身fansclub 一早已經send左email話無得自拍,係由大會攝影影完再sd番俾大家

但無諗過cheap到連獨照一張都無
如果係咁既話我買VIP托咩...

你最尾真係放飛?
賴爽 發表於 2017-4-9 12:01

有人要必放啦

VIP arrangement差到咁,俾錢仲要受氣喎

有人要必放啦

VIP arrangement差到咁,俾錢仲要受氣喎
Lewis 發表於 2017-4-9 12:02

尾場喎 .............

比我入去會寫封信同佢講你做得好難睇

尾場喎 .............

比我入去會寫封信同佢講你做得好難睇  ...
賴爽 發表於 2017-4-9 12:05

Rundown無sidetrack算
咒怨編曲+驚嚇唱功都算
依家連VIP安排都可以差到咁
即係叫人以後唔好再幫襯薛小姐姐

只係同大家既期望不同

紅館係pop art,佢訪問講揀呢個場,係想做theatrical 一點 + contemporary dance
佢 ...
c276hk 發表於 2017-4-9 11:40

如果你有睇過佢好多年前Roadshow 個音樂會,
喺九展又係類似型式,但果時仲好過今次麥花臣。

唔夠時間準備真係冇得瀨,
問心佢唱歌又唔無好,
冇練開真係好難撻得著。

Facebook:
680 sell 550
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

Rundown無sidetrack算
咒怨編曲+驚嚇唱功都算
依家連VIP安排都可以差到咁
即係叫人以後唔好再幫襯薛 ...
Lewis 發表於 2017-4-9 12:08

唱咗三晚都仲災難緊

放薛凱琪演唱會VIP飛一張(原價:$980)
第2行中間
包禮物包+完場fans meeting(Fiona會再唱歌+合照)
價錢可議,pm me

笑左
50第一晚係咪都係咁?
俾成千蚊仲要俾人話係咩事,今晚串下佢先
Lewis 發表於 2017-4-9 11:47

我第一晚又無咁喎,gathering幾開心
VIP Boxset有T-shirt,postcard三張(其中一張親簽),隨機即晚曬嘅4R相,Pins Set,Poster
太陽d人_是常識吧,不過Fi fans都係難服侍
多300蚊有gathering 頭三行 仲有咁多紀念品仲想點
Btw琴晚VIP爭+清唱 拒絕畢彼特 水
睇黎第一晚福利最好
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

咁又唔好咁講,全世界以為琴日係尾場,落重注買8號980,實多人睇,所以先搞到要一行行咁影相
Infinity & Eternity

咁又唔好咁講,全世界以為琴日係尾場,落重注買8號980,實多人睇,所以先搞到要一行行咁影相 ...
pooh1460 發表於 2017-4-9 15:30

VIP 飛唔係應該 SET 死咗個幾行咩 會有多有少 ???

VIP 飛唔係應該 SET 死咗個幾行咩 會有多有少 ???
賴爽 發表於 2017-4-9 15:36

本身話一定坐頭3行
但個位網友就坐DD行...

本身話一定坐頭3行
Lewis 發表於 2017-4-9 15:51

係囉 .. 咁難明嘅

如果你有睇過佢好多年前Roadshow 個音樂會,
喺九展又係類似型式,但果時仲好過今次麥花臣。

唔夠時間 ...
fung0401 發表於 2017-4-9 12:16

個個真係無得輸!我一直覺得Roadshow 個個仲正過紅館!

我第一晚又無咁喎,gathering幾開心
VIP Boxset有T-shirt,postcard三張(其中一張親簽),隨機即晚曬嘅4R ...
fifty1205 發表於 2017-4-9 12:33

隨機即晚曬嘅4R??? 點解我無既??
但我都有比人鬧,當時完左我男朋友去左洗手間,我企左係到等都比條八婆鬧,再唔走無禮物,我話等人係洗手間都鬧
真金百銀比錢都比人d_u

賴爽 發表於 2017-4-9 15:36

當時未截單已經賣曬出post 8號VIP Full 左叫人唔好再入數,但有人已經入左/唔知賣曬 (所以多左行... 應該係除非唔係)

隨機即晚曬嘅4R??? 點解我無既??
但我都有比人鬧,當時完左我男朋友去左洗手間,我企左係到等都 ...
FiMekoSon 發表於 2017-4-9 16:41

第一晚Boxset入面有,第二第三晚唔知
肥婆馬上收皮

本身話一定坐頭3行
Lewis 發表於 2017-4-9 15:51

究竟係無事生非定堅嘅,我睇唔透
肥婆馬上收皮

咁又唔好咁講,全世界以為琴日係尾場,落重注買8號980,實多人睇,所以先搞到要一行行咁影相 ...
pooh1460 發表於 2017-4-9 15:30

唔關事,頭兩晚都係一行一行影
肥婆馬上收皮

演唱會蝕住做災難show, 為何不出唱片? Fans 等佢出唱片等到變長頸鹿

演唱會蝕住做災難show, 為何不出唱片? Fans 等佢出唱片等到變長頸鹿
boy4dudes 發表於 2017-4-9 17:39

唱片都唔好賣,蝕得仲甘

大家講到咁…難怪佢呢幾年愈來愈向支紅旗進發…-0-
香港fans想見都難…

向海嵐坐cc行,斷估佢唔係跟fansclub買掛

向海嵐坐cc行,斷估佢唔係跟fansclub買掛
joshua 發表於 2017-4-9 20:04

可能係佢fans club member呢