返回列表 發帖
衰仔大學

一生分四份 父母知己尚有工作 還欠那份叫作有情人

情人們一呼一吸相愛到底 結局或同樣
仍想將你我這幕 演得更理想
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

左手的泥呀

一生分四份 父母知己尚有工作 還欠那份叫作有情人
kel_kelvin 發表於 2017-3-9 03:14

獨一無二?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

GREENLIGHT / FLASHLIGHT / LASERLIGHT

煙霞 - rvhocpc

Juno - 假使不可一起安息
洪卓立 - 帶著骨灰去旅行

假想結局x1000
Happy and Blessed.

要準備好聽tanya concert了

與你無關
呼吸
你的溫度
思念

要準備好聽tanya concert了

與你無關
呼吸
你的溫度
思念
bagfgfcde 發表於 2017-3-9 18:57

達以文

我下來 你出去
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

達以文
hehehaha 發表於 2017-3-9 19:07

有深度之作

剛剛好最好的債

《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

一期一會

可惜沒如果 (林俊傑) / 月球上的人 (陳奕迅) / 最好的 (王菀之) / Better Me (薛凱琪) / 獨善其身 (田馥甄) / 我不是歌手 (鄭秀文) / 蘇眉 (吳雨霏) /
亞熱帶巧克力 (袁泉) / 下雨的夜晚 (蘇打綠) / 雀斑 (盧凱彤) / 自由飛翔 (王灝兒) / Empire State of Mind (Jay-Z) / 野子 (蘇運瑩) / 山林道 (謝安琪) /

Runaway Mama (The Great Yoga Live version)

愛後記
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

Fantasy - J.Arie

情人們一呼一吸相愛到底 結局或同樣
仍想將你我這幕 演得更理想
風見志郎 發表於 2017-3-9 09:16

依位會員拎我N年前個ICON用

我諗WATERFALL出佐應該日煲夜煲

咁依家得閒聽下PINK D 舊歌先啦<33

一期一會

可惜沒如果 (林俊傑) / 月球上的人 (陳奕迅) / 最好的 (王菀之) / Better Me (薛凱琪) / 獨善其身 (田馥甄) / 我不是歌手 (鄭秀文) / 蘇眉 (吳雨霏) /
亞熱帶巧克力 (袁泉) / 下雨的夜晚 (蘇打綠) / 雀斑 (盧凱彤) / 自由飛翔 (王灝兒) / Empire State of Mind (Jay-Z) / 野子 (蘇運瑩) / 山林道 (謝安琪) /

-Prince- 發表於 2017-3-9 21:10

eason, fifi, soda, jw too

我就回去

eason, fifi, soda, jw too
JasOh103 發表於 2017-3-9 22:49
蘇眉好聽過其他歌加埋囉好無?

裸體早餐

蘇眉好聽過其他歌加埋囉好無?
nicholashin 發表於 2017-3-9 23:23

no

如果係留不低仲有得講

no

如果係留不低仲有得講
JasOh103 發表於 2017-3-9 23:29

My version?

My version?
HOTMAN 發表於 2017-3-9 23:32

must be Kary live version

must be Kary live version
JasOh103 發表於 2017-3-9 23:32

YouTube冇左
好彩仲有我本人
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

藍奕邦隻奕真係好好聽

藍奕邦隻奕真係好好聽
jose 發表於 2017-3-9 23:39

賴床我2009十大

賴床我2009十大
hehehaha 發表於 2017-3-9 23:41

我比左向前走
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

我比左向前走
John 發表於 2017-3-9 23:42

奇珍異獸都好好tan

YouTube冇左
好彩仲有我本人
John 發表於 2017-3-9 23:39

我記得RTHK live好好聽
點解Del左 ughhh

偽祖粉SIDE TRACK PARTY PLAYLIST

What's Up
真身上陣
Now and Forever
心賊難防
Scream!
床前無月光
四面台
派對機器

What's Up
真身上陣
心賊難防
Scream!
床前無月光
四面 ...
CunninG 發表於 2017-3-10 00:30

冇扮了解

What's Up
真身上陣
心賊難防
Scream!
床前無月光
四面 ...

無首識lol
I'm the fake one

What's Up
真身上陣
心賊難防
Scream!
床前無月光
四面 ...

識兩首!我可唔可以做jo fan

What's Up
真身上陣
心賊難防
Scream!
床前無月光
四面 ...

識哂
non-Jo fan

3/9/2017        酷愛        張敬軒
3/10/2017        囍帖街        謝安琪

酷愛        王菀之

LLV 流淚的歌

waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/waterfall/.....

沿途又聽到詩歌迴盪
故事也注定要如歌迴盪

你好嗎 三個字 存在甚麼的意思

要經過多少年

依位會員拎我N年前個ICON用
harryharry 發表於 2017-3-9 22:21

乜原來from you架, 我逛facebook見到好靚所以私有化咗. 唔介意我應該會用一排直至美霏出歌.
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Abella
Abella 1/2
Abella 3
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

我已經不可以 跟你做朋友
利申:唔係鏡粉