返回列表 發帖
1/8 紀念日

Butter-fly / Fire (麥浚龍) / With the will / 馴獸師之王 / Brave Heart / An Endless Tale /
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

聽講頭家已經散哂
bagfgfcde 發表於 2017-8-1 23:05

係你離家出走定係你父母嘈交

同我一樣做義工
欣賞你
bagfgfcde 發表於 2017-8-1 23:32

做義工係好事

你地太獨愛
我個榜滿載大愛 全部五強人士都多過一隻歌
John 發表於 2017-8-5 22:14

組合都夠??

因為佢組合五強冇Super Girls份
dongbb2332 發表於 2017-8-5 22:21

如果以第二季黎講唔止SG, 計到而家就夠嘅

見你咁講又無聊計下數
82首上榜歌入面
31首男 24首女 21首樂隊(其中6首係Mr. ^^) 6首組合(e.g. SG ...
jose 發表於 2017-8-5 22:26

上榜143
   top 10 119

男45 女69 組合31 最多應該係sandy 4首自plug
走勢睇呢到, 呢幾個星期d分未計曬

我發現自己近期同霏粉喜好走得好遠
喜愛: 逆轉, 殺她死, 狼狼, The Present, 爆笑管家
不喜歡: big得太緊,  ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-7 21:58

高質
   搞到我又想睇多次

日期: 2017.08.12
時間: 1700-1730
節目: 眼鏡鋪的不知名歌單

突然好想你 (五月天) / 越夜越有機 (黎明) / 眼睛想旅行 (黎明) / 垃圾 (陳奕迅) / 錯過了 (吳若希) /

由於個playlist係由高質會員 即係我 排既
所以全部都值滿分
個個playlist都滿分 結果齊齊排第一 ok??? ...
bagfgfcde 發表於 2017-8-18 12:53

你同你偶像霏霏一樣咁自戀

I don't know her
我只知道邊個係Gin Lee!
bagfgfcde 發表於 2017-8-18 13:29

咁快d冠和每天講再見支持偶像

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2017-9-4 17:31

點解要hide

日期 : 28/09/2017
時間 : 1200 - 1300
節目 : 年尾有可能會係我個頒獎典禮聽到既歌 ^^

靈感床(Supper Mom ...
bagfgfcde 發表於 2017-9-28 13:04

不知名歌手但係有十大