返回列表 發帖
隨機即晚曬嘅4R??? 點解我無既??
但我都有比人鬧,當時完左我男朋友去左洗手間,我企左係到等都 ...
FiMekoSon 發表於 2017-4-9 16:41

第一晚Boxset入面有,第二第三晚唔知
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

本身話一定坐頭3行
但個位網友就坐DD行...
Lewis 發表於 2017-4-9 15:51

究竟係無事生非定堅嘅,我睇唔透
肥婆馬上收皮

咁又唔好咁講,全世界以為琴日係尾場,落重注買8號980,實多人睇,所以先搞到要一行行咁影相 ...
pooh1460 發表於 2017-4-9 15:30

唔關事,頭兩晚都係一行一行影
肥婆馬上收皮

死火,我覺得佢今日唱得ok wor,要驗耳?
joshua 發表於 2017-4-9 22:07

除左天國的微笑 樓梯轉角,其他我都覺得ok
肥婆馬上收皮

唱左幾句886 趕 喊出黎
Lewis 發表於 2017-4-9 23:12

趕 竟然記得咁多歌詞
肥婆馬上收皮

問左,今次唔會有碟出
肥婆馬上收皮

都好既~留番個機會下次紅館大show先出
    佢呢次真係出左都唔想買
wewa1001 發表於 2017-4-10 15:24

除非佢返華納,否則應該無乜可能出到live product
聽聞版權係天價
肥婆馬上收皮

雖然話就話場show唔好睇,同以前比差太遠
但睇曬4晚又唔係真係咁難頂既
見到佢第3、4晚rock歌個part把聲都 ...
Lewis 發表於 2017-4-10 18:04

琴晚氣氛好好,最正係跳舞part lor
佢下次再開應該好似tonight咁,加多d快歌環節
肥婆馬上收皮

咁大機錄影黎做乜spring?!
Lewis 發表於 2017-4-10 18:00

點知 不過琴晚都無吊臂啦
肥婆馬上收皮

Miss fiona係最大粒子彈,希望有機會係紅館出現!
stephybest 發表於 2017-4-10 18:15

琴晚好多fans叫佢唱Miss Fiona,不過佢無視咗
肥婆馬上收皮

其實佢啲趕 水 爭 鳳凰木 miss fiona gone 反應一定唔會差過主打歌
成日攬住字花 天國的微笑 好惡頂 ...
Lewis 發表於 2017-4-10 18:26

佢應該唔記得左鳳凰木呢首歌
你數漏左唇印同八月號,唔知點解佢咁鍾意唱
肥婆馬上收皮