返回列表 發帖

[Apr/2017] 夢之途中 薛凱琪音樂紀2017

《夢之途中 薛凱琪音樂紀2017》

日期:2017年4月6至8日
時間:8:15pm
地點:旺角 麥花臣場館
門票:HK$680 / HK$480
購票網址:http://www.cityline.com/
購票熱線:2111-5333 (10:00am – 8:00pm)
門票將於2017年2月28日公開發售
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

世界級宣傳!
開售前十八個鐘先公布詳情
02 著地 - 鄧麗欣

賣咁少飛都仲有咁多飛剩
到時得d死忠 好似開聚會咁
Btw 佢可唔可以出下d歌先 又話有十幾隻歌都唔派 ...
Timmy147 發表於 2017-2-28 16:29

480夾埋每場都唔知有無100張係公售
不過又無優先 都唔知hold左d飛係邊
02 著地 - 鄧麗欣

希望加到10/4 咁我就睇到
hehe 發表於 2017-3-7 17:38

《夢之途中 薛凱琪音樂紀2017》開賣後反應熱烈,決定加開4月9日最後一場,加場門票將於3月8日公開發售

hate u lol
02 著地 - 鄧麗欣

facebook
平售 薛凱琪 9/4(麥花臣)
$680 平售$600
02 著地 - 鄧麗欣

Facebook:
680 sell 550
02 著地 - 鄧麗欣